Απίστευτο! Η Κατερίνα Ζαρίφη σχολίασε την φωτογραφία της Μαρίας Μπεκατώρου και αποκάλυψε κάτι που κανείς δεν πρόσεξε κανείς! (Βίντεο)

Την «έδωσε» on air!

Απίστευτο! Η Κατερίνα Ζαρίφη σχολίασε την φωτογραφία της Μαρίας Μπεκατώρου και αποκάλυψε κάτι που κανείς δεν πρόσεξε κανείς! (Βίντεο)

Απίστευτο! Η Κατερίνα Ζαρίφη σχολίασε την φωτογραφία της Μαρίας Μπεκατώρου και αποκάλυψε κάτι που κανείς δεν πρόσεξε κανείς!

Η γνωστή παρουσιάστρια μέσα από την εκπομπή της στο OpenTv κλήθηκε να σχολιάσει την φωτογραφία της φίλης της, Μπαρία Μπεκατώρου.

Η δεύτερη συνεχίζει τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Κεφαλονιά και μοιράζεται κάποιες από τις στιγμές της στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram.

Έτσι κι αυτήν την φορά δημοσίευσε μία φωτογραφία της με μαγιό που κάθεται στα βράχια!

Αυτή λοιπόν τη φωτογραφία της Μαρίας σχολίασε η Κατερίνα Ζαρίφη στον αέρα της εκπομπής του «Καλοκαίρι #Not» και αναφέρθηκε σε κάτι που κανείς δεν το πρόσεξε!

Κατερίνα Ζαρίφη: Την "τσάκωσε" paparazzi και ο σύντροφός της έπαθε σοκ!

Τι ήταν αυτό; Ένας νεαρός που κοιτά την Μαρία Μπεκατώρου!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Κατερίνα Ζαρίφη: Συγκινημένη στον αέρα της εκπομπής με λόγια που «ραγίζουν» καρδιές! «Με στεναχώρησε, δεν πρόλαβα να...»! (Βίντεο)

Συγκινημένη η Κατερίνα Ζαρίφη στον αέρα της εκπομπής με λόγια που «ραγίζουν» καρδιές! «Με στεναχώρησε, δεν πρόλαβα να...»!

Η γνωστή παρουσιάστρια αποκάλυψε πως ήταν ένα δύσκολο Σαββατοκύριακο γιατί φορτίστηκε πολύ συναισθηματικά και εξήγησε τον λόγο.

Ο λόγος είναι γιατί συμπληρώθηκαν δύο χρόνια από το θάνατο της σπουδαίας Ζωής Λάσκαρη και ήρθαν μνήμες στην Κατερίνα Ζαρίφη που θέλησε να τις μοιραστεί με το τηλεοπτικό της κοινό μέσα από την εκπομπή της στο OpenTv.

Θρίλερ με πασίγνωστη Ελληνίδα παρουσιάστρια! Καίγεται το χωριό της και ξεσπάει δημόσια! (Βίντεο)

Η παρουσιάστρια είπε χαρακτηριστικά:

«Πέρασαν δύο χρόνια από το θάνατο της Ζωής Λάσκαρη, της θεάς Λάσκαρη, που εγώ της οφείλω τα πάντα. Είναι αυτή που με επέλεξε να παίξω μαζί της στο θέατρο, ήταν σαν την καλή μου νεράιδα. Με στεναχώρησε, δεν πρόλαβα να της δείξω και να μου πει αν ήταν καλή επιλογή μου. Συγκινησιακά φορτίστηκα πολύ που είδα την κόρη της, Μαρία Ελένη Λυκουρέζου να ανεβάζει φωτογραφίες με τη μητέρα της»!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Κατερίνα Ζαρίφη: «Μαύρισε η ψυχή μου» - Η είδηση που την έκανε να "λυγίσει"!

«Μαύρισε η ψυχή μου», δήλωσε δημόσια η Κατερίνα Ζαρίφη. Μια είδηση έκανε την παρουσιάστρια να "λυγίσει".

Συγκεκριμένα όπως αποκάλυψε, καίγεται το χωριό της στην Θήβα και το έκανε γνωστό στο Instagram.

Στη Θήβα και στην Εύβοια υπάρχουν ανοιχτά μέτωπα φωτιάς με τους πυροσβέστες να δίνουν μάχη με τις φλόγες για την κατάσβεση τους.

Στον λογαριασμό της, η Κατερίνα Ζαρίδη δημοσίευσε μια φωτογραφία από τη φωτιά στην Θήβα και έγραψε «Το χωριό μου. Ο πρόδρομος Βοιωτίας. Τα Χώστια. Μαύρισε η ψυχή μου».

Κατερίνα Ζαρίφη χωριό

Κατερίνα Ζαρίφη: Ξέσπασε δημόσια η παρουσιάστρια! «Σιχάθηκα το πετσί μου...»!

Η γνωστή παρουσιάστρια, Κατερίνα Ζαρίφη ξέσπασε δημόσια! Μεταξύ άλλων είπε: «Σιχάθηκα το πετσί μου...»!

Συγκεκριμένα η ίδια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook μία φωτογραφία, που τις τελευταίες ώρες κάνει το γύρω του διαδικτύου.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα περιστατικό που συνέβη στην Αμερική με έναν άστεγο, ο οποίος είναι δεμένος σαν σκλάβος από τα χέρια και μεταφέρεται με τα πόδια στο Αστυνομικό Τμήμα.

Η Κατερίνα Ζαρίφη έγραψε χαρακτηριστικά:

«Θα μπορούσε να είναι ένα πλάνο από την ταινία 12 χρόνια σκλάβος.
Είναι όμως μια φωτογραφία τραβηγμένη πριν λίγες μέρες στην Αμερική.
Ένας 43 άστεγος στο Τέξας μεταφέρεται αλυσοδεμένος στο Αστυνομικό Τμήμα.
Σιχάθηκα το πετσί μου. Το περίβλημα μου. Γιατί στον κόσμο σήμερα το πετσί σου καθορίζει την ζωή σου, την ελευθερία σου, την επιβίωση σου. Το χρώμα σου το σχήμα σου η σεξουαλική σου προτίμηση μπορούν να σου στοιχίσουν την ζωή σου.»

Δείτε την σχετική δημοσίευση:

Κατερίνα Ζαρίφη: Έχετε δει τον 21χρονο που την έχει καψουρευτεί; Αυτός είναι!

Έχετε δει τον 21χρονος νεαρό που έχει καψουρευτεί την Κατερίνα Ζαρίφη; Αυτός είναι και η αποκάλυψη έγινε στον αέρα της εκπομπής «Καλοκαίρι #not».

Μάλιστα, μόλις η παρουσιάστρια το άκουσε έμεινε άφωνη, αφού δεν το πίστευε.

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία ασχολείται με το τραγούδι αποκάλυψε πως ο 21χρονος αδερφός της έχει αδυναμία και την έχει καψουρευτεί.

Συγκεκριμένα είπε: «Ο αδερφός μου έχει καψούρα με την Κατερίνα Ζαρίφη και μπορώ να πω ότι στις δύσκολες στιγμές του μου έλεγε «κάθομαι και βλέπω βιντεάκια με την Κατερίνα Ζαρίφη». Πες της ότι την έχει πολύ καψούρα, ότι την αγαπάει και ότι έχει πάρει πολύ από την τρέλα της»!

Κατερίνα Ζαρίφη: Οι απίστευτες ατάκες για την Καινούργιου! «Είναι σαν τον Τκατσένκο»!

Απίστευτες ατάκες προς την Κατερίνα Καινούργιου πέταξε η Κατερίνα Ζαρίφη μέσα από την εκπομπή «Καλοκαίρι #not» στο Open tv.

H ξανθιά παρουσιάστρια απολαμβάνει τις καλοκαιρινέ διακοπές και δημοσιεύει εντυπωσιακές φωτογραφίες από τις βουτιές της στην παραλία.

Αφορμή για να ξεκινήσει τις ατάκες της η Κατερίνα Ζαρίφη μια με λευκό μαγιό και απίστευτη θέα από πίσω της.

Αρχικά, είπε: «Ρε παιδιά πώς την έχει τραβήξει αυτή τη φωτογραφία και είναι σαν τον Τκατσένκο 2.20 και έχει τραβήξει και όλη τη θέα;» Ενώ συνέχισε: «Στις διακοπές της δεν έχει φάει τίποτα… και κοίτα το μαλλί πώς έχει έρθει και έχει κάτσει την κατάλληλη στιγμή! Μέχρι και το μπάτη έχει διατάξει πώς να πάει…»!

undefined

Κατερίνα Ζαρίφη: Την "τσάκωσε" paparazzi και ο σύντροφός της έπαθε σοκ!

Paparazzi "τσάκωσε" την Κατερίνα Ζαρίφη και ο σύντροφός της έπαθε σοκ, αφού δεν είναι πρόσωπο της showbiz και δεν είναι συνηθισμένος σε τέτοιες στιγμές.

Η παρουσιάστρια παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό people και αναφέρθηκε στον επί 9 χρόνια σύντροφός της, Γιάννη.

«Με τον Γιάννη ταιριάζουμε επειδή έχουμε τα ίδια χούγια και πολλά κοινά ενδιαφέροντα. Δεν είμαστε καθόλου του προγράμματος. Μας αρέσουν από τα ίδια φαγητά μέχρι οι ίδιες μουσικές. Είμαστε πολύ ίδιοι. Κανονίζουμε να βγούμε και κάνουμε πράγματα της τελευταίας στιγμής. Είμαστε χαλαροί. Σαφώς και θα υπάρξουν στιγμές που ο Γιάννης και εγώ θα είμαστε στην τσίτα, αλλά το βρίσκουμε. Συνεννοούμαστε απλά με τα μάτια.

Κατερίνα Ζαρίφη σύντροφος

Κατερίνα Ζαρίφη: Η διάψευση για τον σύντροφό της και η αποκάλυψη που μας άφησε... κάγκελο!

Επίσης στο σπίτι μας δεν υπάρχει σύσκεψη τηλεόρασης. Δεν τον ενδιαφέρει καθόλου η συγκεκριμένη δουλειά και δεν είναι το καλύτερό του οι κοινωνικές εκδηλώσεις της σόουμπιζ. Φαντάσου πως όλα αυτά τα χρόνια έπαιξε μόνο μια φορά ένα θέμα παπαράτσι που ήμασταν μαζί και έπαθε σοκ. Δεν του αρέσει καθόλου η δημοσιότητα. Με λίγα λόγια, μου προσφέρει ηρεμία και ασφάλεια.

Ο Γιάννης είναι ο άνθρωπος που κατάφερε και με έβγαλε από μια κατάσταση χωρίς να πάρω ψυχοφάρμακα, την εποχή που περνούσα δύσκολα με τον μπαμπά μου. Του οφείλω απεριόριστη ευγνωμοσύνη. Αγαπιόντουσαν βαθιά με τον πατέρα μου και ήταν ο άνθρωπος που στάθηκε δίπλα μου, αλλά πάνω απ’ όλα δίπλα στον μπαμπά μου. Για μένα ο Γιάννης είναι ο άνθρωπός μου με όλα τα γράμματα κεφαλαία ό,τι κι αν συμβεί»