Κατερίνα Δαλάκα: Ευτυχισμένες στιγμές χωρίς τον Ατακάν! Οι αγκαλιές μπροστά στην κάμερα!

Που ήταν ο Τούρκος παίκτης;

Κατερίνα Δαλάκα: Ευτυχισμένες στιγμές χωρίς τον Ατακάν! Οι αγκαλιές μπροστά στην κάμερα!

Ευτυχισμένες στιγμές χωρίς τον Ατακάν περνάει η Κατερίνα Δαλάκα. Αγκαλιές μπροστά στην κάμερα για την νικήτρια του Survivor.

Οι δυο αθλητές μέσα στο παιχνίδι είχαν αναπτύξει μια πολύ όμορφη σχέση, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψουν αν υπάρχει φλερτ ανάμεσα τους ή είναι απλά δυο καλοί φίλοι.

Βέβαια, μετά το τέλος του παιχνιδιού, οι φήμες πως είναι ζευγάρι φούντωσαν μετά τις διακοπές τους στην Κωνσταντινούπολη, αλλά και την δημόσια εξομολόγηση αγάπης του Ατακάν.

Και ενώ, οι φήμες αυτές δεν έχουν "σβήσει", η Κατερίνα Δαλάκα πέρασε τα γενέθλια της χωρίς τον Τούρκο αθλητή στο πλευρό της. Στην φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πόζαρε αγκαλιά μόνο με την οικογένεια της.

Κατερίνα Δαλάκα γενέθλια Ατακάν

Κατερίνα Δαλάκα: Ξενυχτάει χωρίς τον Ατακάν! Το τραγούδι όλο νόημα...

Ξενυχτάει χωρίς τον Ατακάν η Κατερίνα Δαλάκα και εκείνος ακούει τραγούδι όλο νόημα.... Οι δρόμοι τους, μετά την Κωνσταντινούπολη χώρισαν και οι δυο τους πλέον είναι σε άλλα μέρη!

Η Κατερίνα Δαλάκα είναι στην Κρήτη και ο Ατακάν, φυσικά στην Τουρκία! Μάλιστα η Κατερίνα ανεβάζει συνεχώς φωτογραφίες από χαλαρές στιγμές της και ο Ατακάν δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω!

Εμείς, ψάξαμε στο Ιnstagram του και εντοπίσαμε ότι την ώρα που η Κατερίνα ανέβαζε φωτογραφίες από παραλίες, ο Ατακάν έκανε roadtrip και άκουγε το «Piece of my heart»! Ε, ρε ζημιά που του έχει κάνει....

Δείτε τις σχετικές αναρτήσεις:

Κατερίνα Δαλάκα: Ξενυχτάει χωρίς τον Ατακάν! Το τραγούδι όλο νόημα...Κατερίνα Δαλάκα: Ξενυχτάει χωρίς τον Ατακάν! Το τραγούδι όλο νόημα...

Κατερίνα Δαλάκα: Συνεχίζεται το φλερτ με τον Ατακάν! Το νέο ντοκουμέντο!

Συνεχίζεται με πολύ ζεστό κλίμα το φλερτ της Κατερίνας Δαλάκα με τον Ατακάν και μάλιστα έσκασε νέο ντοκουμέντο!

Όπως ήδη έχουμε αναφέρει, οι δυο τους ήταν στην Τουρκία και ξεναγήθηκαν μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα. Ωστόσο, η Κατερίνα έφυγε από την Κωνσταντινούπολη και πήγε στην Κρήτη, χωρίς τον Ατακάν.

Μια νέα ανάρτησή του όμως, έφερε ταραχές και προκάλεσε «πανικό» από σχόλια! Στην εν λόγω φωτογραφία στο Instagram, o Aτακάν δεν αποκαλύπτει πού είναι, ενώ το φόντο πίσω του είναι αρκετά δυσδιάκριτο! Τα σχόλια «έσκαγαν» το ένα μετά το άλλο και μάλιστα η Κατερίνα Δαλάκα, του έκανε και «καρδούλα» στο Instagram! Λέτε να πήγε να την βρει στην Κρήτη;

Κατερίνα Δαλάκα: Συνεχίζεται το φλερτ με τον Ατακάν! Το νέο ντοκουμέντο!

Κατερίνα Δαλάκα: Στην Κωνσταντινούπολη με μαντίλα και τον Ατακάν!

Η Κατερίνα Δαλάκα βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη με μαντίλα και τον Ατακάν!

Η νικήτρια του φετινού Survivor όπως φαίνεται κέρδισε διπλό έπαθλο. Πήρε το χρηματικό ποσό και το βραβείο, αλλά μάλλον γνώρισε και τον έρωτα.

Στο Youweekly.gr έχουμε ξανά αναφερθεί στην σχέση της Κατερίνας και του Ατακάν, ωστόσο οι ίδιοι δεν έχουν επιβεβαιώσει κάτι.

Η Κατερίνα Δαλάκα είναι πολύ ενεργή στα social media και μοιράζεται συχνά προσωπικές και καθημερινές της στιγμές με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Έτσι λοιπόν και πριν από λίγες ημέρες δημοσίευσε δυο φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη.

Κατερίνα Δαλάκα: Ποζάρει «υγρή» και «κολάζει» τα πλήθη!

Η ίδια δεν δημοσίευσε κάποια κοινή φωτογραφία με τον Ατακάν αλλά με λίγο ψάξιμο βρήκαμε ότι κι εκείνος την ίδια ημέρα βρισκόταν στο ίδιο μέρος.

Συγκεκριμένα οι δυο τους βρέθηκαν στην Αγία Σοφία. Φαίνεται πως ο Ατακάν ξεναγεί την Κατερίνα Δαλάκα στην Τουρκία και μάλιστα της δείχνει τα πιο όμορφα μέρη.

Δείτε σχετικές φωτογραφίες:

 Κατερίνα Δαλάκα: Στην Κωνσταντινούπολη με μαντίλα και τον Ατακάν!

 Κατερίνα Δαλάκα: Στην Κωνσταντινούπολη με μαντίλα και τον Ατακάν!

 Κατερίνα Δαλάκα: Στην Κωνσταντινούπολη με μαντίλα και τον Ατακάν!