Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός ξαπλώνει στην αμμουδιά τοπλες και μοιράζει «εγκεφαλικά»!

Ανέβασε τις θερμοκρασίες!

Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός ξαπλώνει στην αμμουδιά τοπλες και μοιράζει «εγκεφαλικά»!

Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός ξαπλώνει στην αμμουδιά τοπλες και μοιράζει «εγκεφαλικά»!

Η ίδια μας εξέπληξε με αυτήν την φωτογραφία, αφού δε μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες αναρτήσεις.

Ο λόγος για την Φιλίτσα Καλογεράκου όπου απολαμβάνει την ελευθερία της, μετά τον χωρισμό της με τον Γιάννη Ζαραφωνίτη, και τις καλοκαιρινές της διακοπές όσο καλύτερα μπορεί.

Η ηθοποιός φορτίζει τις μπαταρίες της για τη νέα χρονιά που έρχεται και όπως φαίνεται θα είναι απαιτητική και δύσκολη.

Γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια πόζαρε τόπλες και μοίρασε "εγκεφαλικά"!

Σήμερα λοιπόν το μεσημέρι η Φιλίτσα Καλογεράκου δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου ποζάρει τοπλες στην θάλασσα και φυσικά τα σχόλια, αλλά και τα likes έπεσαν βροχή!

Η φωτογραφία τραβήχτηκε στη λίμνη της Βουλιαγμένης και μας δείχνει μια διαφορετική πλευρά του εαυτού της.

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

 Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός ξαπλώνει στην αμμουδιά τοπλες και μοιράζει «εγκεφαλικά»

Πασίγνωστη Ελληνίδα πόζαρε τόπλες στο κρεβάτι και έφερε την αναστάτωση!

Πασίγνωστη Ελληνίδα πόζαρε τόπλες στο κρεβάτι της και έφερε την αναστάτωση με την πόζα της, κρατώντας τον ανεμιστήρα στο χέρι.

Είναι από τις πιο καυτές παρουσίες στην Ελληνική τηλεόραση και όχι άδικα. Κάθε εμφάνιση της μαγνητίζει τα βλέμματα με την ομορφιά της και το κορμί της.

Μάλιστα, για ακόμη μια φορά τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της με την τόπλες φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ο λόγος για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου η οποία τις τελευταίες ημέρες απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Μύκονο, λίγο πριν την πρεμιέρα του GNTM, έχοντας στο πλευρό της τον καλό της φίλο Δημήτρη Γιαννέτο.

Πασίγνωστη Ελληνίδα πόζαρε τόπλες στο κρεβάτι

Παίκτρια του «My style rocks» πόζαρε τόπλες και... έφερε τον καύσωνα!

Παίκτρια του «My style rocks» πόζαρε τόπλες και... έφερε τον καύσωνα. Έχει κορμάρα και οι φωτογραφίες της με μαγιό προκαλούν πανικό.

Την γνωρίσαμε μέσα από το ριάλιτι μόδας στον ΣΚΑΙ και μετά το παιχνίδι, έχει δει μεγάλη άνοδο στα επαγγελματικά της, με φωτογραφίσεις και συνεργασίες.

Είναι λάτρης του Instagram και μπορεί να μην την βλέπουμε στην τηλεόραση, ωστόσο μας ενημερώνει από εκεί για την καθημερινότητα της.

Μάλιστα, μετά την Μαρία Ηλιάκη, πόζαρε στις καλοκαιρινές της διακοπές τόπλερ και έφερε τον καύσωνα στους διαδικτυακούς της φίλους.

Ο λόγος για την Βασιλική Ρούσσου...

undefined

Γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια πόζαρε τόπλες και μοίρασε "εγκεφαλικά"!

Γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια πόζαρε τόπλες και μοίρασε "εγκεφαλικά" στο διαδίκτυο με το κορμί και την πίσω της όψη.

Μετά την Μαρία Ηλιάκη, ακόμη μια κυρία της Ελληνικής showbiz είπε να το τολμήσει και να φωτογραφηθεί χωρίς το πάνω μέρος του μαγιό της.

Εγκεφαλικά μοίρασε στους άντρες followers της η Χριστίνα Κολέτσα. Η τραγουδίστρια, η οποία βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες για διακοπές στην Κεφαλονιά, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια τόπλες φωτογραφία.