Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Αυτοτρολάρεται δημοσίως με την επιστροφή του GNTM! «Μπορεί να βρέθηκε κάτι που δεν το έχω κάνει»!

«Ε καλά σιγά το έχω κάνει και πέρυσι αυτό»!

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Αυτοτρολάρεται δημοσίως με την επιστροφή του GNTM! «Μπορεί να βρέθηκε κάτι που δεν το έχω κάνει»!

H Ηλιάνα Παπαγεωργίου φαίνεται πως αυτοτρολάρεται δημοσίως με αφορμή την επιστροφή του GNTM! Μεταξύ άλλων είπε: «Μπορεί να βρέθηκε κάτι που δεν το έχω κάνει»!

Το γνωστό μοντέλο κατάφερε να ξεχωρίσει από την αρχή με τις επικές ατάκες της από τα πρώτα κιόλας επεισόδια του πρώτου κύκλου του ριάλιτι μόδας του STAR.

Το GNTM επιστρέφει σε λίγο καιρό στις οθόνες μας, αφού εχθές κυκλοφόρησε και το επίσημο trailer, με την ίδια κριτική επιτροπή, μιας κι απ’ ό,τι φάνηκε οι κριτές είχαν χημεία μεταξύ τους.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου από την πρώτη στιγμή κατάφερε να κεντρίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, όχι μόνο με την εντυπωσιακή ομολογουμένως εμφάνισή της, όσο με τις ατάκες της, οι οποίες έγιναν αμέσως viral και χρησιμοποιήθηκαν σε διάφορα memes που έφτιαξαν οι χρήστες των social media.

Μία χαρακτηριστική φράση που ακούσαμε να λέει πολλές φορές πέρσι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στις διαγωνιζόμενες, κατά τη διάρκεια των κάστινγκ του GNTM, ήταν το «Το έχω κάνει κι εγώ αυτό». Οτιδήποτε ανέφερε κάθε μια κοπέλα ότι έχει κάνει στη ζωή της, η απάντηση της Ηλιάνας, η οποία φαινόταν ότι δεν εντυπωσιαζόταν ιδιαίτερα, ήταν του στυλ «Σιγά, το έχω κάνει κι εγώ αυτό».

Το γνωστό μοντέλο όμως, δεν φάνηκε να ενοχλείται με όλον αυτόν τον ντόρο που έγινε με το όνομά της, ίσα-ίσα το διασκέδασε κιόλας κι αυτοσαρκαζόταν. Το ίδιο συνέβη και αυτή τη φορά, όπου αμέσως μετά την πρώτη προβολή του τρέιλερ του GNTM για τη νέα σεζόν, ακομπλεξάριστη και κάνοντας χιούμορ, ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram από τα γυρίσματα, γράφοντας:

«GNTM IS BACK (Το GNTM επιστρέφει) !!! Ε καλά σιγά δεν είναι κάτι δύσκολο το έχω κάνει και πέρυσι αυτό.. Παρόλα αυτά είστε έτοιμοι για τη δεύτερη σεζόν; Και που ξέρετε μπορεί να βρέθηκε κάτι που δεν το έχω κάνει (ακόμα) εγώ. ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ».

 Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Αυτοτρολάρεται δημοσίως με την επιστροφή του GNTM! «Μπορεί να βρέθηκε κάτι που δεν το έχω κάνει»!

Πηγή: iefimerida.gr

GNTM: Ο ξέφρενος χορός της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στο καμαρίνι και το μίνι φόρεμα που "έκλεψε" την παράσταση!

Ένα ξέφρενο χορό "έριξε" η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο καμαρίνι του GNTM και το μίνι φόρεμα της "έκλεψε" την παράσταση, αφού ήταν εντυπωσιακό.

Το μοντέλο και κριτής του ριάλιτι μοντέλων χόρεψε την καλοκαιρινή επιτυχία του Snik και της Τάμτα με τίτλο Senorita που έχει γίνει viral.

Το κλίμα όπως φαίνεται στα γυρίσματα του GNTM είναι τέλειο με τους κριτές να έχουν ευχάριστη διάθεση στον δεύτερο κύκλο του ριάλιτι του STAR.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε το βίντεο με την ίδια να χορεύει στον ρυθμό του τραγουδιού ενώ το φόρεμα της είναι απίστευτο.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Με το είδωλο της στα γυρίσματα του GNTM!

Με το είδωλο της ήταν στα γυρίσματα του GNTM η Ηλιάνα Παπαγεωργίου η οποία μαζί με τους υπόλοιπους κριτές βρίσκεται σε πυρετώδεις προετοιμασίες.

Το μοντέλο για δεύτερη χρονιά θα βρίσκεται στην θέση του κριτή και πρόκειται να μας χαρίσει και άλλες επικές ατάκες. Μάλιστα φέτος θα δούμε ακόμη ένα νέο πρόσωπο.

Ποιο είναι όμως το είδωλο της; Η Έλενα Χριστοπούλου η οποία είναι η booker της και βρίσκεται στο πλευρό της πολλά χρόνια τώρα.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε μια φωτογραφία την από τα γυρίσματα του ριάλιτι μοντέλων.

undefined

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Όπως δεν την έχετε ξαναδεί και δηλώνει πως αγαπάει!

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου πόζαρε όπως δεν την έχετε ξαναδεί και δηλώνει πως αγαπάει!

Η φωτογραφία που πόσταρε γεμάτη νόημα!

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου γιόρταζε το Σάββατο και ανέβασε μία ξεχωριστή φωτογραφία στο instagram!

Φορώντας παραδοσιακή φορεσιά, το πανέμορφο μοντέλο θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα γράφοντας: «Ένα βήμα για να αγκαλιάσετε τον εαυτό σας είναι να αγκαλιάσετε την κληρονομιά και τον πολιτισμό σας. Είμαι Ελληνίδα. Και αγαπώ τα πάντα σε αυτό».

Δείτε την ανάρτηση

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Μας δείχνει για πρώτη φορά το νέο πλατό του GNTM!

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μας δείχνει για πρώτη φορά το νέο πλατό του GNTM!

Όπως σας είχαμε ενημερώσει το νέο πλατό του ριάλιτι μόδας δεν έχει ξαναγίνει και σίγουρα θα γράψει ιστορία.

Το όμορφο μοντέλο Ηλιάνα σήμερα δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία που μας κάνει spoil αυτό το πλατό!

Η ίδια βρίσκεται στο πλατό του Star, αφού πραγματοποιούνται ήδη τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου.

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Μας δείχνει για πρώτη φορά το νέο πλατό!

GNTM: Πότε επιστρέφει στις οθόνες μας; Πιο νωρίς απ' όσο περιμέναμε!

Πότε επιστρέφει στις οθόνες μας το GNTM; Πιο νωρίς απ' όσο περιμέναμε!

Το ριάλιτι μόδας που προβαλλόταν με επιτυχία την περυσινή τηλεοπτική σεζόν στο STAR είχε γίνει γνωστό ότι επιστρέφει με τον δεύτερο κύκλο και ότι οι οντισιόν είχαν ήδη ξεκινήσει!

Το Youweekly.gr έχει λοιπόν ευχάριστα νέα για τους φαν του ριάλιτι μόδας! Σύμφωνα με πληροφορίες τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει ήδη και μπορείτε να μετράτε από τώρα αντίστροφα για την προβολή των auditions στις οθόνες σας!

Είχε γίνει γνωστό στην αρχή ότι το GNTM2 θα έκανε πρεμιέρα κάπου στα μέσα Οκτωβρίου.

Τώρα όμως πληροφορίες θέλουν να δηλώνουν ότι το ριάλιτι έρχεται με το πρώτο του επεισόδιο το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου, πριν καν αρχίσουν οι περισσότερες εκπομπές!