Μιχαλής Μουρούτσος: Απίστευτο! Θα τρίβετε τα μάτια σας με την αλλαγή που έκανε!

Όπως δεν τον έχετε ξαναδεί!

Μιχαλής Μουρούτσος: Απίστευτο! Θα τρίβετε τα μάτια σας με την αλλαγή που έκανε!

Απίστευτο! Θα τρίβετε τα μάτια σας με την αλλαγή που έκανε ο Μιχαλής Μουρούτσος!

O Ολυμπιονίκης του Tae Kwon Do απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές του γεμίζεις τις μπαταρίες για την ερχόμενη απαιτητική χρονιά!

Ο ίδιος φαίνεται πως ενόψει της χαλαρής διάθεσης που τον διακατέχει αυτήν την περίοδο αποφάσισε να κάνει μια αλλαγή πάνω και συγκεκριμένα στο hair look του!

Συγκεκριμένα ο Μιχάλης Μουρούτσος δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram ώστε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους την αλλαγή που έκανε.

Μιχάλης Μουρούτσος - Αναστασία Περράκη: Αυτή είναι σήμερα η σχέση του πρώην ζευγαριού!

Έτσι λοιπόν ποζάρει με άνεση στον φωτογραφικό φακό μαζί με τα... ράστα που έκανε για αλλαγή! Ναι, κι όμως τόλμησε και έκανε αυτή την αλλαγή εντυπωσιάζοντας τους followers του.

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

μουρούτσος αλλαγή

Πένθος για τον Μιχάλη Μουρούτσο! Η μεγάλη απώλεια...

Πένθος για τον Μιχάλη Μουρούτσο, ο οποίος έκανε ο ίδιος γνωστή την μεγάλη απώλεια που τον στιγμάτισε!

«Μας άφησες νωρίς ...βουνό ήσουν με ψυχή μικρού παιδιού ... σε ευχαριστούμε για όσα έδωσες στον ελληνικό αθλητισμό ...συλλυπητήρια σε όλη την οικογένεια σου» έγραψε στην λεζάντα και συγκλόνισε!

Ο ίδιος, δεν είναι ο μόνος μάλιστα που πενθεί για τον συγκεκριμένο! Μιλάμε φυσικά για τον μεγάλο Ολυμπιονίκη Γιώργο Ποζίδη, για τον οποίο ήδη από χτες σας γράψαμε ότι πέθανε από ανακοπή καρδιάς!

Δείτε την σχετική του ανάρτηση:

Πένθος για τον Μιχάλη Μουρούτσο! Η μεγάλη απώλεια...

Λάουρα Νάργες: Ο εκβιασμός που δέχτηκε μετά τον χωρισμό από τον Μουρούτσο!

Έναν εκβιασμό δέχτηκε η Λάουρα Νάργες, μετά τον χωρισμό από τον Μιχάλη Μουρούτσο. Η ίδια, μίλησε για όλα στο The 2Night Show και στον Γρηγόρη Αρναούτογλου....

Η γνωστή παρουσιάστρια συνάντησε τον παρουσιαστή του late night show του ΑΝΤ1 και αναφέρθηκε στην σχέση της με τον Μιχάλη Μουρούτσο και τον χωρισμό τους, αλλά και στον τρόπο που οι δημοσιογράφοι χειρίστηκαν τη σχέση αυτή. Μάλιστα αποκάλυψε ότι της έχουν πει από περιοδικά ότι δεν θα γίνει εξώφυλλο αν δεν μιλήσει για τη σχέση της, αποκαλύπτοντας ότι έχει πέσει θύμα εκβιασμού.


Αρχικά μίλησε για το πώς διαχειρίστηκε το γεγονός ότι ο Μιχάλης είναι ήδη πατέρας ενός παιδιού, τονίζοντας:

«Προφανώς είναι κάτι τελείως διαφορετικό. Νομίζω ότι με αγάπη μπορείς να τα καταφέρεις όλα. Είδα σε πολλές μορφές τον εαυτό μου… Προσπαθούσα όλα αυτά τα χρόνια με νύχια και με δόντια να προστατεύσω όλο αυτό το κομμάτι και να μη βγάλω κάτι προς τα έξω» αρκέστηκε να πει, τονίζοντας ότι αισθανόταν πως έχει μια μεγαλύτερη ευθύνη. Έχετε δει και αυτό;

Στην συνέχεια η Λάουρα αναφέρθηκε και σε κάποιους δημοσιογράφους, οι οποίοι δεν σέβονταν την αρνητική της απάντηση όταν τη ρωτούσαν για τη σχέση της με τον Μιχάλη Μουρούτσο, ωστόσο εκείνη είπε ότι τους κατανοούσε καθώς έκαναν τη δουλειά τους, όμως εκείνη όφειλε να προστατεύσει τη σχέση και την κόρη του πρώην συντρόφου της. «Είναι λίγο κρίμα να βλέπεις να υπάρχει μια απογοήτευση. Θυμάμαι να μου έχουν πεί «δε θα μιλήσεις για τη σχέση σου με τον Μιχάλη, δε θα βγεις εξώφυλλο στο περιοδικό μας. Έχουν συμβεί τέτοια. Δεν έχω όμως πρόβλημα. Δεν διψάω τόσο για τη δημοσιότητα για να βγω να τα ξεπουλήσω όλα».
Δείτε το σχετικό βίντεο:

Λάουρα Νάργες: Έτσι «τελείωσε» τον Μουρούτσο! Το πανηγυρικό άκυρο on camera!

Η Λάουρα Νάργες «τελείωσε» τον Μουρούτσο και του έριξε πανηγυρικό άκυρο on camera! Έτσι λοιπόν, η ίδια έβαλε τέλος σε οποιαδήποτε αναφορά σε εκείνον!

Η Λάουρα έδωσε συνέντευξη στην κάμερα του Happy Day και την Ελένη Μουστάκη, και μίλησε μεταξύ άλλων για το Survivor, το Πανόραμα που έληξε άδοξα, την απώλεια του πατέρα της, αλλά όχι για τον Μιχάλη!

«Το Survivor Πανόραμα μου άρεσε πάρα πολύ. Προτιμώ όταν θα κάνω κάτι τηλεοπτικά η ανακοίνωση να γίνει από το κανάλι. Δεν μπορώ να πω κάτι για το My Style Rocks, θα ανακοινωθεί η παρουσιάστρια από το κανάλι. Έχω φάει πολλές σφαλιάρες στο κομμάτι της φιλίας. Δυσκολεύτηκα πολύ να βρω ανθρώπους να έχω στη ζωή μου. Δεν μπορείς να ξεπεράσεις τον θάνατο κάποιου κοντινού σου ανθρώπου.

Μου λείπει ο πατέρας μου, αλλά είμαι σίγουρη ότι με προσέχει. Δεν θα ήθελα να αναφερθώ στον χωρισμό μου από τον Μιχάλη. Όλοι θέλουμε να προχωρήσουμε, επομένως δεν είναι κάτι που αισθάνομαι ότι υπάρχει λόγος να συζητήσω και να αναλύσω πια. Μετά το Survivor είχα προβλήματα με το έντερό μου», είπε μεταξύ άλλων η Λάουρα Νάργες. Δείτε το σχετικό βίντεο: