Μαρία Αντωνά: Η παρουσιάστρια του Alpha tv «κόβει» ανάσες με τις άψογες αναλογίες της!

Έχει αναλογίες μοντέλου!

Μαρία Αντωνά: Η παρουσιάστρια του Alpha tv «κόβει» ανάσες με τις άψογες αναλογίες της!

Η Μαρία Αντωνά, η παρουσιάστρια του Alpha tv «κόβει» ανάσες με το κορμί της και τις άψογες αναλογίες της.

Το βάπτισμα του πυρός στην πρωινή ζώνη και η πρώτη της χρονιά στο «Happy Day» ήταν σίγουρα μια επαγγελματική πρόκληση, αλλά έφερε και μια κουραστική καθημερινότητα.

Με τη λήξη της φετινής σεζόν της εκπομπής στις αρχές Ιουλίου, η Μαρία Αντωνά ετοίμασε βαλίτσες, πήρε μαγιό και παρεό και οργάνωσε τα καλοκαιρινά της ταξίδια. Πρώτος σταθμός των διακοπών της η Ρουμανία, εκεί όπου ζούσε τα τελευταία χρόνια ο σύντροφός της, ποδοσφαιριστής Άρης Σοϊλέδης, και στην συνέχεια η Μήλος και αργότερα η αγαπημένη της Λευκάδα. Με τον άντρα της ζωής της δεν κατόρθωσαν λόγω των προπονήσεων του να βρουν χρόνο για επιπλέον διακοπές.

Μαρία Αντωνά

Το υπέροχο καλογυμνασμένο κορμί της βέβαια δεν έμεινε ασχολίαστο στις εμφανίσεις που έκανε στην παραλία.

Alphatv: Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός επιστρέφει στην τηλεόραση!

Μαρία Αντωνά

Η συνεργάτιδα της Σταματίνας Τσιμτσιλή αλλά και παρουσιάστρια στις κληρώσεις Τζόκερ του ΟΠΑΠ και ραδιοφωνική παραγωγός ήταν πολύ πειθαρχημένη τον χειμώνα στο πρόγραμμα γυμναστικής που ακολουθεί. «Προτιμώ να λιώνω στη γυμναστική παρά να στερούμαι το φαγητό» όπως λέει χαρακτηριστικά. Η Μαρία επέστρεψε για λίγες ημέρες και ο φωτογραφικός φακός του YOU τη συνέλαβε στη Λίμνη της Βουλιαγμένης να απολαμβάνει την ηλιοθεραπεία της. Πριν ωστόσο επιστρέψει στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις στον Alpha και το «Happy Day» στα τέλη Αυγούστου, ετοίμασε ξανά τις βαλίτσες της για να αναχωρήσει προς το εξωτερικό, καλεσμένη φίλων της στην Αττάλεια της Τουρκίας, στο θέρετρο Maxx Royal Kemer.

Μαρία Αντωνά

Η τύχη με το μέρος της

Μπορεί στην αρχή να ξεκίνησε δειλά και.. .σιωπηλά στο πρωινό, αλλά στη συνέχεια απέκτησε αυτοπεποίθηση. Είναι εργασιομανής και αυτό τη βοήθησε να βρει τα πατήματά της και να δώσει και κάποιες αποκλειστικές ειδήσεις στην εκπομπή. Η ίδια πάντως, όπως δήλωσε πρόσφατα, δεν πιστεύει ότι η καλή της εμφάνιση στην τηλεόραση ήταν το ατού της: «Όλη η πορεία μου ήταν πάντα από συγκυρίες και από τύχη. Στην Ελλάδα έχουμε πάρα πολλά ωραία κορίτσια. Δεν θεωρώ ότι πλέον είναι εύκολο να ξεχωρίσεις από την εμφάνιση».

Μαρία Αντωνά

Μαρία Αντωνά: Στιγμές τρόμου για τη δημοσιογράφο!

Αποτελεί μέλος της πιο happy παρέας στην πρωινή ζώνη και δεν κοιτάει πίσω.

Η Μαρία Αντωνά τελικά ήρθε για να μείνει και εξομολογείται στο youweekly.gr όσα δεν έχει πει ποτέ άλλοτε!

Ποια είναι η στιγμή που Μαρία Αντωνά αισθάνθηκε απειλή; Έχει φοβηθεί ποτέ στα τρία χρόνια που βρίσκεται στην Αθήνα;

"Ναι, και μάλιστα τον πρώτο χρόνο που ζούσα μόνη μου έχουν προσπαθήσει να μπουν στο σπίτι μου. Φοβήθηκα πολύ, γιατί είχαν λοστό και πήγαν να μου ανοίξουν την πόρτα. Βέβαια στάθηκα εγώ πίσω από αυτήν, άρχισα να φωνάζω και να τσιρίζω και έφυγαν γιατί φοβήθηκαν. Μετά από αυτό για πολλά βράδια δεν μπορούσα να κοιμηθώ, είχα φοβηθεί πάρα πολύ." αποκάλυψε η Μαρία Αντωνά στο youweekly.gr!