Ελένη Μενεγάκη: Αυτά τα παπούτσια της προκάλεσαν ταραχή! Κοστίζουν κάτω από 15 ευρώ!

Είναι σχεδόν πάντα sold out!

Ελένη Μενεγάκη: Αυτά τα παπούτσια της προκάλεσαν ταραχή! Κοστίζουν κάτω από 15 ευρώ!

Αυτά τα παπούτσια της Ελένης Μενεγάκη προκάλεσαν ταραχή γιατί κοστίζουν κάτω από 15 ευρώ! Πού μπορείς να τα βρεις; Έχουμε όλες τις λεπτομέρειες!

Απλά, στιλάτα, βολικά, ότι πρέπει για τις βόλτες σου στο νησί ή την πόλη! Η Ελένη τα επέλεξε σε ασημί, αλλά εμείς θα σου προτείναμε το χρυσό, γιατί αναδεικνύει περισσότερο το μαύρισμά σου.

Αυτό το συμβάν δεν το γνώριζε κανένας! Πήρε τηλέφωνο και είπε: «Θέλω αύριο στο γραφείο μου την Ελένη Μενεγάκη»!

Πολλές τα φοράνε μόνο στην παραλία, αλλά εμείς τα έχουμε δει άνετα και σε χαλαρές εξόδους. Μαντεύετε ποια είναι τα παπούτσια της Ελένης; Μα φυσικά οι αγαπημένες μας havaianas! Οι συγκεκριμένες μάλιστα κοστίζουν 12 ευρώ!

Δείτε σχετική φωτογραφία:
Ελένη Μενεγάκη: Καρέ καρέ το «ατύχημα» πάνω στο σκάφος! Έχασε την ισορροπία της και...

Ελένη Μενεγάκη: «Σεισμός» στα καταστήματα για το φόρεμά της! Κοστίζει μόνο 34, 90 ευρώ!

«Σεισμός» έχει προκληθεί στα καταστήματα για το φόρεμά της Ελένης Μενεγάκη, που κοστίζει μόνο 34 ,90 ευρώ! Άκρως κοριτσίστικο και βολικό, το θέλουμε κολασμένα!

Η Ελένη, πήγε για μπάνιο με τον Μάκη της και έκλεψε τις εντυπώσεις με το φόρεμά της! Γαλάζιο, γεμάτο φρου φρου και σε άλφα γραμμή, εμείς το λατρέψαμε!

Ελένη Μενεγάκη: Έβγαλε μακιγιάζ, πέταξε τις τρέσες και έδειξε το πραγματικό της πρόσωπο! Αυτή είναι...

Η ίδια, το συνδύασε με πράσινη τσάντα παραλίας και μεγάλο καπέλο, και κάτι μας λέει ότι ίσα που προλαβαίνεις να το αποκτήσεις, μιας και είναι ήδη sold out! Παρόμοιο φόρεμα θα βρεις στην εταιρία Sugarfree με 34,90 ευρώ! Δείτε την σχετική φωτογραφία:
Ελένη Μενεγάκη: Καρέ καρέ το «ατύχημα» πάνω στο σκάφος! Έχασε την ισορροπία της και...

Ελένη Μενεγάκη: Καρέ καρέ το «ατύχημα» πάνω στο σκάφος! Έχασε την ισορροπία της και...

Καρέ καρέ το «ατύχημα» της Ελένης Μενεγάκη πάνω στο σκάφος! Έχασε την ισορροπία της και... πάλευε να κρατηθεί η παρουσιάστρια!

Άλλοτε με το φετινό αγαπημένο της το λευκό καπέλο, και άλλοτε με μια μπαντάνα στα μαλλιά, άβαφη και φορώντας μόνο το μαγιό της, η Ελένη Μενεγάκη περνά ένα από τα πιο όμορφα καλοκαίρια της, αλωνίζοντας τα νησιά της Ελλάδας από το ένα πέλαγος στο άλλο. Από την Άνδρο στη Σχοινούσα, από εκεί στα Κουφονήσια και τη Μύκονο, σειρά τώρα είχαν τα νησιά του Ιονίου που τόσο λατρεύει για τις ήρεμες αυγουστιάτικες θάλασσές τους.

Με το φουσκωτό της σκάφος, τον Μάκη, τις τρεις κόρες της και λιγοστούς φίλους στην παρέα τους, η Ελένη ταξίδεψε βάζοντας πλώρη για το Μεγανήσι, μετά για τη Λευκάδα και αργότερα την Κεφαλονιά. Σε κάθε μικρό όρμο, βραχονησίδα ή άγνωστη παραλία που συναντούσαν έκαναν μια μικρή στάση για βουτιές, απολαμβάνοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο τις διακοπές τους. Η Ελένη δεν θέλει πολλά για να είναι ευτυχισμένη. Η ηρεμία και η γαλήνη που αισθάνεται ταξιδεύοντας σε μέρη όμορφα έχοντας μαζί την οικογένειά της είναι η μεγαλύτερη χαρά της και αυτό που την κάνει να νιώθει πλήρης.

Ελένη Μενεγάκη: Η φωτογραφία από το σκάφος με τις κόρες της χωρίς φίλτρα!

Ελένη Μενεγάκη: Καρέ καρέ το «ατύχημα» πάνω στο σκάφος! Έχασε την ισορροπία της και...

Έχει γίνει μια πρώτης τάξεως καπετάνισσα δίπλα στον άντρα της, που κατευθύνει το σκάφος αλλά και τη ζωή της σε όμορφα λιμάνια. Στη Λευκάδα και στην Κεφαλονιά όπου διανυκτέρευσαν για ένα βράδυ έφαγαν σε μικρά ταβερνάκια, ενώ δεν αρνήθηκε να φωτογραφηθεί με όσους την αναγνώριζαν και την πλησίαζαν. Ενεργή όπως πάντα στα social media, απαντά σε κάθε σχόλιο ή ερώτηση που δέχεται για τα μέρη που επισκέπτεται. Τα ταξίδια της θα συνεχιστούν για λίγες μέρες ακόμη και μετά θα επιστρέψει στη βάση της στην Άνδρο και λίγο πριν τα τέλη του μήνα στην Αθήνα.

Ελένη Μενεγάκη: Καρέ καρέ το «ατύχημα» πάνω στο σκάφος! Έχασε την ισορροπία της και...

Το στιγμιότυπο όπου η Ελένη γλίστρησε αλλά... κρατήθηκε πάνω στο σκάφος

Ούτε στιγμή στη στεριά!

Δίπλα στον Μάκη στο τιμόνι του σκάφους και έτοιμη για νέες εξερευνήσεις. Οι φετινές σκαφάτες διακοπές της παρουσιάστριας είναι ο δικός τρόπος για να χαλαρώσει. Δεν είναι καθόλου κουραστικό για εκείνη να αλλάζει διαδρομές, τοπία και νησιά. Θέλει όσο το δυνατόν να ξεκουραστεί έχοντας νέες εικόνες στο μυαλό της. Η μόνη της έννοια είναι να έχουν πάντα ήρεμες θάλασσες για να είναι ξεκούραστο το ταξίδι ώστε να μην ταλαιπωρούνται τα παιδιά της.

Με τον Μάκη και τα κορίτσια της!

Σε αυτό το ταξίδι έχει μαζί της τη Λάουρα, τη Βαλέρια και τη Μαρίνα, τα τρία κορίτσια της, αλλά απουσιάζει ο μεγαλύτερος γιός της Άγγελος ο οποίος περνά τις διακοπές του μαζί με τον πατέρα του Γιάννη Λάτσιο, τη γιαγιά του και τη θεία του Αγλαΐα Λάτσιου στο Καμάρι Κορινθίας. Η οικογένεια θα ενωθεί ξανά σε λίγες μέρες στα Άχλα της Άνδρου.

Ελένη Μενεγάκη: Καρέ καρέ το «ατύχημα» πάνω στο σκάφος! Έχασε την ισορροπία της και...

*ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΥΟU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ

Ελένη Μενεγάκη: Έβγαλε μακιγιάζ, πέταξε τις τρέσες και έδειξε το πραγματικό της πρόσωπο! Αυτή είναι...

Η Ελένη Μενεγάκη έβγαλε από πάνω της το μακιγιάζ πέταξε και τις τρέσες και έδειξε το πραγματικό της πρόσωπο! Αυτή είναι...

Η γνωστή παρουσιάστρια μετά από μια απαιτητική και δύσκολη τηλεοπτική χρονιά απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές με την οικογένεια της.

Η ίδια είναι πολύ ενεργή στα social media και μοιράζεται συχνά στιγμές από την καθημερινότητά της και τις προσωπικές της στιγμές με του διαδικτυακούς της φίλους.

Έτσι κι αυτήν την φορά δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram που μαζί με την μικρή της κόρη, την Μαρίνα, πιάνονται χέρι χέρι.

Η Ελένη Μενεγάκη σε αυτήν την φωτογραφία είναι εντελώς φυσική. Δεν έχει πάνω της ίχνος μακιγιάζ και έχει πετάξει τις τρέσες από πάνω της.

Μας έδειξε λοιπόν πως είναι το πραγματικό της πρόσωπο...

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Ελένη Μενεγάκη: Έβγαλε μακιγιάζ πέταξε τις τρέσες και έδειξε το πραγματικό της πρόσωπο! Αυτή είναι...

Είναι πάντα λαμπερή και όμορφη ότι και να κάνει και δεν έχει ανάγκη το μακιγιάζ καθώς ο χρόνος δεν δείχνει να την επηρεάζει.

Ελένη Μενεγάκη: Τα ξεχνάει όλα δίπλα στον Μάκη της! Οι ρομαντικές διακοπές στα Κουφονήσια!

Η Ελένη Μενεγάκη τα ξεχνάει όλα δίπλα στον Μάκη της και φαίνεται! Καρέ καρέ οι ι ρομαντικές διακοπές στα Κουφονήσια!

Την ώρα που ο υδράργυρος χτυπά 40άρια, η Ελένη Μενεγάκη δεν αποχωρίζεται την παραλία - και ποιος μπορεί να την κατηγορήσει! Από τη μέρα που τελείωσε η αισθητά ανεβασμένη στους πίνακες τηλεθέασης εκπομπή της, η παρουσιάστρια του Alpha έφυγε για διακοπές και έχει αφιερωθεί στην οικογένειά της την οποία στερήθηκε τους προηγούμενους μήνες, συγκεκριμένα στον σύζυγό της Μάκη Παντζόπουλο και τα τέσσερα παιδιά της, Άγγελο, Λάουρα, Βαλέρια και Μαρίνα.

Ελένη Μενεγάκη: Τα ξεχνάει όλα δίπλα στον Μάκη της! Οι ρομαντικές διακοπές στα Κουφονήσια!

Εδώ και περίπου ενάμιση μήνα Ελένη και Μάκης γυρίζουν τις θάλασσες του Αιγαίου με το σκάφος τους έχοντας ως λιμάνι την αγαπημένη τους Άνδρο και τον επίγειο παράδεισό τους, τα Άχλα. Αυτή τη φορά ο φακός του YOU τούς συνάντησε στα Κουφονήσια, σε στιγμές χαλάρωσης μακριά από το άγχος της πρωτεύουσας, στην οποία επέστρεψαν για λίγο την περασμένη εβδομάδα, αφού το απαιτούσαν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις της παρουσιάστριας. Στη συνέχεια αναχώρησαν για τον επόμενο προορισμό τους, στο Ιόνιο αυτή τη φορά και συγκεκριμένα στο Μεγανήσι.

Ελένη Μενεγάκη: Τα ξεχνάει όλα δίπλα στον Μάκη της! Οι ρομαντικές διακοπές στα Κουφονήσια!
«Μου έλειψες»

Με φόντο το γαλάζιο του Ιονίου, η Ελένη Μενεγάκη ποζάρει και θυμίζει σε όλους πως διατηρεί εκπληκτικό κορμί. Aνάμεσα στα εκατοντάδες μηνύματα θαυμασμού ένα ξεχωρίζει, που περιλαμβάνει φιλιά, καρδιές και της λέει: «Μου λείπεις». Πρόκειται φυσικά για το δεξί της χέρι, την αρχισυντάκτρια της εκπομπής της, Ελένη Γελαλή, που την περιμένει πώς και πώς να επιστρέψει από τις διακοπές της. Όσον αφορά τη σύνθεση της «Ελένης» αναζητείται το πρόσωπο που θα αναπληρώσει τη Νάνσυ Παραδεισανού στο πάνελ, με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να είναι ο επικρατέστερος για τη θέση του Παναγιώτη Χατζηδάκη. Σταθεροί σε σχέση με πέρσι παραμένουν οι Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, Ελιάνα Χρυσικοπούλου, Τάσος Τεργιάκης και Εύη Φραγκάκη.

Ελένη Μενεγάκη: Τα ξεχνάει όλα δίπλα στον Μάκη της! Οι ρομαντικές διακοπές στα Κουφονήσια!

*Από τον ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗ

Ελένη Μενεγάκη: «Πέταξε» τρέσες και μακιγιάζ και φόρεσε μόνο το μαγιό της! Αυτή είναι πραγματικά...

H Ελένη Μενεγάκη «πέταξε» από πάνω της τις τρέσες και το μακιγιάζ και φόρεσε μόνο το μαγιό της! Αυτή είναι πραγματικά...

Η γνωστή παρουσιάστρια μετά από μια δύσκολη και απαιτητική τηλεοπτική χρονιά απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές και ζει στιγμές απόλυτης ηρεμίας και γαλήνης.

Η όμορφη Ελένη βρίσκεται στο Μεγανήσι και που την χάνεις που την βρίσκεις σε κάποια παραλία θα είναι.

Η ίδια είναι πολύ ενεργή στα social media και μοιράζεται συχνά προσωπικές και καθημερινές της στιγμές με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Έτσι κι αυτήν την φορά δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram δύο φωτογραφίας στις οποίες δεν φοράει ούτε τρέσες, ούτε μακιγιάζ.

Είναι απολύτως φυσική και μας δείχνει το πραγματικό της πρόσωπο!

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Όπως βλέπετε και μόνοι σας είναι ακόμη πιο όμορφη χωρίς μακιγιάζ!

Ελένη Μενεγάκη: Αυτό είναι το αληθινό της πρόσωπο! Η φωτογραφία που το αποκαλύπτει!

Αυτό είναι το αληθινό πρόσωπο της Ελένης Μενεγάκη. Η φωτογραφία από τις διακοπές που το αποδεικνύει, χωρίς ίχνος μακιγιάζ, φίλτρων και ρετούς.

Η παρουσιάστρια βρίσκεται στην Άνδρο, τον επίγειο παράδεισο της και απολαμβάνει κάθε λεπτό των διακοπών της με τα παιδιά και τον Μάκη Παντζόπουλο, ενώ το ζευγάρι έκανε και μια στάση για λίγες ημέρες στη Μύκονο.

Τους τελευταίους μήνες είναι πολύ ενεργή στο Instagram και μοιράζεται διάφορες στιγμές από τις διακοπές της. Είτε από το ξενοδοχείο τους, είτε από την παραλία, είτε από βόλτες με τα παιδιά της.

Ωστόσο, σε μια από τις φωτογραφίες που την έχουν κάνει επισήμανση, η Ελένη Μενεγάκη πόζαρε χωρίς ίχνος μακιγιάζ, ρετούς ή φίλτρων και είδαμε το αληθινό της πρόσωπο. Ακόμη και έτσι, η παρουσιάστρια είναι κούκλα.

Ελένη Μενεγάκη αληθινό πρόσωπο

Ελένη Μενεγάκη: Αχώριστη με την Μαρινούλα! Οι διακοπές με τον Μάκη στις Κυκλάδες!

Αχώριστη με την Μαρινούλα είναι η Ελένη Μενεγάκη! Οι διακοπές με τον Μάκη στις Κυκλάδες σε αποκλειστικές φωτογραφίες! Πήραν το σκάφος και όλα τα παιδιά και... απόλαυσαν το καλοκαίρι τους!

Βασίλισσα σε όλα της, ακόμα και στις διακοπές της, η Ελένη Μενεγάκη αυτή την περίοδο γυρνάει τις Κυκλάδες μαζί με την οικογένειά της, στην οποία αφιερώνει κάθε καλοκαίρι της.

Κάθε στιγμή εκτός δουλειάς γενικότερα, αφού μπορεί να είναι επαγγελματίας όσον αφορά τις υποχρεώσεις της, έχει παραδεχτεί πως όταν σβήνουν τα φώτα θέλει να αφιερώνει χρόνο στους δικούς της ανθρώπους, από τη στιγμή που στην καθημερινότητά της και με το απαιτητικό πρόγραμμα που ακολουθεί δεν της δίνεται τόσο συχνά αυτή η ευκαιρία.

Ελένη Μενεγάκη: Η φωτογραφία από το παρελθόν με τον Μάκη Παντζόπουλο στα Άχλα!

Ελένη Μενεγάκη: Αχώριστη με την Μαρινούλα! Οι διακοπές με τον Μάκη στις Κυκλάδες!

Από τα Άχλα στα Κουφονήσια, από εκεί στη Μύκονο και πάλι στα Άχλα, αυτό το καλοκαίρι η Ελένη το έχει αφιερώσει στα παιδιά της αλλά και στον σύζυγό της Μάκη Παντζόπουλο, με τον οποίο ετοιμάζονται να συμπληρώσουν δεκαετία, δηλώνοντας έμπρακτα πως ο έρωτάς τους δεν ξεθυμαίνει, αντιθέτως δυναμώνει.

Ελένη Μενεγάκη: Αχώριστη με την Μαρινούλα! Οι διακοπές με τον Μάκη στις Κυκλάδες!

Το YOU συνάντησε την παρουσιάστρια του Alpha κοντά στα Κουφονήσια με το σκάφος της οικογένειας, τον Μάκη στο πηδάλιο και πλώρη για τα αγαπημένα τους Άχλα, για να συνεχίσουν τις διακοπές τους στον μικρό παράδεισο που έχουν χτίσει στην Άνδρο...

Ελένη Μενεγάκη: Αχώριστη με την Μαρινούλα! Οι διακοπές με τον Μάκη στις Κυκλάδες!

Συντροφιά της παντού η μικρή Μαρίνα

Εκείνη μπορεί να μην ξεχωρίζει κάποιο από τα τέσσερα παιδιά της, ωστόσο, με δεδομένο πως τα δύο μεγαλύτερα, ο 17χρονος Άγγελος και η 14χρονη Λάουρα, έχουν μπει για τα καλά στην εφηβεία και θέλουν τις δικές τους παρέες, ενώ η 10χρονη Βαλέρια ακολουθεί τα βήματά τους, συχνά την παράσταση κλέβει η 4χρονη Μαρίνα που προς το παρόν δεν αποχωρίζεται την αγκαλιά της μητέρας της.

Ελένη Μενεγάκη: Αχώριστη με την Μαρινούλα! Οι διακοπές με τον Μάκη στις Κυκλάδες!

Κι εκείνη βέβαια υπακούει σε κάθε της... διαταγή, αφού την αφήνει να κάθεται μπροστά στο σκάφος όταν οδηγεί ο Μάκης Παντζόπουλος και την παίρνει συνεχώς μαζί της στην παραλία, καθώς η μικρή έχει δείξει πως λατρεύει τη θάλασσα. Δεν είναι τυχαία δε και τα αξεσουάρ που συχνά φοράει στις... εξορμήσεις με τη μαμά της, αφού κι εκείνα της αρέσουν πολύ, με την Ελένη να διαλέγει τα πιο ευφάνταστα για τη μικρότερή της κόρη.

Ελένη Μενεγάκη: Αχώριστη με την Μαρινούλα! Οι διακοπές με τον Μάκη στις Κυκλάδες!

Από τον ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗ

Φωτογραφίες: PAPADAKIS PRESS/ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΞΙΩΤΗΣ

Ελένη Μενεγάκη: Αυτό είναι το μπικίνι που φοράει συνέχεια στις διακοπές με τον Ματέο! Κοστίζει 128 ευρώ...

Το μπικίνι που φοράει η Ελένη Μενεγάκη συνέχεια στις διακοπές της με τον Ματέο είναι αυτό και κοστίζει 128 ευρώ! Αποκάλυψη τώρα στο Youweekly.gr...

Η παρουσιάστρια του ALPHAtv που φημίζεται για το γούστο και την φινέτσα της πριν από λίγες εβδομάδες βρέθηκε στη Μύκονο με τον αγαπημένο της για να περάσουν λίγες χαλαρές στιγμές χωρίς τα παιδιά. Εκεί βρέθηκε και ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr και τους απαθανάτισε!

Ελένη Μενεγάκη - Ματέο Παντζόπουλος: Τα παθιασμένα φιλιά του ζευγαριού μπροστά σε όλη την παραλία! Ασυγκράτητοι...

Ελένη Μενεγάκη: Αυτό είναι το μπικίνι που φοράει συνέχεια στις διακοπές με τον Ματέο! Κοστίζει 128 ευρώ...

Η ομάδα του Youweekly.gr έψαξε και εννοείται πως βρήκε τα πάντα για το μαγιό της!

Ένα αρκετά μικροσκοπικό μπικίνι με λεπτά κορδόνια σε μια υπέροχη παλ απόχρωση που είναι και τάση αλλά και αναδεικνύει το μαύρισμά σου, αν είσαι μαυρισμένη!

Το μαγιό της λοιπόν κοστίζει 128 ευρώ και είναι από Stefanis Frangista.

Ελένη Μενεγάκη: Πλήρωσε 160 ευρώ για να πάρει αυτό το μαγιό! Και κοντεύει να "ξεπουλήσει"

Κοντεύει να "ξεπουλήσει" αυτό το μαγιό της Ελένης Μενεγάκη! Πλήρωσε 160 ευρώ για να το πάρει και το Youweekly.gr έχει όλες τις λεπτομέρειες για το που θα το βρεις!

Ότι κι αν φορέσει γίνεται trend αφού όπως και να το κάνουμε είναι η "βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης" και επηρεάζει τις γυναίκες!

Ελένη Μενεγάκη: Πλήρωσε 160 ευρώ για να πάρει αυτό το μαγιό! Και κοντεύει να

Με ένα μικροσκοπικό μπικίνι και συνοδευόμενη από τη μεσαία κόρη της Βαλέρια έπαιξε για ακόμα μία φορά με τα κύματα στα Άχλα, χωρίς όμως τον αγαπημένο της σύζυγο Μάκη Παντζόπουλο.

Ελένη Μενεγάκη: Πλήρωσε 160 ευρώ για να πάρει αυτό το μαγιό! Και κοντεύει να

Η Ελένη με τοπ από μαγιό, Heidi Klein (€135) και σλιπ από μπικίνι, Sugarfree (€24,90)

Όχι πως συντρέχει κάποιος λόγος ανησυχίας, αφού το ζευγάρι είναι στα καλύτερά του, όπως μας μεταφέρουν αξιόπιστες πηγές από το νησί των Κυκλάδων, και μάλιστα του αφιέρωσε την αμέσως επόμενη μέρα οργανώνοντας μια απόδραση για δύο με το σκάφος της οικογένειας «Λάουρα». Αυτούς τους μήνες κάθε χρόνο ζουν ξανά τον έρωτά τους, αφού γνωρίστηκαν το καλοκαίρι του 2009 -στο ίδιο μέρος μάλιστα-, επομένως πάντα θυμούνται με νοσταλγία τα πρώτα βλέμματα που αντάλλαξαν, αν και την περίοδο εκείνη δεν ήταν ακόμα σε σχέση. Πλέον έχουν γίνει οικογένεια και χαίρονται το κάθε λεπτό μαζί.

Ελένη Μενεγάκη: Αυτό είναι το γαλάζιο μπικίνι που φόρεσε κι από 154 ευρώ μπορείτε να το πάρετε μόνο 139!

Αυτό είναι το γαλάζιο μπικίνι που φόρεσε η Ελένη Μενεγάκη κι από 154 ευρώ μπορείτε να το πάρετε μόνο 139! Το Youweekly.gr έχει όλες τις πληροφορίες!

Η μίνι απόδραση στα Κουφονήσια για την παρουσιάστρια του ALPHA, τον σύζυγό της και τις κόρες της συνεχίστηκε και μετά τις εκλογές, για λίγες μέρες...

Η παρουσιάστρια, που έχει γίνει φανατική με το νησί και έχει λατρέψει τα τιρκουάζ νερά του, πέρασε ένα διήμερο εκεί και μετά μαζί με την οικογένειά της έβαλαν πλώρη με το σκάφος τους για τη βάση τους, την Άνδρο. Χωρίς ίχνος make up και έχοντας μαζέψει τα μαλλιά της πίσω σε μια κοτσίδα, κυκλοφορούσε με ένα παρεό από το πρωί μέχρι το βράδυ, χαιρετούσε όλους τους κατοίκους -αφού πια τους γνωρίζει καλά από την περσινή της εξόρμηση εκεί- και κρατούσε ένα βιβλίο για να διαβάζει τις ώρες που βρισκόταν χαλαρή έξω από τη θάλασσα.

Το Youweekly.gr βρήκε όλες τις λεπτομέρειες για την εμφάνισή της:

Ελένη Μενεγάκη: Αυτό είναι το γαλάζιο μπικίνι που φόρεσε κι από 154 ευρώ μπορείτε να το πάρετε μόνο 139!

Η Ελένη με μπικίνι Stefania Frangista (139 ευρώ από 154).

Ελένη Μενεγάκη: Δεν είδε ποτέ τους φωτογράφους! Τα ντοκουμέντα μιλούν από μόνα τους!

Δεν είδε ποτέ τους φωτογράφους η Ελένη Μενεγάκη και τα ντοκουμέντα μιλούν από μόνα τους! Αποκλειστικό υλικό μόνο στο Youweekly.gr!

Μια μικρή παύση των διακοπών της έκανε μόνο για μία μέρα προκειμένου να έρθει στην Αθήνα και να ψηφίσει και επέστρεψε πάλι στη βάση της στα Άχλα για να συνεχίσει τις βουτιές της στα γαλανά νερά.

Η παρουσιάστρια του ALPHA με τον Μάκη Παντζόπουλο πριν από λίγες μέρες χόρτασαν μια απολαυστική εβδομάδα κάνοντας με το πολυτελές σκάφος τους ένα τουρ στα Κουφονήσια και σε νησάκια κοντινά και αμέσως μετά ξαναεπέστρεψαν στη βάση τους στην Άνδρο για να συνεχίσουν τις διακοπές τους.

Ελένη Μενεγάκη: Δεν είδε ποτέ τους φωτογράφους! Τα ντοκουμέντα μιλούν από μόνα τους!

Ελένη Μενεγάκη: Δεν είδε ποτέ τους φωτογράφους! Τα ντοκουμέντα μιλούν από μόνα τους!

«Είναι το αγαπημένο τους πρόγραμμα, αυτό που συνηθίζουν να κάνουν κάθε χρόνο», μας μεταφέρει άνθρωπος από το στενό τους περιβάλλον που γνωρίζει ότι οι αγαπημένοι προορισμοί του ζευγαριού δεν αλλάζουν εύκολα όταν μείνουν ευχαριστημένοι από το σέρβις και τη φιλοξενία. Έτσι, για ακόμα μία χρονιά η παρουσιάστρια μαζί με τη Λάουρα, τη Βαλέρια και τη Μαρίνα βρέθηκαν να αρμενίζουν με το «Ribco Scorpion Hull» στο μαγικό νησί των Κυκλάδων εξερευνώντας όλες τις παραλίες, «κρυφές» και φανερές, κάνοντας μπάνιο στο γαλάζιο, το πράσινο και το μπλε και απολαμβάνοντας τις πιο εξωτικές βουτιές της ζωής τους.

Η Ελένη και οι αγαπημένοι της βρέθηκαν σε έναν μικρό παράδεισο και απόλαυσαν ηρεμία και ξενοιασιά μαζί με τα παιδιά αλλά και οικογενειακούς τους φίλους που κάθε χρόνο τους καλούν για λίγες μέρες στο νησί.

Ελένη Μενεγάκη: Δεν είδε ποτέ τους φωτογράφους! Τα ντοκουμέντα μιλούν από μόνα τους!

Ελένη Μενεγάκη: Δεν είδε ποτέ τους φωτογράφους! Τα ντοκουμέντα μιλούν από μόνα τους!

Ελένη Μενεγάκη: Δεν είδε ποτέ τους φωτογράφους! Τα ντοκουμέντα μιλούν από μόνα τους!

Μάλιστα, έδειχναν ιδιαίτερη προτίμηση σε συγκεκριμένα ταβερνάκια, όπως το «Lefteris restaurant» για φρέσκο ψάρι και αστακομακαρονάδα, ενώ για τη διαμονή τους επέλεξαν συγκεκριμένο κατάλυμα το οποίο είχαν επισκεφτεί και πέρσι τέτοιο καιρό.

Ελένη Μενεγάκη: Δεν είδε ποτέ τους φωτογράφους! Τα ντοκουμέντα μιλούν από μόνα τους!

Ελένη Μενεγάκη: Δεν είδε ποτέ τους φωτογράφους! Τα ντοκουμέντα μιλούν από μόνα τους!

Ελένη Μενεγάκη: Δεν είδε ποτέ τους φωτογράφους! Τα ντοκουμέντα μιλούν από μόνα τους!

Η επόμενη μέρα τούς βρήκε στη Σχοινούσα να κάνουν το μπάνιο τους στο Τσιγκούρι, στο Λιβάδι, και αμέσως μετά να γεύονται στην αμμώδη παραλία Μερσίνι, όπου αράζουν τα σκάφη, βιολογικά προϊόντα της «Μersini», ντόπια καλαμαράκια και τραγανές πίτες...

Όσο για το υπερπολυτελέστατο σκάφος τους... δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ! ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ 1 ΕΥΡΩ!

Μενεγάκη - Παντζόπουλος: Στο ξενοδοχείο των Kardashians! Οι διακοπές στη σουίτα των 28.000 ευρώ!

Ενθουσιασμένη –σχεδόν εκστασιασμένη– με όσα έζησε δηλώνει δημόσια και ιδιωτικά η παρουσιάστρια από την εμπειρία του πρόσφατου ταξιδιού της στην καρδιά των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.


Οι προετοιμασίες της συναρπαστικής χριστουγεννιάτικης απόδρασης για την οικογένεια της Ελένης Μενεγάκη με προορισμό το Ντουμπάι είχαν ξεκινήσει ήδη από τα τέλη Σεπτεμβρίου.

Τα παιδιά της –πλην του μεγαλύτερου γιου της Άγγελου που είχε κανονίσει ταξίδι με τον μπαμπά του Γιάννη Λάτσιο– είχαν ξετρελαθεί με την ιδέα.

Η παρουσιάστρια μαζί με τον Μάκη Παντζόπουλο κοίταξαν προσεκτικά τις λεπτομέρειες για να επιλέξουν το κατάλληλο ξενοδοχείο, έτσι ώστε τα τρία μικρότερα κορίτσια, η Λάουρα, η Βαλέρια και η Μαρίνα, να μπορούν να απολαύσουν τις διακοπές τους κάνοντας παράλληλα και κάποιες δραστηριότητες.

Το μαγικό πεντάστερο πολυτελές ξενοδοχείο «Atlantis The Palm» –σύμφωνα με πληροφορίες από Έλληνες τουρίστες που τους εντόπισαν τυχαία– φάνηκε η καταλληλότερη λύση. Η παρουσιάστρια μαζί με τον σύζυγό της και τα παιδιά εντυπωσιάστηκαν με τη θέα που είχε η οικογενειακή σουίτα τους προς τον Αραβικό Κόλπο, το πάρκο με δραστηριότητες, αλλά και με τα τρία μοναδικά διεθνούς φήμης εστιατόρια.

Παρ'όλο που δεν το συνηθίζει, η παρουσιάστρια αποφάσισε να κάνει την αλλαγή του χρόνου στο εξωτερικό, γι’ αυτό και η επιστροφή τους έγινε ανήμερα της πρώτης μέρας του χρόνου. Η παραμονή τούς βρήκε στο ξενοδοχείο, στο ειδικό ρεβεγιόν, όπου είδαν όλοι μαζί τα φαντασμαγορικά πυροτεχνήματα που κάλυψαν όλη την πόλη του Ντουμπάι.

Τα δωμάτια των 28.000 ευρώ την βραδιά και η σουίτα των Kardashians

Η Ελένη, αν και φημίζεται για τις σκληρές διαπραγματεύσεις στα συμβόλαια της, στα αγαπημένα της πρόσωπα δεν κάνει τσιγκουνιές!


Έτσι λοιπόν, όταν ο Μάκης της ζήτησε να πάνε κάπου εξωτικά τις γιορτές, η Ελένη Μενεγάκη έβαλε λυτούς και δεμένους για να της προτείνουν το καλύτερο! Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος ήταν εκείνος που της βρήκε το εν λόγω ξενοδοχείο όπου προτιμούν και οι αδερφές Kardashians για τη διαμονή τους.

Όσο για την τιμή; Επειδή ξέρω ότι μου το ζητάτε, έκανα την έρευνα μου και είδα ότι μια μόνο βραδιά κοστίζει 30.000 δολάρια ή αλλιώς...περίπου 28.000 ευρώ για να είμαι και ακριβής! Τα αξίζει ωστόσο το απίστευτο ξενοδοχείο.... δείτε και θα καταλάβετε:

Ελένη Μενεγάκη: Δεν είδε ποτέ τους φωτογράφους! Τα ντοκουμέντα μιλούν από μόνα τους!

Ελένη Μενεγάκη: Δεν είδε ποτέ τους φωτογράφους! Τα ντοκουμέντα μιλούν από μόνα τους!

Ελένη Μενεγάκη: Δεν είδε ποτέ τους φωτογράφους! Τα ντοκουμέντα μιλούν από μόνα τους!

Ελένη Μενεγάκη: Δεν είδε ποτέ τους φωτογράφους! Τα ντοκουμέντα μιλούν από μόνα τους!

Ελένη Μενεγάκη: Δεν είδε ποτέ τους φωτογράφους! Τα ντοκουμέντα μιλούν από μόνα τους!

Ελένη Μενεγάκη: Δεν είδε ποτέ τους φωτογράφους! Τα ντοκουμέντα μιλούν από μόνα τους!

Ελένη Μενεγάκη: Οι 5 αρετουσάριστες φωτογραφίες της παρουσιάστριας με μαγιό! Αντέχετε να τις δείτε;

Η Ελένη Μενεγάκη είναι το πιο hot όνομα της ελληνικής showbiz και πάντα στο επίκεντρο των συζητήσεων. Εμείς, σας βρήκαμε τις 20 αρετουσάριστες φωτογραφίες με μαγιό στην παραλία στα Άχλα και όχι μόνο. Αντέχετε να τις δείτε;

Οι περισσότερες είναι από τις διακοπές της στα Άχλα και άλλες από διάφορες παραλίες που έχει επισκεφτεί.

Η παρουσιάστρια του Alpha tv, κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο, πολλές φορές ο φωτογραφικός φακός την έχει "τσακώσει" στις εξορμήσεις της στην παραλία. Ωστόσο, μερικές τις έχει μοιραστεί και η ίδια στο Instagram της.

Ελένη Μενεγάκη: Δεν είδε ποτέ τους φωτογράφους! Τα ντοκουμέντα μιλούν από μόνα τους!

Ελένη Μενεγάκη: Δεν είδε ποτέ τους φωτογράφους! Τα ντοκουμέντα μιλούν από μόνα τους!

Ελένη Μενεγάκη: Δεν είδε ποτέ τους φωτογράφους! Τα ντοκουμέντα μιλούν από μόνα τους!

Ελένη Μενεγάκη: Δεν είδε ποτέ τους φωτογράφους! Τα ντοκουμέντα μιλούν από μόνα τους!

Ελένη Μενεγάκη: Δεν είδε ποτέ τους φωτογράφους! Τα ντοκουμέντα μιλούν από μόνα τους!