Πάολα: Αγνώριστη σε νέα εμφάνιση! Έκλεισε όλα τα στόματα! (Βίντεο)

Έτσι όπως δεν την έχετε ξαναδεί!

Πάολα: Αγνώριστη σε νέα εμφάνιση! Έκλεισε όλα τα στόματα! (Βίντεο)

Αγνώριστη ήταν η Πάολα σε μια νέα της εμφάνιση! Η ίδια εντυπωσίασε, ενώ ταυτόχρονα έκλεισε όλα τα στόματα!

Το βράδυ της Παρασκευής πραγματοποιήθηκε η μεγάλη συναυλία για τα 95 χρόνια του Μίκη Θεοδωράκη, στις εκδηλώσεις «ΠΡΕΣΠΕΣ 2019».

Στη συναυλία συμμετείχε η ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης», και στο πρώτο μέρος ο Βασίλης Λέκκας τραγούδησε τις ερωτικές μελωδίες του Μίκη ενώ στο δεύτερο μέρος η Πάολα, μετά από παρότρυνση του ίδιου του συνθέτη ερμήνευσε δεκατρία τραγούδια του.

Υπενθυμίζουμε πως όταν είχε ακουστεί ότι η Πάολα θα ερμήνευε Μίκη Θεοδωράκη είχε ξεσηκωθεί θύελλα αντιδράσεων με πολλούς να την κρίνουν για τις εμφανίσεις της και μάλιστα έλεγαν ότι δεν μπορεί να υποστηρίξει κάτι τέτοιο.

Η γνωστή τραγουδίστρια ωστόσο φόρεσε ένα απλό, μακρύ, κατάλευκο φόρεμα, σε αντίθεση με τις εμφανίσεις που την έχουμε συνηθίσει στο παρελθόν, και η ερμηνεία της ήταν απλά καταπληκτική. Με αυτό τον τρόπο λοιπόν, έκλεισε τα στόματα όσων βιάστηκαν να την κρίνουν και έβγαλε εις πέρας μια εκδήλωση τέτοιου βεληνεκούς.

Οι οργανωτές εκτιμούν ότι η χθεσινή μουσική παράσταση ήταν μια από τις πολυπληθέστερες συναυλίες που έχουν πραγματοποιηθεί στη Φλώρινα από την ιστορία του θεσμού και σύμφωνα με υπολογισμούς της αστυνομίας την παρακολούθησαν περί τους 6.000 θεατές.

#Πάολα🌷 #ΠΡΕΣΠΕΣ2019

Posted by Όλγα Μούσιου Μυλωνά on Friday, August 23, 2019

«Μόνο η συναυλία του Σταύρου Ξαρχάκου στο ίδιο σημείο της πόλης ξεπέρασε σε κόσμο αυτό που ζήσαμε χθες» δήλωσε με ενθουσιασμό στο ΑΠΕ/ΜΠΕ ο καλλιτεχνικός διευθυντής των εκδηλώσεων Γιώργος Λιάνης. «Βάπτισμα πυρός» στην ερμηνεία μεγάλων Ελλήνων συνθετών ήταν η συμμετοχή της νεαρής ερμηνεύτριας από τη Φλώρινα, Έλενας Φερεντίνου.

Η συνάντηση του γιου του Γρηγόρη Λαμπράκη με την Πάολα
Μετά το τέλος της συναυλίας πλήθος κόσμου «πολιόρκησε» για μια χειραψία και ένα αυτόγραφο τους δύο τραγουδιστές, ενώ υπήρξε και ένα στιγμιότυπο, όταν ο γιος του Γρηγόρη Λαμπράκη πλησίασε την Πάολα λέγοντάς της, «είμαι ο γιος του γελαστού παιδιού που μόλις τραγούδησες».

Παολα - γελαστό παιδι

Posted by Litsos Tsakos on Friday, August 23, 2019

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις για τα Πρέσπεια 2019
Οι εκδηλώσεις συνεχίζονται με την εμβληματική βραδιά του Αγίου Αχιλλείου, όπου ο Μανώλης Μητσιάς και η Καριοφυλλιά Καραμπέτη θα ερμηνεύουν στίχους και τραγούδια των μεγάλων Ελλήνων ποιητών όπως της Σαπφούς, 'Αγγελου Σικελιανού, Κωστή Παλαμά, Ναπολέοντα Λαπαθιώτη, Κώστα Καρυωτάκη, Γιώργου Σεφέρη, Οδυσσέα Ελύτη, Κώστα Βάρναλη, Γιάννη Ρίτσου, Νίκου Γκάτσου, μέχρι τους σημερινούς μεγάλους τραγουδοποιούς όπως Μάνο Ελευθερίου, Λευτέρη Παπαδόπουλο, Διονύση Σαββόπουλο, Λίνα Νικολακοπούλου κλπ. Στο δεύτερο μέρος η Έλλη Πασπαλά και η Dilek Koc θα ερμηνεύσουν μουσικές και τραγούδια της Ευανθίας Ρεμπούτσικα.

Παολα- Δακρυσμένα ματια

Posted by Litsos Tsakos on Friday, August 23, 2019

Οι οργανωτές το βράδυ το Σαββάτου στη μισοφωτισμένη Βασιλική του Αγίου Αχιλλείου θα τιμήσουν μια εξέχουσα μορφή της αρχαιολογίας, τον άνθρωπο που ανέσκαψε την Βυζαντινή Βασιλική και βρήκε τα οστά του Τσάρου Σαμουήλ, ενώ την ίδια στιγμή με το έργο του ανέδειξε το βυζαντινό παρελθόν της περιοχής Πρεσπών με την αναστήλωση του ναού του Αγίου Γερμανού: τον αείμνηστο καθηγητή Νίκο Μουτσόπουλο που πρόσφατα έφυγε από την ζωή. Θα δώσουν το όνομά του στην πλωτή γέφυρα που συνδέει το νησάκι του Αγ. Αχιλλείου με τη στεριά, και έχει ετοιμαστεί ήδη μια προτομή, δωρεά της οικογένειας Μουτσόπουλου, που θα κοσμεί την είσοδο στη γέφυρα του Αχ. Αχιλλείου.

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις των διοργανωτών, ο υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας-Θράκης, Θεόδωρος Καράογλου θα εκπροσωπήσει την κυβέρνηση στις εκδηλώσεις, ενώ βρίσκονται ήδη στην Φλώρινα από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Σωκράτης Φάμελλος, ο Δημήτρης Βίτσας και ο εκπρόσωπος Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Χαρίτσης. Στη Φλώρινα βρίσκεται ήδη ο εκπρόσωπος τύπου του ΚΙΝΑΛ Παύλος Χρηστίδης ενώ αναμένεται και η βουλευτής Σοφία Σακοράφα, ως εκπρόσωπος του ΜΕΡΑ25.

Πηγή: iefimerida.gr

Παόλα: Συνεχίζεται ο "πόλεμος" για την τραγουδίστρια! Τα σχόλια "φωτιά" προς το πρόσωπο της! (Βίντεο)

Συνεχίζεται ο "πόλεμος" για την Πάολα στην κόντρα με την Ελένη Βιτάλη. Τα σχόλια "φωτιά" προς το πρόσωπο της τραγουδίστριας.

Μετά τις δηλώσεις για τις εμφανίσεις της επί σκηνής με τα κοντά φορέματα, η Ελένη Βιτάλη ξεκινάει έναν νέο κύκλο κόντρας ανάμεσα τους.

Αφορμή για το νέο επεισόδιο στάθηκε η είδηση πως η Πάολα θα ερμηνεύσει Μίκη Θεοδωράκη στο Φεστιβάλ Πρεσπών. Ο γιος της Ελένης Βιτάλη, Νίκος Ξύδης, μέσω των social media ανάρτησε την αφίσα για τη συγκεκριμένη βραδιά και έγραψε ένα απλό «Κανονικότατα» αφήνοντας ένα υπονοούμενο "φωτιά".

Τη συγκεκριμένη ανάρτηση έκανε repost η Ελένη Βιτάλη η οποία δεν παρέλειψε να τη σχολιάσει με καυστικό τρόπο.

Πάολα: Κάνει την μεγάλη ανατροπή στην ζωή της! Η επίσημη ανακοίνωση....

Η Πάολα κάνει την μεγάλη ανατροπή στην ζωή της και μόλις «έσκασε» η επίσημη ανακοίνωση! Διαβάστε αναλυτικά τις λεπτομέρειες!

Πιο συγκεκριμένα, πρόσωπο-έκπληξη στα φετινά «Πρέσπεια» θα αποτελέσει η εμφάνιση της λαϊκής τραγουδίστριας Πάολα, η οποία επιλέχθηκε από την Λαϊκή Ορχήστρα Μίκης Θεοδωράκης για την ερμηνεία των μεγάλων τραγουδιών του κορυφαίου Έλληνα συνθέτη. Η Πάολα που την τελευταία δεκαετία πρωταγωνιστεί στις μεγάλες πίστες, θα ερμηνεύσει για πρώτη φορά, επισήμως, επιλογές από το πλούσιο ρεπερτόριο του Μίκη Θεοδωράκη,την Παρασκευή 23 Αυγούστου, στον Άγιο Αχίλλειο, το νησάκι της Μικρής Πρέσπας, όπου φιλοξενείται κάθε χρόνο ο κύκλος εκδηλώσεων «Πρέσπεια».

Πάολα: Σε κατάσταση σοκ! Εγκλωβισμένη στην κακοκαιρία!

Η φετινή διοργάνωση, που θα διαρκέσει από τις 22 έως τις 26 Αυγούστου, θα φιλοξενήσει μεταξύ άλλων και το μουσικό αφιέρωμα «95 χρόνια Μίκης Θεοδωράκης» στο οποίο θα τραγουδήσουν ο Βασίλης Λέκκας, η Πάολα και η Έλενα Φερεντίνου. Η εμφάνιση της τραγουδίστριας αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς θα είναι η πρώτη φορά που θα κληθεί να αναμετρηθεί επί σκηνής με ένα ρεπερτόριο εντελώς διαφορετικό από αυτό στο οποίο έχει κινηθεί μέχρι σήμερα. Δείτε την ανακοίνωση:
Πάολα: Κάνει την μεγάλη ανατροπή στην ζωή της! Η επίσημη ανακοίνωση....

Πάολα: Στην αγκαλιά του πρώην συζύγου της!

Στην αγκαλιά του πρώην συζύγου της "έπεσε" η Πάολα. Η τραγουδίστρια διατηρεί άψογες σχέσεις μαζί του, αφού έχουν αποκτήσει μια κόρη.

Σήμερα, η οικογένεια της γιορτάζει, αφού ο Φώτης Ζογλοπίτης έχει γενέθλια και θέλησε να του ευχηθεί δημόσια.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε μια πολύ τρυφερή φωτογραφία τους, με την Πάολα να ποζάρει στην αγκαλιά του.

Πάολα: Θα ντυθεί νυφούλα; Έγινε η πρόταση γάμου!

«Happy birthday», έγραψε στη λεζάντα της και οι ευχές των διαδικτυακών της φίλων έπεσαν βροχή.

undefined

Πάολα: Σε κατάσταση σοκ! Εγκλωβισμένη στην κακοκαιρία!

Σε κατάσταση σοκ η τραγουδίστρια, Πάολα! Βρέθηκε εγκλωβισμένη στην κακοκαιρία και τα ντοκουμέντα ανατριχιάζουν! Τι ακριβώς συνέβη;

Τη χθεσινή βραδιά θα τη θυμάται σίγουρα η Πάολα ως μία από τις πιο τρομακτικές της ζωής της αφού την ώρα που τραγουδούσε σε νυχτερινό κέντρο στο Δρέπανο Αχαΐας και ενώ έξω μαινόταν η κακοκαιρία, πλημμύρισαν τα πάντα και έπρεπε να φύγει, μαζί με τους περίπου 1000 θαμώνες του μαγαζιού.

Η βροχή έξω έπεφτε για περίπου τρεις ώρες με αποτέλεσμα να υπερχειλίσει το ποτάμι που βρισκόταν ακριβώς δίπλα, έτοιμο να παρασύρει τα πάντα στο πέρασμά του.

Οι 1000 και πλέον θαυμαστές της Πάολας που είχαν σπεύσει να την απολαύσουν στις ερμηνείες της διαπίστωσαν πως δεν μπορούσαν να βγουν και να φύγουν και έτσι έπρεπε να καλέσουν την Πυροσβεστική προκειμένου να απεγκλωβιστούν.

Οι Αρχές, η Πυροσβεστική και η Αστυνομία, σε συνεργασία με την «Ολυμπία» οδό έκοψαν τις μπάρες που συνδέουν το σημείο με τον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου - Πατρών και έτσι τα αυτοκίνητα κατάφεραν να φύγουν από τον αυτοκινητόδρομο.

Κάποιοι από τους θαμώνες χρειάστηκε να φύγουν από το σημείο με λεωφορείο που επιστρατεύτηκε για να απεγκλωβιστεί ο κόσμος από το νυχτερινό κέντρο μιας και ο χείμαρρος έδειχνε έτοιμος να παρασύρει τα πάντα στο πέρασμά του.

Βέβαια, υπήρξαν και εκείνοι που λόγω της κακοκαιρίας και των δύσκολων συνθηκών που επικρατούσαν εκείνη την ώρα στο σημείο, εγκλωβίστηκαν μέσα στα αυτοκίνητά τους, ευτυχώς χωρίς να θρηνήσουμε θύματα.

Πάολα: Πέρασε βέρες η τραγουδίστρια! Είναι πλέον επίσημο!

Η Πάολα πέρασε βέρες με τον αγαπημένο της Μιχάλη Ποζίδη και το ευχάριστο γεγονός είναι πλέον επίσημο για την τραγουδίστρια!

Οι δυο τους έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και πλέον είναι έτοιμοι να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας!

Η σχέση της Πάολα με τον Μιχάλη Ποζίδη πέρασε από πολλά κύματα, καθώς μετά από έξι χρόνια έφτασαν στο σημείο να χωρίσουν.

Ωστόσο τώρα το ζευγάρι είναι μαζί και σκοπεύει να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Ciao μάλιστα, στο πάρτι γενεθλίων της τραγουδίστριας, η οποία έγινε 37 ετών, η Μιχάλης Ποζίδης έκανε τη μεγάλη έκπληξη!

Το βράδυ των γενεθλίων της αγαπημένης του της πέρασε τις βέρες του επίσημου αρραβώνα τους!

Στα χέρια της Αστυνομίας η Πάολα! Καρέ-καρέ η σύλληψή της! Της πέρασαν χειροπέδες!

Στα χέρια της Αστυνομίας βρέθηκε η Πάολα και της πέρασαν χειροπέδες! Καρέ-καρέ οι φωτογραφίες από τη σύλληψή της!

Μεγάλα μπλεξίματα για την τραγουδίστρια!

Η Πάολα βρέθηκε στη Νέα Υόρκη για συναυλία, όπου ξεσήκωσε το κοινό με την εκρηκτική της εμφάνιση!

Στις φωτογραφίες που ανέβαασε όμως στο instagram, φαίνεται να βρίσκεται στα χέρια των αστυνομικών οι οποίοι της έχουν περάσει χειροπέδες.

Φυσικά το περιστατικό είναι χιουμοριστικό, με την ίδια να το διασκεδάζει και να γράφει: «συνελήφθη για ολοσχερής καταστροφή στους χώρους όπου εμφανίστηκε στην Αμερική!»

Δείτε τις φωτογραφίες

Στα χέρια της Αστυνομίας η Πάολα! Καρέ-καρέ η σύλληψή της! Της πέρασαν χειροπέδες!Στα χέρια της Αστυνομίας η Πάολα! Καρέ-καρέ η σύλληψή της! Της πέρασαν χειροπέδες!