Ζέτα Μακρυπούλια: Με βαφή στα μαλλιά και χωρίς ίχνος μακιγιάζ στο πρόσωπο της!

Αντέχετε το θέαμα;

Ζέτα Μακρυπούλια: Με βαφή στα μαλλιά και χωρίς ίχνος μακιγιάζ στο πρόσωπο της!

Η Ζέτα Μακρυπούλια εθεάθη με βαφή στα μαλλιά της και χωρίς ίχνος μακιγιάζ στο πρόσωπο της!

H όμορφη ηθοποιός και παρουσιάστρια αυτές τις ημέρες απολαμβάνει τις διακοπές της κάνοντας ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Η ηθοποιός το φετινό καλοκαίρι γύριζε όλη την Ελλάδα αφού έκανε περιοδεία για την παράσταση «Δον Ζουάν», όπου πρωταγωνιστεί.

Σύντομα θα την βλέπουμε καθημερινά στις μικρές μας οθόνες όχι μόνο με το Rouk Zouk που παρουσιάζει εδώ και δύο σεζόν αλλά και το Final 4, το νέο σόου του ΑΝΤ1.

Έτσι της έχουν απομείνει λίγες ημέρες να χαλαρώσει και να ηρεμήσει πριν ξεκινήσει αυτή η απαιτητική χρονιά. Γι' αυτό έκανε μια απόδραση μέχρι την Τήνο για μίνι διακοπές.

Ζέτα Μακρυπούλια: Γυρνάμε τον χρόνο πίσω! Πώς ήταν και πως έγινε! Υλικό που "καίει"

Η ίδια θέλει να δείχνει πάντα λαμπερή και περιποιημένη.

Έτσι λοιπόν μοιράστηκε μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία όπου την βλέπουμε να βάφει τα μαλλιά της με φόντο το... γαλάζιο του Αιγαίου, όπως έγραψε και στην ανάρτησή της, και χωρίς ίχνος μακιγιάζ στο πρόσωπο της.

Μπορεί να μην ήταν αναμενόμενη η συγκεκριμένη φωτογραφία, ωστόσο ακόμη και έτσι παραμένει πανέμορφη.

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Ζέτα Μακρυπούλια: Με βαφή στα μαλλιά και χωρίς ίχνος μακιγιάζ στο πρόσωπο της!

Ζέτα Μακρυπούλια: Έβαλε σμαραγδί μαγιό και όλοι κοιτούσαν την πλάτη της! Λογικό μας φαίνεται....

Η Ζέτα Μακρυπούλια έβαλε σμαραγδί μαγιό και όλοι κοιτούσαν την πλάτη της! Λογικό μας φαίνεται, αν σκεφτείτε τις φωτογραφίες που θα δείτε!

Η παρουσιάστρια, χαλαρώνει μετά από μια δύσκολη σεζόν και απολαμβάνει τις βουτιές της στα ελληνικά νησιά. Η όμορφη Ζέτα, πόζαρε όλο χάρη με γυρισμένη πλάτη και η ανάρτησή της στο Instagram προκάλεσε ταραχές!

Ζέτα Μακρυπούλια: Οι χωρίς φίλτρα φωτογραφίες της με μαγιό από προσωπικές της στιγμές!

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγραψε μάλιστα στην λεζάντα: «Τελευταίο μπάνιο των διακοπών. Ηταν λίγα φέτος... πολύ λίγα... Τουλάχιστον έχω να θυμάμαι αυτή τη θέα! Από αύριο Δον Ζουαν και πάλι!» Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Ζέτα Μακρυπούλια: Τους άφησε και έφυγε! Το πρόσωπο που καλύπτει πλέον την θέση της...

Τους άφησε και έφυγε η Ζέτα Μακρυπούλια και πλέον μια άλλη είναι το πρόσωπο που καλύπτει την θέση της! Αντέχετε να μάθετε;

Έπειτα από 150 sold out παραστά­σεις και 35.000 θε­ατές, ο «Γιούγκερμαν», το εμβληματι­κό μυθιστόρημα που θεωρείται το πλέον εντελές και συναρ­παστικό του συγγραφέα τoy Μ. Καραγάτση, ανεβαίνει ξανά από τον Οκτώ­βριο στο θέατρο Πορεία, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Τάρλοου και διασκευή Στρατή Πασχάλη.

Στον νέο κύκλο των πα­ραστάσεων, όμως, δεν θα βρίσκεται η Ζέτα Μακρυπούλια, που υποδυόταν τις Νταϊάνα/Λίλη, καθώς έχει ιδιαίτε­ρα φορτωμένο πρόγραμμα. Μια άλλη, ταλαντούχα ηθοποιός θα την αντικαταστήσει και το όνομα θ συζητηθεί πολύ!

Ζέτα Μακρυπούλια: Έλυσε το μαγιό της και ξάπλωσε να κάνει ηλιοθεραπεία!

Ο λόγος για.... την Βασιλική Τρουφάκου!

Ζέτα Μακρυπούλια: Τους άφησε και έφυγε! Το πρόσωπο που καλύπτει πλέον την θέση της...

Ζέτα Μακρυπούλια: Με άντρα στο πλευρό της πάνω σε σκάφος! Αυτό είναι το πρόσωπό του!

Η Ζέτα Μακρυπούλια με άντρα στο πλευρό της πάνω σε σκάφος και... αυτό είναι το πρόσωπό του! Αποκάλυψη τώρα!

Η ίδια, μετά τον χωρισμό με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, για τον οποίο σας έχουμε όλο το παρασκήνιο, χαμογελάει ξανά και περνάει στιγμές χαλάρωσης στα ελληνικά νησιά! Έτσι λοιπόν, ανέβασε πρόσφατα φωτογραφία στο προφίλ της με έναν άντρα στο πλευρό της, την ώρα που ποζάρουν πάνω σε σκάφος!

Ο λόγος για τον επίσης ηθοποιό Γιώργο Σουλειμάν, με τον οποίο αποφάσισαν να κάνουν μια μίνι απόδραση! Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Ζέτα Μακρυπούλια: Με άντρα στο πλευρό της πάνω σε σκάφος! Αυτό είναι το πρόσωπό του!

Ποιος είναι ο Γιώργος Σουλειμάν:

Ο Γιώργος Σουλεϊμάν γεννήθηκε το 1985 στην Θεσσαλονίκη! Σπούδασε Υποκριτική στην Ανώτερη Δραματική σχολή "ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΟΥΤΣΙΝΑΣ" μέσω του υπουργείου πολιτισμού καθώς και marketing στα ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης!

Από το 2008 διδάσκει θεατρικό παιχνίδι για παιδιά κι εφήβους σε πολιτιστικά τμήματα δήμων κ ιδιωτικές εταιρίες! Με πολλές παραστάσεις στο ενεργητικό του! Όπως "Το όνειρο του σκιάχτρου " Ευγένιος Τριβιζάς ,’Όνειρο θερινής Νυχτός " ΟΥΛΙΑΜ ΣΕΚΣΠΗΡ κ.α


Σαν ηθοποιός έχει λάβει μέρος σε παιδικές παραστάσεις σε Θεσσαλονίκη κι Αθήνα όπως
"Τύμπανο τρομπέτα και κόκκινα κουφέτα" Γιάννης Ξανθούλης , "Ο πόλεμος της κουτσουλιάς" Ευγένιος Τριβιζάς κ.α. Αλλά και σε θεατρικά έργα όπως "Φιλονικία" Μαριβώ , "Σ εσάς που με ακούτε" Λούλα Αναγνωστάκη κ.α

Ζέτα Μακρυπούλια: Κυκλοφορούσε χωρίς τρέσες στα μαλλιά! Φωτογραφία ντοκουμέντο!

Η Ζέτα Μακρυπούλια κυκλοφορούσε χωρίς τρέσες και μακιγιάζ! Φωτογραφία ντοκουμέντο!

Η λαμπερή ηθοποιός και παρουσιάστρια, στην καθημερινή της ζωή δεν αγαπά το έντονο βάψιμο ούτε κυκλοφορεί με... πρόσθετα μαλλιά, όπως κάνει για χάρη της τηλεόρασης!

Πρόσφατα, μια φωτογραφία από τις διακοπές της στην Ζάκυνθο έπεσε στα χέρια μας και δεν θα μπορούσαμε να μην την μοιραστούμε μαζί σας! Η Ζέτα Μακρυπούλια, ποζάρει με casual look, χωρίς τρέσες, χωρίς μακιγιάζ αλλά με τεράστια γυαλιά!

Ζέτα Μακρυπούλια: Δείτε τα νύχια της στα πόδια σε αυτή την φωτογραφία! Στάθηκε δίπλα στον Χατζηγιάννη και όλοι κοιτούσαν αυτό...

Ιδού λοιπόν το ντοκουμέντο με το πραγματικό της πρόσωπο:

Ζέτα Μακρυπούλια: Αντέχετε να την δείτε χωρίς τρέσες και μακιγιάζ; Αυτή είναι πραγματικά!

Ζέτα Μακρυπούλια: Η άγνωστη "ασθένεια" της παρουσιάστριας που φοβούνται!

Την άγνωστη "ασθένεια" από την οποία πάσχει η Ζέτα Μακρυπούλια αποκάλυψε άνθρωπος από το στενό της περιβάλλον, την οποία φοβούνται όσοι πάνε στο σπίτι της.

Σε συνέντευξή που είχε ο Νίκος Μουτσινάς παραχωρήσει στην «Real» αναφέρθηκε στην ζωή της παρουσιάστριας, ενώ μίλησε και για τα χούγια που έχει όταν πάει κάποιος καλεσμένος στο σπίτι της.

Συγκεκριμένα η ίδια έχει "ασθένεια" με την καθαριότητα, όπως αποκάλυψε ο ίδιος. Οι καλεσμένοι της φοβούνται μην λερώσουν όταν φάνε.

Ζέτα Μακρυπούλια: Οι δύσκολες στιγμές της έφεραν στο μυαλό την παραίτηση!

«Είναι τρελή µε την καθαριότητα. Τρελή όµως! Φοβόµαστε να φάµε, µη λερώσουµε το πάτωµα... Το καταγγέλλω αυτό. Και το ίδιο τραβά κι αυτό το χρυσό παιδί, ο Μιχάλης, που το ζει όλη µέρα», είχε αποκαλύψει ο παρουσιαστής.

Ζέτα Μακρυπούλια: Αραχτή στην ξαπλώστρα και δίνει εντολές! (Βίντεο)

Η Ζέτα Μακρυπούλια ήταν αραχτή στην ξαπλώστρα και παράλληλα έδινε εντολές! Η κάμερα τράβηξε τη στιγμή σε βίντεο!

Η παρουσιάστρια δεν ήθελε να βλέπει χαλάρωση!

Οι υποχρεώσεις της Ζέτας Μακρυπούλια με το Ρουκ Ζουκ έχουν τελειώσει, όμως ετοιμάζεται για τη νέα σεζόν!

Έτσι, ανέβασε στο προφίλ της στο instagram το βίντεο για τις νέες συμμετοχές στο πετυχημένο τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1!

Η Ζέτα καθόταν στην ξαπλώστρα της, με ένα κίτρινο φόρεμα, φορώντας επίσης ένα εντυπωσιακό καπέλο και κάλεσε τους υποψήφιους παίκτες να δηλώσουν συμμετοχή!

Ζέτα Μακρυπούλια: Δείτε τα νύχια της στα πόδια σε αυτή την φωτογραφία! Στάθηκε δίπλα στον Χατζηγιάννη και όλοι κοιτούσαν αυτό...

Μάλιστα, δεν τους ήθελε χαλαρούς δίνοντάς τους την εντολή να είναι προετοιμασμένοι!

Δείτε το βίντεο

Ζέτα Μακρυπούλια: Η ευτυχία της "χτύπησε" την πόρτα ενώ οι στιγμές για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη είναι κρίσιμες!

Η ευτυχία της "χτύπησε" την πόρτα της Ζέτας Μακρυπούλια ενώ οι στιγμές για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη είναι κρίσιμες! Τι συνέβη;

Όπως ο ίδιος ο Διευθυντής Προγράμματος του σταθμού, Τζώρτζης Ποφάντης, αποκάλυψε στη συνάντησή του με τους δημοσιογράφους για την πρώτη παρουσίαση του προγράμματος του σταθμού για την ερχόμενη σεζόν, η Ζέτα είναι το πρόσωπο που επέλεξαν να αναλάβει την παρουσίαση του πολυαναμενόμενου talent show «The Final Four».

Όπως ειπώθηκε, το κανάλι είναι πολύ ευχαριστημένο από τις επιδόσεις της στην απογευματινή ζώνη και θέλησε να της εμπιστευτεί ακόμα ένα πολλά υποσχόμενο project.

Ωστόσο, οι στιγμές για τον σύντροφό της Μιχάλη φαίνεται πως είναι κρίσιμες αφού όπως σας αποκαλύψαμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ ο Χατζηγιάννης βρίσκεται σε αναμονή για να αναλάβει μια θέση στην κριτική επιτροπή του show αλλά ακόμα δεν τον έχει ενημερώσει κανείς...

Αυτό -ευτυχώς- δεν σημαίνει πως η Μακρυπούλια αποχαιρετά το «Ρουκ Ζουκ».

Όπως φαίνεται, η παρουσιάστρια από την ερχόμενη σεζόν θα έχει διπλό ρόλο στο κανάλι, χωρίς να έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής τι αλλάζει στην οικονομική της συμφωνία με τον ΑΝΤ1…

Ζέτα Μακρυπούλια: Η αποκάλυψη για τον γάμο με τον Χατζηγιάννη! Το σύμφωνο συμβίωσης και το παιδί που... κρύβουν! (Βίντεο)

Η Ζέτα Μακρυπούλια είχε κάνει την κάνει την αποκάλυψη για τον πιθανό γάμο με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη. Το σύμφωνο συμβίωσης και το παιδί που... κρύβουν

Η ταλαντούχα ηθοποιός και παρουσιάστρια δεν έχει αφήσει κανένα περιθώριο παρερμηνείας των επιθυμιών της!

Ένα από τα ζευγάρια της showbiz που απασχολούν είναι η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, οι οποίοι είναι φουλ ερωτευμένοι.

Σε μία συνέντευξή της η Ζέτα στον Τάσο Τρύφωνος στο ΡΙΚ1 πριν 3 χρόνια είχε μιλήσει ανοιχτά για το θέμα του γάμου, μιλώντας ξεκάθαρα για τις σκέψεις της.

Η πανέμορφη παρουσιάστρια είπε πως αυτή τη στιγμή έχει σκεφτεί ούτε τον γάμο, αλλά ούτε το σύμφωνο συμβίωσης. Ωστόσο αυτό θα μπορούσε να αλλάξει αν ερχόταν κάποιο παιδί.

Μάλιστα, η Ζέτα που είναι γνωστή για το χιούμορ της σε ένα σημείο της συνέντευξη είπε πως έχει και ένα "κρυφό" παιδί με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Δείτε το απόσπασμα

Ζέτα Μακρυπούλια: Έλαμπε η παρουσιάστρια! Ανακοίνωσε τα νέα και έκανε κάλεσμα! (Βίντεο)

Η Ζέτα Μακρυπούλια έλαμπε! Η παρουσιάστρια ανακοίνωσε τα υπέροχα νέα και έκανε κάλεσμα!

Πλέον τα πράγματα αλλάζουν και η πρόκληση είναι μεγάλη!

Η Ζέτα Μακρυπούλια θα παρουσιάσει το The Final Four του ΑΝΤ1, επιστρέφοντας στην Prime Time ζώνη!

Το τρέιλερ για τον νέο διαγωνισμό του καναλιού βγήκε στον αέρα, με τη Ζέτα να ανακοινώνει πως άνοιξαν οι συμμετοχές και έκανε κάλεσμα στους υποψήφιους παίκτες!

Ζέτα Μακρυπούλια: Την "κυνηγάει" βίντεο από το παρελθόν! Στο κρεβάτι με ανύπαρκτα σχεδόν ρούχα...

«The Final Four, ο απολυτός διαγωνισμός τραγουδιού ξεκινά! Τέσσερις φιναλίστ θα κάνουν τα πάντα για να κρατήσουν την θέση τους! Αντιμετώπισε τους! Φτάσε στην κορυφή, εξασφάλισε ένα δισκογραφικό συμβόλαιο και κέρδισε 50.000 ευρώ μετρητά! Αντέχεις την πρόκληση;», ήταν τα λόγια της Ζέτας Μακρυπούλια.

Δείτε το βίντεο

Ζέτα Μακρυπούλια: Αυτό είναι το πραγματικό της όνομα! Το έκρυβε 20 χρόνια!

Αυτό είναι το πραγματικό όνομα της Ζέτας Μακρυπούλια και το έκρυβε 20 χρόνια! Όλα όσα σίγουρα δεν ξέρατε για εκείνη!

Έκανε τα πρώτα της τηλεοπτικά βήματα σε ηλικία μόλις 13 ετών, συμμετέχοντας σε διαφημίσεις, ενώ αργότερα, σε ηλικία 14 ετών, εμφανίστηκε στο show «Ciao ANT1» που παρουσίαζε η Ρούλα Κορομηλά. Ένα χρόνο αργότερα, έκανε μια σύντομη εμφάνιση στην σειρά «Οι δικηγόροι της Αθηνών» και τη σεζόν 1995-1996 είχε βασικό ρόλο στην σειρά του Νίκου Μαστοράκη, «Χωρισμένοι με παιδιά».

Τη σεζόν 1997-1998 παρουσίασε την μουσική ψυχαγωγική εκπομπή «MAD Zone» στο ομώνυμο κανάλι και τη σεζόν 2000-2001 είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά «Το μπέρδεμα». Έπειτα, έκανε και ένα πέρασμα από την σειρά «Αέρινες σιωπές» και ακολούθησαν δύο πρωταγωνιστικοί ρόλοι, στις σειρές «Miss Νταίζη» (2002-2003) και «Solo καριέρα» (2004-2005). Επίσης, το 2005 συμμετείχε σε δύο αυτοτελή επεισόδια της σειράς Safe S*x.

Από το 2005 μέχρι το 2007 συνεργάστηκε με τον Γιώργο Καπουτζίδη για την σειρά Στο Παρά 5. Παράλληλα, έπαιξε στην σειρά Επτά Θανάσιμες Πεθερές ενώ πρωταγωνίστησε και στην σειρά της ΝΕΤ «Mόνο εσύ» με τον Θοδωρή Αθερίδη. Την ίδια χρονιά (2006) παρουσίασε μαζί με τον Γιώργο Καπουτζίδη τον Ελληνικό Τελικό της Eurovision αλλά και τα Μουσικά Βραβεία Κύπρου.

Τη σεζόν 2007-2008 έπαιξε στη σειρά εποχής «Γιούγκερμαν» και παράλληλα παρουσίασε την εκπομπή «Baby Dance». Την επόμενη σεζόν πρωταγωνίστησε στην σειρά «Το κλειδί του παραδείσου» και τη χρονιά 2009-2010 έπαιξε στη σειρά «4». Το 2010 συμμετείχε στην σειρά «Ο Πόλεμος των άστρων», στο επεισόδιο Δίδυμος-Σκορπιός μαζί με τον Θοδωρή Αθερίδη.

Για τρεις σεζόν, από το 2010 μέχρι το 2013, παρουσίαζε το χορευτικό show του ΑΝΤ1, Dancing with the stars.Το 2014 παρουσίασε το show του MEGA, «Just The 2 Of Us» και το 2015 παρουσίασε τα "Βραβεία Madame Figaro - Γυναίκες της Χρονιάς" που προβλήθηκαν από το Epsilon TV καθώς και από το κανάλι Sigma TV της Κύπρου.

Το 2016, επέστρεψε στον ΑΝΤ1 και την ίδια σεζόν (2016-2017) πρωταγωνίστησε στη σειρά «Στο καλό γλυκιά μου συμπεθέρα». Μετά το πρόωρο τέλος της σειράς, ανέλαβε τη παρουσίαση του τηλεπαιχνιδιού «Ρουκ Ζουκ» στο ίδιο κανάλι, το οποίο, λόγω της μεγάλης επιτυχίας του, ανανεώθηκε για άλλες δύο σεζόν και συνεχιζεται ακόμα. Στις αρχές του 2018, ξεκίνησε να παρουσιάζει το βραδινό show "Sunday Live" μαζί με τον Νίκο Μουτσινά αλλά διεκόπη σύντομα λόγω τηλεθεάσεως. Τη σεζόν 2019 - 2020 λέγεται ότι θα παρουσιάσει το μουσικό talent show "The Final Four".

Στο θέατρο έκανε την πρώτη της εμφάνιση το 2004 στην παράσταση "Σεσουάρ για δολοφόνους" όπου ο Γιώργος Καπουτζίδης με τον οποίο συμπρωταγωνιστούσε της έκανε την πρόταση να συμμετέχει στο Στο παρά 5. Στην εν λόγω παράσταση έμεινε για δύο σεζόν, ενώ το 2006 πρωταγωνίστησε στην παράσταση "Σ´αγαπώ, σε λατρεύω, χωρίζουμε". Το καλοκαίρι του 2007 ενσάρκωσε το ρόλο της καλόγριας στην παράσταση "Μήδεια", η οποία έκανε περιοδεία ανά την Ελλάδα.

Τη σεζόν 2007-2008, έπαιξε μαζί με τους Αργύρη Αγγέλου και Γιώργο Καπουτζίδη στην παράσταση "Το όνειρο της διπλανής πόρτας", ενώ την επόμενη χρονιά, συμπρωταγωνίστησε στο πλευρό του Τάσου Χαλκιά και της Ράνιας Σχίζα στην παράσταση «Κουζίνες» στο Θέατρο Ήβη. Τη σεζόν 2009-2010 εμφανίστηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και την παράσταση «Ένα παιδί μετράει τ'άστρα» ενώ την επόμενη (2010-11) μαζί με τον Θοδωρή Αθερίδη πρωταγωνίστησαν στην «Τυφλοσούρτη» στο Μικρό Παλλάς.

Τη σεζόν 2012-2013, έπαιξε στην παράσταση «Τα Βαφτίσια» με την οποία έκανε και περιοδεία (καλοκαίρι 2013). Τη σεζόν 2013-2014, πρωταγωνίστησε στην παράσταση «Sugar: Μερικοί Το Προτιμούν Καυτό» στο Θέατρο Παλλάς και τη σεζόν 2014-2015, στην παράσταση «Ήρθες και θα μείνεις» στο Θέατρο Ιλίσια-Βολανάκης. Το 2016, η παράσταση ανέβηκε και στο Θέατρο Αριστοτέλειον στη Θεσσαλονίκη.

Τη σεζόν 2017-2018 έπαιξε στην παράσταση «Ιδιωτικές Ζωές» στο Θέατρο Γκλόρια ενώ τη σεζόν 2018-2019 θα παίξει στην παράσταση «Γιούγκερμαν» στο Θέατρο Πορεία. Το καλοκαίρι του 2019 περιοδεύει με την παράσταση «Δον Ζουάν».

Το πραγματικό της όνομα
Όπως θα δείτε στις πληροφορίες της Wikipedia, η Ζέτα είναι βαφτισμένη Αγορίτσα - Ζωή και έχει καταγωγή από την Ποταμούλα Αιτωλοακαρνανίας!

Ιδού και η φωτογραφία ντοκουμέντο:

Ζέτα Μακρυπούλια: Αυτό είναι το πραγματικό της όνομα! Το έκρυβε 20 χρόνια!