Αυτή είναι η εκπομπή που θα παρουσιάζει ο Φώτης Σεργουλόπουλος!

Είναι πολλά υποσχόμενο!

Αυτή είναι η εκπομπή που θα παρουσιάζει ο Φώτης Σεργουλόπουλος!

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος θα παρουσιάζει αυτήν την εκπομπή! Μόλις ανακοινώθηκε!

Ο γνωστός παρουσιαστής πριν από λίγο καιρό έγινε γνωστό ότι επιστρέφει ξανά στην τηλεόραση και τη νέα σεζόν θα παρουσιάζει ένα νέο τηλεπαιχνίδι στον AlphaTv.

Σήμερα στην εκπομπή της Κατερίνας Ζαρίφη «Καλοκαίρι #not», στο OpenTv έγινε γνωστό ότι η εκπομπή που θα παρουσιάζει είναι το “Divided”.

Η Μάρτζυ Λαζάρου που είχε το ρεπορτάζ είπε χαρακτηριστικά:

«Το τηλεπαιχνίδι που θα παρουσιάσει ο Φώτης είναι το Divided! Μας έρχεται από τη Βρετανία το συγκεκριμένο παιχνίδι… Τρεις παίκτες, περίπου 15 ερωτήσεις, σύμφωνα με το βρετανικό, δεν ξέρω αν θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές. Αυτό είναι το νέο πρότζεκτ που θα παρουσιάσει ο Φώτης. Το παιχνίδι έχει πολλά πράγματα μέσα…».

Φώτης Σεργουλόπουλος: Με ξανθό μαλλί 20 χρόνια πριν! Η συγκλονιστική φωτογραφία!

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος ανέβασε στο instagram μία φωτογραφία από το παρελθόν και συγκεκριμένα 20 χρόνια πριν, όπου έχει ξανθό μαλλί!

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος αποφάσισε να μας τρελάνει στην τελευταία δημοσίευσή του στο instagram με μία φωτογραφία από το μακρινό παρελθόν!

Ο παρουσιαστής πόσταρε την πόζα που τράβηξε πριν από 20 χρόνια και το μακρινό 1999, όπου είχε ξανθό μαλλί και περίμενε να φύγει διακοπές!

«20 χρόνια πριν 9/7/1999 περιμένοντας τις διακοπές #ibiza #samemood #blondehair #decapage», γράφει χαρακτηριστικά στη λεζάντα! Πρόσφατα ο παρουσιαστής είχε μάθει τα ευχάριστα νέα!

Φώτης Σεργουλόπουλος: Η μεγάλη αλλαγή στη ζωή του! Η χαρμόσυνη ανακοίνωση!

Μια μεγάλη αλλαγή στη ζωή του θα πραγματοποιήσει ο Φώτης Σεργουλόπουλος και έγινε η χαρμόσυνη ανακοίνωση.

Ο παρουσιαστής είπε το μεγάλο "ναι" που θα αλλάξει την καθημερινότητα του.

Συγκεκριμένα, ο Φώτης Σεργουλόπουλος μετά από αρκετά χρόνια τηλεοπτικής απουσίας, επιστρέφει στις οθόνες μας. Ένα χρόνο περίπου μετά την απόκτηση του γιου του, πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από τον χώρο της παρουσίασης για να αφιερωθεί στο μεγάλωμα του και από τότε, σχεδόν δηλαδή τρία χρόνια δεν τον έχουμε δει.

Μέχρι και σήμερα, ο παρουσιαστής δεν είχε δεχθεί κάποια ενδιαφέρουσα πρόταση για να κάνει την μεγάλη επιστροφή, ωστόσο ο Alpha τα κατάφερε. Ο Φώτης Σεργουλόπουλος έκλεισε με το κανάλι και πρόκειται να παρουσιάσει την μεσημεριανή ζώνη.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Φώτης Σεργουλόπουλος: Άλλος άνθρωπος ο παρουσιαστής! Τρομάξαμε να τον αναγνωρίσουμε!

Άλλος άνθρωπος ήταν ο παρουσιαστής, Φώτης Σεργουλόπουλος σε πιο μικρή ηλικία και τρομάξαμε να τον αναγνωρίσουμε.

Πριν γίνει γνωστός στο ευρύ κοινό και κάνει μεγάλες επιτυχίες στην ελληνική τηλεόραση, είχε υπηρετήσει τη μαμά πατρίδα.

Ντοκουμέντο θεωρείτε η φωτογραφία του να ποζάρει με τη στολή του στο Πολεμικό Ναυτικό.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος, μετά από χρόνια στο τηλεοπτικό γυαλί, πήρε την απόφαση να νοικοκυρευτεί, μεγαλώνοντας τον γιο του, ενώ ασχολείται και με το μαγαζί που έχει στο γκάζι.

undefined