Αγγελική Νικολούλη: Ραγδαίες εξελίξεις με την παρουσιάστρια! Τι συνέβη με τον Alpha tv;

Οι πληροφορίες για την εκπομπή της!

Αγγελική Νικολούλη: Ραγδαίες εξελίξεις με την παρουσιάστρια! Τι συνέβη με τον Alpha tv;

Ραγδαίες εξελίξεις με την παρουσιάστρια Αγγελική Νικολούλη! Τι συνέβη με τον Alpha tv και την εκπομπή της;

Η Αγγελική, ανανέωσε με το κανάλι... σχεδόν τελευταία και θα είναι και η τελευταία που θα ξεκινήσει!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Υοuweekly.gr, όλες οι υπόλοιπες εκπομπές θα ξεκινήσουν τον Σεπτέμβρη εκτός από την δική της και της Ελένης Μενεγάκη.

Αγγελική Νικολούλη: Ραγδαίες εξελίξεις με την παρουσιάστρια! Τι συνέβη με τον Alpha tv;

Alphatv: Η έκτακτη ανακοίνωση για την Αγγελική Νικολούλη!

Το «Φως στο τούνελ» θα καλύψει το κενό στην prime time ζώνη την Παρασκευή και αναμένεται να... φωτίσει για φέτος, από τον Οκτώβρη, Φυσικά, η δομή της εκπομπής θα παραμείνει ίδια και την φετινή σεζόν! Εμείς να ευχηθούμε στην αγαπημένη Αγγελική, καλή αρχή!

Αγγελική Νικολούλη: Τέλος στο θρίλερ που ζούσε η παρουσιάστρια! Ευχάριστη εξέλιξη!

Τέλος στο θρίλερ που ζούσε η παρουσιάστρια, Αγγελική Νικολούλη, σύμφωνα με τις αποκλειστικές και φρέσκες πληροφορίες που μόλις έφτασαν στα γραφεία του Youweekly.gr! Μια ευχάριστη εξέλιξη της "χτύπησε" την πόρτα!

Μέσα από το Vanda's blog πριν από λίγα 24ωρα σας είχα μεταφέρει πως βρισκόταν σε μετέωρο σημείο εδώ και αρκετές μέρες όσον αφορά το επαγγελματικό τηλεοπτικό της μέλλον με τον ALPHAtv και πως βρισκόταν σε συζητήσεις με άλλο κανάλι για να πάει με την εκπομπή της "Φως στο Τούνελ".

Ωστόσο, μόλις μου μετέφεραν πηγές μου πως υπήρξε μια ανατροπή που... ξάφνιασε ευχάριστα!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες από 100% έγκυρη πηγή μου η Αγγελική Νικολούλη μετά από συζητήσεις με το κανάλι ALPHA κατέληξε να κλείσει συμφωνία για 8η συνεχόμενη χρονιά!

Αγγελική Νικολούλη: Τέλος στο θρίλερ που ζούσε η παρουσιάστρια! Ευχάριστη εξέλιξη!

Δεν θα υπάρξουν αλλαγές στην εκπομπή της, ούτε και στον μισθό της παρά το γεγονός πως για τους υπόλοιπους παρουσιαστές του σταθμού θα ισχύουν άλλα μέτρα μάλλον από εδώ και πέρα όσον αφορά την πληρωμή τους.

Ωστόσο, έκλεισε και ο Ατζούν Ιλιτζαλί τελικά σε κανάλι! Τα μάθατε;

Αγγελική Νικολούλη: Άσχημα τα νέα! Η αποκάλυψη μέσα από το νοσοκομείο...

Άσχημα είναι τα νέα για την Αγγελική Νικολούλη και το Youweekly.gr έχει όλο το ρεπορτάζ! Η αποκάλυψη ήρθε μέσα από το νοσοκομείο...

Στο Vanda's blog θα σας μεταφέρω όλα όσα έμαθα για την κατάσταση της υγείας της μητέρας της αλλά και για την δική της ψυχολογία.

Σύμφωνα με τα όσα μου μετέφερε έμπιστος άνθρωπος η παρουσιάστρια του ALPHA από εχθές το βράδυ όπου και μεταφέρθηκε η μητέρα της στο νοσοκομείο δεν έφυγε λεπτό από το πλευρό της! Ήταν άβαφη, με φόρμα και καθόταν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες στο διάδρομο του ξενοδοχείου με έναν καφέ στο χέρι!

Έδειχνε πολύ ανήσυχη, όπως μου μετέφερε ο ίδιος άνθρωπος, και μάλιστα νωρίς σήμερα το πρωί την άκουσαν να μιλά στο τηλέφωνο και να λέει πως σκέφτεται να κινηθεί νομικά στους γιατρούς που έκαναν την προηγούμενη λανθασμένη διάγνωση καθώς μπορεί η μητέρα της με αυτό το λάθος να έχανε τη ζωή της!

Δεν ήταν καθόλου νευριασμένη, όπως μου αποκάλυψαν και σας μεταφέρω στο Vanda's blog, φαινόταν απογοητευμένη και στεναχωρημένη!

Μάλιστα, όταν μια φίλη της την επισκέφθηκε στο νοσοκομείο, την αγκάλιασε και ξέσπασε σε κλάματα...

Για όποια εξέλιξη θα σας ενημερώσω πρώτη στο Youweekly.gr και το Vanda's blog!

Αγγελική Νικολούλη: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο! Σε σοβαρή κατάσταση, δίνει μάχη για τη ζωή της η...

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση αγαπημένο πρόσωπο της Αγγελικής Νικολούλη! Δίνει μάχη για την ζωή της! Τι συνέβη;

Αποκάλυψη τώρα στο Youweekly.gr!

Τα τελευταία 24ωρα η μητέρα της δημοσιογράφου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου.

Αιτία φέρεται ότι είναι μια λανθασμένη διάγνωση γιατρών με αποτέλεσμα πλέον η ασθενής να δίνει μάχη για τη ζωή της!

Συγκεκριμένα, πληροφορίες της εφημερίδας Espresso αναφέρουν πως η μητέρα της γνωστής παρουσιάστριας ένιωσε έντονους πόνους στην κοιλιακή χώρα με την αρχική διάγνωση των γιατρών στον Πύργο όπου ζει μόνιμα η ηλικιωμένη γυναίκα, να κάνει λόγο για κάποιο πρόβλημα στη λειτουργία των εντέρων!

Alpha tv: Η Αγγελική Νικολούλη πήρε το αίμα της πίσω! Τι απίθανο έκανε...

Η Αγγελική Νικολούλη στην τηλεόραση του ΑLPHA TV είναι από τις κορυφαίες παρουσιάστριες και τις πιο σταθερές στα νούμερα τηλεθέασης.

Το «Φως στο τούνελ» είναι ίσως από τις μακροβιότερες εκπομπές στην ελληνική τηλεόραση και έχει δείξει τα δόντια της επανειλημμένως στον ανταγωνισμό αλλά και στο ίδιο το κανάλι, ιδιαιτέρως όταν αμφισβητείται.

Αυτό έγινε και χθες η Αγγελική Νικολούλη απέναντι σε ένα συγκλονιστικό Master Chef που έκανε 35,5 στο δυναμικό κοινό, κατάφερε και στάθηκε με εξαιρετική αξιοπρέπεια στην τηλεόραση του ΑLPHA TV και έκανε το δεύτερο καλύτερο νούμερο στην ζώνη με 16,5!

Είναι δεδομένο ότι αν εχθές το MasterChef δεν ήτανε τόσο καλό δεν είχε δηλαδή τόσο ενδιαφέρον ως ριάλιτι μαγειρικής με την αποχώρηση του Σταμάτη η Αγγελική Νικολούλη με το φως στο τούνελ θα πήγαινε ακόμα καλύτερα.