Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: «Κόβει» την ανάσα ανάρτηση για το θάνατό του! «Γιατί ρε μπαμπάκα μου...»

Η εικόνα που συγκλονίζει!

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: «Κόβει» την ανάσα ανάρτηση για το θάνατό του! «Γιατί ρε μπαμπάκα μου...»

«Κόβει» την ανάσα ανάρτηση για το θάνατό του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα! «Γιατί ρε μπαμπάκα μου...» αναφέρεται μεταξύ άλλων!

Υπενθυμίζεται ότι ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, άφησε την τελευταία του πνοή το πρωί της Δευτέρας, σε ηλικία 63 ετών, βυθίζοντας σε θλίψη ολόκληρη την Ελλάδα.

Ανάμεσα στις πολλές αναρτήσεις για το συμβάν, μια ξεχωρίζει λίγο περισσότερο.... Ο κιθαρίστας και συνεργάτης του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Steve Tesser, ανήρτησε πριν λίγη ώρα κοινή τους φωτογραφία από τη Νέα Υόρκη και έγραψε φανερά συγκινημένος στην λεζάντα:

«Γιατί, γιατί... Λαυρέντη μου γιατί... ?!
Μέχρι και την New York είδαμε μαζί, γιατί ρε μπαμπάκα μου...».

Δείτε τη σχετική ανάρτηση…

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: «Κόβει» την ανάσα ανάρτηση για το θάνατό του! «Γιατί ρε μπαμπάκα μου...»

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Το δημόσιο συγκινητικό μήνυμα της οικογένειας του - «Ο ίδιος θα επιθυμούσε...»!

Ένα δημόσιο συγκινητικό μήνυμα ανάρτησε η οικογένεια του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα μέσα από το λογαριασμό του στο Facebook και είπαν τι θα επιθυμούσε ο ίδιος.

Ο επιτυχημένος τραγουδιστής, "έφυγε" σε ηλικία σε ηλικία μόλις 63 ετών, βυθίζοντας τους όλους σε θλίψη.

Η οικογένειά του μέσα από το λογαριασμό του στο Facebook ανακοίνωσε με οδύνη το θάνατό του.«Η οικογένεια του λατρεμένου και χιλιοτραγουδισμένου Λαυρέντη Μαχαιρίτσα ανακοινώνει με οδύνη την απώλειά του. Οι εκδηλώσεις αγάπης και συμπαράστασης μας συγκινούν. Ο ίδιος θα επιθυμούσε διακριτικότητα και απλότητα. Η αναγγελία για την εξόδιο ακολουθία θα ανακοινωθεί», αναφέρει η ανακοίνωση της οικογένειας.

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας οικογένεια

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Σε τι κατάσταση τον βρήκε η κόρη του στο σπίτι; Ρίγος από την αποκάλυψη!

Ρίγος από την αποκάλυψη για τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα! Σε τι κατάσταση τον βρήκε η κόρη του στο σπίτι;

Υπενθυμίζεται ότι ο τραγουδιστής έφυγε ξαφνικά από τη ζωή τα ξημερώματα της Δευτέρας, έπειτα από καρδιακό επεισόδιο, σε ηλικία 63 ετών .

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στις 6:45 το πρωί στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο του Βόλου, μετά από καρδιακή προσβολή. Τον τραγουδοποιό βρήκε χωρίς τις αισθήσεις του, η κόρη του.

Αξιοσημείωτο είναι ότι ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας είχε ιστορικό με την καρδιά του και μάλιστα είχε κάνει εγχείρηση μπαϊπάς, για την οποία είχε μιλήσει πρόσφατα.

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Η τελευταία ανατριχιαστική συνέντευξη! «Είναι κοντά ο θάνατος...»

Η τελευταία ανατριχιαστική συνέντευξη που ο Λευτέρης Μαχαιρίτσας είχε πει: «Είναι κοντά ο θάνατος...» λίγο πριν πεθάνει ξαφνικά σήμερα το πρωί!

Το άγνωστο σοβαρό πρόβλημα υγείας που είχε αποκάλυψε ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας. Ο σπουδαίος τραγουδιστής σε μια σπάνια συνέντευξη μίλησε για όλα.

Μιλώντας στο Grande, αναφέρθηκε στο καρδιακό πρόβλημα που ευτυχώς ξεπέρασε, ωστόσο, του εμφάνισε ένα άλλο ψυχολογικό πρόβλημα το οποίο τον τρόμαξε.

Έχετε περάσει και εσείς κατάθλιψη. Τι σας την προκάλεσε;

«Είχα ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, ένα πρόβλημα καρδιακό που πλέον το ξεπέρασα. Και ξέρεις, αυτό σου δημιουργεί κατάθλιψη εκ των πραγμάτων. Και μάλιστα η δικιά μου τότε, ήταν μανιοκατάθλιψη. Δεν είναι το ίδιο. Με την μανιοκατάθλιψη αισθάνεσαι ότι είναι κοντά ο θάνατοι Και αυτό σε τρομάζει. Το ξεπέρασα, έκανα και ό,τι έπρεπε να κάνω για την υγεία μου και το ξεπέρασα. Αλλά μήπως ελέγχεται η κατάθλιψη; Όλος ο κόσμος χάπια παίρνει. Οι περισσότερες μορφές κατάθλιψης έχουν αιτία. Αν κάτσεις και σκεφτείς λίγο, καταλαβαίνεις για ποιο λόγο υπάρχει. Αν δεν έχει λεφτά ο κόσμος να πληρώσει τα έξοδα του, τα χρέη του, παθαίνει κατάθλιψη...»

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Ποιος ήταν ο τραγουδιστής που πέθανε ξαφνικά!

Διαβάστε αναλυτικά ποιος ήταν ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας... ο τραγουδιστής που πέθανε ξαφνικά σήμερα!

Ο Μαχαιρίτσας γεννήθηκε στις 5 Νοεμβρίου 1956 στη Νέα Ιωνία του Βόλου. Από πολύ μικρή ηλικία ήρθε σε επαφή με την μουσική. Αργότερα θα εργαστεί χειρωνακτικά στην αποθήκη κάποιας δισκογραφικής εταιρείας, στην οποία αργότερα κατά σύμπτωση θα κυκλοφορήσει το πρώτο του άλμπουμ το 1978 με αγγλικό στίχο με τους “P.L.J. Band” με τίτλο ‘Gaspar’, ένας δίσκος extended play 45’ στροφών.

Ακολουθούν διάφορες δουλειές, ενώ μετά τη στρατιωτική του θητεία αρχίζει να τραγουδάει αντάρτικα με τον Πάνο Τζαβέλα στη «Συντροφιά». Στα 20 του χρόνια δημιουργεί με τον Παύλο Κικριλή και τον Τάκη Βασαλάκη το συγκρότημα P.L.J. Το 1983 οπότε και κυκλοφορεί ο δεύτερος δίσκος του συγκροτήματος, το τελευταίο μετονομάζεται σε «Τερμίτες», όνομα που παραπέμπει στους Beatles (σκαθάρια). Το 1989 ξεκινά η προσωπική του σταδιοδρομία ως συνθέτης και ερμηνευτής. Να σας θυμίσουμε και αυτό: 5 Έλληνες διάσημοι που «έφυγαν» νωρίς! Τα φρικτά δυστυχήματα που σχεδόν κανείς δε θυμάται!

Έχει συνεργαστεί δισκογραφικά και έχουν τραγουδήσει τραγούδια του οι: Μαρία Φαραντούρη, Γιώργος Νταλάρας, Διονύσης Σαββόπουλος, Δήμητρα Γαλάνη, Δημήτρης Μητροπάνος, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Ελευθερία Αρβανιτάκη, Πυξ Λαξ, Γιάννης Κότσιρας, Γιώργος Μαργαρίτης, Βαγγέλης Κονιτόπουλος, Αναστασία Μουτσάτσου, Μίλτος Πασχαλίδης, Κατερίνα Στανίση, Χαρούλα Αλεξίου, Γιάννης Βαρδής, Δήμητρα Γαλάνη, Γιάννης Ζουγανέλης, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, “Émigré”, Χάρης & Πάνος Κατσιμίχας, Ελισσάβετ Καρατζόλη, “Κίτρινα Ποδήλατα”, Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος, “Μagic De Spell”, Γιώργος Μαργαρίτης, Νότης Μαυρουδής, Παναγιώτης Μάργαρης, Αντώνης Μιτζέλος, Σάκης Μπουλάς, Δημήτρης Μπάσης, Φλέρυ Νταντωνάκη, Φίλ.Πλιάτσικας, Δημήτρης Σταρόβας, Μπάμπης Στόκας, Διονύσης Τσακνής, “W.C.” κ.α.


Επίσης, έχει συνεργαστεί επί σκηνής με την Ελευθερία Αρβανιτάκη, τη Χαρούλα Αλεξίου, το Δημήτρη Μητροπάνο, το Βασίλη Παπακωνσταντίνου, το Νότη Μαυρουδή, την Αναστασία Μουτσάτσου, τον Κώστα Μακεδόνα κ.ά.

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας έχει δηλώσει επανελλημένα πως είναι οπαδός της Νίκης Βόλου.