Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Αποκαλυπτικά έγγραφα για την καθυστέρηση του ασθενοφόρου! (Βίντεο)

Τι ήρθε στο "φως";

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Αποκαλυπτικά έγγραφα για την καθυστέρηση του ασθενοφόρου! (Βίντεο)

Αποκαλυπτικά έγγραφα για την καθυστέρηση του ασθενοφόρου, στο καρδιακό επεισόδιο του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα το οποίο προκάλεσε τον θάνατο του τραγουδιστή!

Ο αιφνιδιαστικός θάνατος του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα έφερε στην επιφάνεια τις ελλείψεις που βάρυναν το μοιραίο βράδυ το κέντρο υγείας του νομού Μαγνησίας.

Ο πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών συνδέει μάλιστα τις ελλείψεις με έναν άλλον θάνατο που συγκλόνισε το πανελλήνιο. Του μικρού κοριτσιού που στις 30 Αυγούστου έχασε τη ζωή του στο λούνα παρκ.

Ο απεσταλμένος του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star, Λάμπρος Δεμερτζής, φέρνει στη δημοσιότητα έγγραφα που αποδεικνύουν τα προβλήματα βαρδιών αλλά και τις συχνές αναρρωτικές εργαζομένων στο συγκεκριμένο κέντρο.

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Ρίγη συγκίνησης με νέα αποκάλυψη! Σε ποιανού τον τάφο πήγε μια μέρα πριν πεθάνει;

Ρίγη συγκίνησης με νέα αποκάλυψη για τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα! Δεν φαντάζεστε σε ποιανού τον τάφο πήγε μια μέρα πριν πεθάνει...

Αποκαλύψεις που συγκινούν έκανε το μεσημέρι της Τρίτης στην εκπομπή του Star, Αλήθειες με τη Ζήνα, ο θείος του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Νίκος Παπανικολάου.

Ο θείος του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα ανέφερε μεταξύ άλλων, πως μια ημέρα πριν τον αιφνίδιο θάνατό του, ο αγαπημένος καλλιτέχνης επισκέφτηκε τον τάφο του πατέρα του.

«Μια μέρα μετά τη συναυλία ήρθε στο σπίτι κατά τις 3 το μεσημέρι. Μου είπε πως “άργησα λίγο να έρθω γιατί πέρασα από το μνημείο του πατέρα μου”. Είναι ενταφιασμένος στο Α’ Νεκροταφείο του Βόλου. Πέθανε το 1969. Ο Λαυρέντης ήταν τότε 13 ετών. Ο μπαμπάς του ήταν 36. Με τον πατέρα του Λαυρέντη είμαστε πρώτα ξαδέρφια» είπε, ο κ. Παπανικολάου.

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Νέες αποκαλύψεις για τον ξαφνικό θάνατο του! Είχε ελπίδες να σωθεί; (Βίντεο)

Νέες αποκαλύψεις για τον ξαφνικό θάνατο του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας! Είχε ελπίδες να σωθεί ο τραγουδιστής;

Στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» πρόβαλαν νέα στοιχεία και δηλώσεις για την απώλεια του τραγουδοποιού που έφυγε χθες από τη ζωή.

Όπως αποκαλύφθηκε στην Ζήνα Κουτσελίνη η οδηγός του ασθενοφόρου στον Αλμυρό είχε αναρρωτική άδεια,

ενώ στην συνέχεια έγινε γνωστό πως το ασθενοφόρο παρέλαβε τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα με χαμηλό σφυγμό.

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Ανατριχιάζει η μαρτυρία για τον θάνατό του! «Φώναζε η κόρη του για βοήθεια»!

Ανατριχιάζει η μαρτυρία για τον θάνατό του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, ο οποίος πέθανε χτες! «Φώναζε η κόρη του για βοήθεια» αναφέρει γείτονας!

Πιο συγκεκριμένα, έξω από το σπίτι του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα στον Πτελεό Μαγνησίας, βρέθηκε το πρωί της Τρίτης η κάμερα του ΑΝΤ1 και η Πωλίνα Κολοκοτρώνη.

Γείτονας του τραγουδιστή, περιέγραψε με λεπτομέρειες τι συνέβη τα ξημερώματα της Δευτέρας, όταν ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας έπαθε ανακοπή καρδιάς και η κόρη του έκανε έκκληση για βοήθεια.


«Άκουσα μια φωνή γυναικεία να λέει “βοήθεια βοήθεια σώστε με”. Πετάχτηκα με τη γυναίκα μου. Μόλις βγήκα από την πόρτα τη βρήκα στον δρόμο. Της λέω "τι έγινε;". Μου λέει “ο πατέρας μου δεν είναι καλά”. Μπαίνουμε μέσα στο σπίτι. Βλέπω το κορίτσι να κάνει τεχνητές αναπνοές. Έκανα και εγώ. Ήρθε και η γειτόνισσα. Προσπαθήσαμε όλοι, αλλά μάλλον ο άνθρωπος πρέπει να είχε φύγει» είπε, μεταξύ άλλων, ο γείτονας του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα. Δείτε το σχετικό βίντεο:

Συγκίνηση για τον Λαυρέντη Μαχαιρίστα στο Καλλιμάρμαρο: "Αντίο" με τα τραγούδια του! (Βίντεο)

Συγκίνηση για τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα στο Καλλιμάρμαρο! Το "αντίο" στον μουσικοσυνθέτη με τα τραγούδια του που ράγισε καρδιές!

Τέχνη, φιλανθρωπία και συναίσθημα ενώθηκαν απόψε στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο για την μεγάλη συναυλία του Όλοι Μαζί Μπορούμε, την οποία παρακολουθούθησαν δεκάδες χιλιάδες θεατές.

Η συναυλία, στην οποία συμμετείχαν 15 ερμηνευτές, ήταν αφιερωμένη στο έργο του μεγάλου λαϊκού συνθέτη Χρήστου Νικολόπουλου.

Η βραδιά ωστόσο ήταν έντονα συγκινησιακά φορτισμένη λόγω του θανάτου του τραγουδοποιού Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, τα ξημερώματα, ο οποίος τιμήθηκε από τους καλλιτέχνες.

Να σας θυμίσουμε και αυτό: 5 Έλληνες διάσημοι που «έφυγαν» νωρίς! Τα φρικτά δυστυχήματα που σχεδόν κανείς δε θυμάται!

Πηγή: protothema.gr