Βάσω Λασκαράκη: Με μια φωτογραφία μας έδειξε το παιδικό δωμάτιο! Είναι γεμάτο με...

Θυμίζει πριγκίπισσας!

Βάσω Λασκαράκη: Με μια φωτογραφία μας έδειξε το παιδικό δωμάτιο! Είναι γεμάτο με...

Με μια φωτογραφία η Βάσω Λασκαράκη μας έδειξε το παιδικό δωμάτιο της κόρης της και είναι γεμάτο με αρκουδάκια και πριγκίπισσες.

Η ηθοποιός, η οποία κρατάει χαμηλό προφίλ στην προσωπική της ζωή, αφού θέλει να προστατεύσει την Εύα από την έκθεση, μας έδειξε για πρώτη φορά το υπνοδωμάτιο της.

Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, η Βάσω Λασκαράκη πόζαρε στο δωμάτιο της 6χρονης κόρης της, που έχει αποκτήσει με τον πρώην σύζυγο της, Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Το χρώμα που επικρατεί είναι το ροζ και η όλη διακόσμηση θυμίζει πραγματικά δωμάτιο μικρής πριγκίπισσας.

Βάσω Λασκαράκη δωμάτιο κόρης

Έρωτας Μετά: Όλες οι λεπτομέρειες για την σειρά που πρωταγωνιστεί η Βάσω Λασκαράκη!

«Έρωτας Μετά», όλες οι λεπτομέρειες για την σειρά του Alpha tv που μεταξύ άλλων, πρωταγωνιστεί και η Βάσω Λασκαράκη.

Ένα δυνατό ερωτικό θρίλερ θα κάνει πρεμιέρα σε ένα περίπου μήνα στον ALPHA. Το TiVi Σίριαλ ήταν «παρών» στη φωτογράφιση της νέας αυτής σειράς και σας παρουσιάζει πρωταγωνιστές και σενάριο.

Μόλις πριν από 10 ημέρες ξεκίνησαν τα γυρίσματα για το δυνατό ερωτικό θρίλερ που καιρό πριν είχε προαναγγείλει ο τηλεοπτικός σταθμός της Κάντζας. Το «Ερωτας μετά...» αφορά σε μια ιστορία έρωτα και μυστηρίου που εξελίσσεται σε δύο χρόνους. Σε ένα παρελθόν γεμάτο μυστικά και ένα παρόν που θα θελήσει να πάρει τις απαντήσεις που του αξίζουν.

Έρωτας Μετά

Έρωτας μετά: Φωτογραφία από τα παρασκήνια των γυρισμάτων!

Πιο συγκεκριμένα, όλα θα ξεκινήσουν από ένα τροχαίο ατύχημα με θύματα δύο άτομα. Το σώμα μιας γυναίκας θα εξαφανιστεί και ένας άντρας θα πέσει σε κώμα. Μια σειρά ερωτημάτων θα ζητήσουν απεγνωσμένα απαντήσεις. Τι προκάλεσε αλήθεια το ατύχημα; Ποια είναι η γυναίκα που εξαφανίζεται και ποια η σχέση μεταξύ τους; Τα προσωπικά τους στοιχεία θα δείξουν πως δεν ήταν παντρεμένο ζευγάρι αλλά εραστές. Τρία χρόνια πριν, η γνωριμία δύο ζευγαριών και η φιλία που ξεκίνησε μεταξύ τους πυροδότησε μια απαγορευμένη αγάπη. Η ένοχη σχέση των δύο εραστών θα στοιχειώσει το παρόν των συντρόφων τους. Η οικογενειακή αρμονία θα γίνει μια ψευδαίσθηση και ο πόνος θα καλύψει κάθε άλλο συναίσθημα.

Έρωτας Μετά

Δύο έντονες σχέσεις, δυνατά συναισθήματα που «μιλούν» ακόμα, αγωνία και ανατροπές θα συνθέσουν το σενάριο που έχει επιμεληθεί ο Παναγιώτης Ιωσηφέλης, σε συνεργασία με τους Μαρία Βρεττού, Αθηνά Γερολύμπου και Μάνο Παπαϊωάννου. Στην καρέκλα του σκηνοθέτη κάθονται ο Στέφανος Μπλάτσος, ο Βασίλης Τσελεμέγκος και ο Σέργιος Κωνσταντινίδης. Παίζουν: Αντώνης Καρυστινός, Βάσω Λασκαράκη, Μάριος Αθανασίου, Εμιλυ Κολιανδρή, Γιώργος Παπαπαύλου, Λένα Δροσάκη, Δημήτρης Ξανθόπουλος, Νίκος Νικολάου, Αλέξανδρος Μουκάνος, Παναγιώτης Καρμάτης, Σόλων Τσούνης κ.ά. Στον ρόλο της Αντιγόνης η Μπέτυ Λιβανού και στον ρόλο του Λύσανδρου ο Νίκος Γαλανός.

Έρωτας Μετά

Έρωτας Μετά

Έρωτας Μετά

Έρωτας Μετά

ΠΗΓΗ: TiVi ΣΙΡΙΑΛ