Μάξιμος Μουμούρης: Δείτε και τις τρεις κόρες του! Είναι κούκλες!

Τι λέτε του μοιάζουν;

Μάξιμος Μουμούρης: Δείτε και τις τρεις κόρες του! Είναι κούκλες!

Δείτε για πρώτη φορά και τις τρεις κόρες του Μάξιμου Μουμούρη. Είναι κούκλες. Τι λέτε σε ποιον μοιάζουν; Στον ίδιο ή στην σύζυγο του;

Ο ηθοποιός κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αφού θέλει να προστατεύσει την οικογένεια του.

Ο Μάξιμος Μουμούρης έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές επιτυχημένες σειρές και θεατρικά τα τελευταία χρόνια και εύλογα θεωρείται ένας από τους πιο καταξιωμένους ηθοποιούς της ελληνικής τηλεόρασης και του θεάτρου.

Μάξιμος Μουμούρης: "Έφτασε το πλήρωμα του χρόνου για να..."

Είναι παντρεμένος με την δικηγόρο και πολιτικό Νάντια Γιαννακοπούλου και έχουν αποκτήσει τρεις υπέροχες κόρες, που όπως θα δείτε παρακάτω είναι κούκλο.

Μάξιμος Μουμούρης κόρες

Ραγίζει καρδιές η σύζυγος του Μάξιμου Μουμούρη! «Την χάσαμε πριν από 6 μήνες...»! (Βίντεο)

Η Νάντια Γιαννακοπούλου διανύει μια δύσκολη περίοδο στην ζωή της τους τελευταίους μήνες.

Ο θάνατος της μητέρας της, την συγκλόνισε...

Η πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και σύζυγος του ηθοποιού Μάξιμου Μουμούρη, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Έλα χαμογέλα» και αναφέρθηκε στην μάχη που έδινε η μητέρα της με τον καρκίνο για 40 χρόνια και τον θάνατο της πριν 6 μήνες.

«Την χάσαμε πριν από 6 μήνες μετά από μια πολύ μεγάλη μάχη. Μια μάχη ζωής που κράτησε σχεδόν 40 χρόνια, από το 1979 που ήταν έγκυος στην αδερφή μου ήταν αντιμέτωπη με τον καρκίνο. Το πάλεψε, τον νίκησε. Την τελευταία φορά όμως, λύγισε, δεν άντεξε. Νομίζω ότι το είχε καταλάβει και μας είπε: «Εγώ θα φύγω, να ξέρετε ότι έκανα ό,τι μπορούσα. Σας λατρεύω! Να συνεχίσετε έτσι όπως κι εγώ, δυνατοί. Αυτό».

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί: