Αγγελική Δαλιάνη: Ο γιος της έχει γενέθλια! Η εντυπωσιακή τούρτα!

Πόσο γίνεται;

Αγγελική Δαλιάνη: Ο γιος της έχει γενέθλια! Η εντυπωσιακή τούρτα!

Ο γιος της Αγγελικής Δαλιάνη έχει τα γενέθλια του, και η ηθοποιός δημοσίευσε την εντυπωσιακή τούρτα που του έκαναν έκπληξη.

Με τον Μάνο Παπαγιάννη προσπαθούν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αφού θέλουν να προστατεύσουν τα δυο τους παιδιά.

Ο Νικήτας και η Λυδία είναι όλη τους η ζωή και λατρεύουν να περνούν καθημερινό χρόνο μαζί τους. Σήμερα, ο γιος του ζευγαριού, έχει τα γενέθλια του και γίνεται 2 χρονών.

Mάνος Παπαγιάννης - Αγγελική Δαλιάνη: Μας δείχνουν για πρώτη φορά τον γιο τους!

Μάλιστα, η Αγγελική Δαλιάνη, αποκάλυψε το ευχάριστο γεγονός με μια τρυφερή τους φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και δημοσίευσε την τούρτα του!

Αγγελική Δαλιάνη - Μάνος Παπαγιάνης: Επέτειος για το ζευγάρι! Το μήνυμα της ηθοποιού!

Την Πέμπτη (12/9) η Αγγελική Δαλιάνη και ο Μάνος Παπαγιάννης είχαν την επέτειό τους, με την ηθοποιό να γράφει ένα υπέροχο μήνυμα!

Η ανάρτησή της στο instagram που μάζεψε χιλιάδες likes!

Η Αγγελική Δαλιάνη και ο Μάνος Παπαγιάννης γιορτάζουν την επέτειό τους, καθώς συμπλήρωσαν 10 χρόνια γάμου!

Η ηθοποιός θέλησε να μοιραστεί με το κοινό της αυτή τη στιγμή, ποστάροντας την παρακάτω φωτογραφία στο instagram και γράφοντας ένα μοναδικό μήνυμα για τις αμέτρητες αναμνήσεις, την ατελείωτη περιπέτεια και το καλύτερο που δεν έχει έρθει ακόμη...

Αγγελική Δαλιάνη: H τούρτα υπερπαραγωγή για τα γενέθλια της! Ποια είναι η ηλικία της;

Αγγελική Δαλιάνη: Την "έκραξαν" για photoshop και έδωσε την απάντησή της! "Φαίνεσαι σαν 15χρονο"

Η Αγγελική Δαλιάνη δέχθηκε ένα επικριτικό σχόλιο στο instagram από follower για το photoshop, ωστόσο η απάντησή της ήταν αφοπλιστική!

Η ηθοποιός δεν άφησε αναπάντητο το σχόλιο και δεν άφησε κανένα περιθώριο!

Σε μία από τις φωτογραφίες που έχει ανεβάσει η Αγγελική Δαλιάνη στο instagram δέχθηκε ένα σχόλιο, όπου ο follower την κατηγορεί για υπερβολικό photoshop!

«Βρε αγάπη με όλη την συμπάθεια που σου έχω, αλλά με το πολύ photoshop φαίνεσαι σαν 15χρονο», ήταν το μήνυμα του.

Εκείνη όμως απάντησε λέγοντας: «Χαίρομαι για το σχόλιο σου, γιατί ειδικά σε αυτή φωτό δεν έχω πειράξει ούτε το φως!!!!».

Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός φωτογραφίζεται στην πιο σ3ξι πόζα της και μένουμε «κάγκελο»!

Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός φωτογραφίζεται στην πιο σ3ξι πόζα που την έχουμε δει ποτέ και μένουμε «κάγκελο»!

Η καλλονή ηθοποιός η αλήθεια είναι ότι δε μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες δημοσιεύσεις, όμως αυτήν την φορά έκανε την ανατροπή και μας άρεσε πολύ!

Ο λόγος για την Αγγελική Δαλιάνη, όπου μετά τη δύσκολη περίοδο που πέρασε με τον σύζυγό της, Μάνο Παπαγιάννη, με τη δολοφονία που έγινε στην καφετέρια που διατηρούν στο Περιστέρι, πήγαν να χαλαρώσουν και να ηρεμήσουν στην Πελοπόννησο με τα δυο παιδιά τους.

Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός φωτογραφίζεται στην πιο σ3ξι πόζα της και μένουμε «κάγκελο»!

Η Αγγελική Δαλιάνη μπορεί να έχει περάσει από δύο εγκυμοσύνες έχει κορμί με αναλογίες μοντέλου και οι πόζες της έχουν κάνει αίσθηση…

Η ηθοποιός είναι πολύ ενεργή στα social media της και συχνά μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητά της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Έτσι, αυτήν την φορά δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram για να μας ευχηθεί καλημέρα και τα κατάφερε!

Με το θέαμα αυτό πως να μην έχουμε μια πολύ καλή ημέρα; Στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε χαρακτηριστικά: «Εύχομαι η μέρα σας να είναι γεμάτη θετικές σκέψεις, ευγενικούς ανθρώπους και χαρούμενες στιγμές»!

Δείτε την σχετική φωτογραφία και θα καταλάβετε:

Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός φωτογραφίζεται στην πιο σ3ξι πόζα της και μένουμε «κάγκελο»!