GNTM 2: Οι κριτές ξεφτίλισαν την πρώην κολλητή της Τούνη! Την είπαν λαϊκιά αλλά... (Βίντεο)

Μπήκαν στο Instagram της και αυτή ήταν η αντίδραση τους!

GNTM 2: Οι κριτές ξεφτίλισαν την πρώην κολλητή της Τούνη! Την είπαν λαϊκιά αλλά... (Βίντεο)

Στις auditions του GNTM βρέθηκε η πρώην κολλητή της Ιωάννας Τούνη και οι κριτές την ξεφτίλισαν, αφού την είπαν με λίγα λόγια λαϊκιά, αλλά.. την πέρασαν.

Συγκεκριμένα, η Λένια ήταν πολύ καλές φίλες, αλλά και συνεργάτιδες στην εταιρία ρούχων, ωστόσο μετά από έναν τσακωμό σταμάτησαν να μιλάνε.

GNTM 2: Ο Μπράτης ψάχνει την σωστή «μπουγάτσα» της Θεσσαλονίκης! (Βίντεο)

Η μελαχρινή Θεσσαλονικά, δίχασε τους κριτές αφού πίστευαν ότι δεν μπορεί να φτάσει πολύ μακριά, ενώ το προφίλ της στο Instagram είναι λαϊκό κατά την δική τους γνώμη.

GNTM κολλητή Τούνη

Παρόλα αυτά, την πέρασαν στην επόμενη φάση με τρία ναι, αφού ο Άγγελος Μπράτης ψήφισε όχι.

GNTM 2: Κουβανέζα παίκτρια έκανε μαθήματα χορού στους κριτές! Σηκώθηκαν και του... έδωσαν να καταλάβει!

Κουβανέζα παίκτρια έκανε μαθήματα χορού στους κριτές του GNTM! Σηκώθηκαν και του... έδωσαν να καταλάβει, μαζί με τον μπαμπά της.

Οι auditions της Θεσσαλονίκης ξεκίνησαν και ήδη είδαμε εντυπωσιακές κοπέλες που πέρασαν στην επόμενη φάση που είναι το bootcamp.

Ανάμεσα στις παίκτριες που εμφανίστηκαν μπροστά τους και η Μπεατρίς με καταγωγή από την Κούβα η οποία είναι χορεύτρια μαζί με τον μπαμπά της.

Οι κριτές μάλιστα, ενθουσιάστηκαν τόσο που κάλεσαν τον πατέρα της μέσα και όλοι μαζί χόρεψαν! Όπως ήταν φυσικό η κοπέλα πέρασε στην επόμενη φάση.

GNTM 2: Πανικός με Καγιά - Παπαγεωργίου! Τσακώθηκαν για μια παίκτρια που έβαλε τα κλάματα! (Βίντεο)

Πανικός επικράτησε στο GNTM με την Βίκυ Καγιά και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Τσακώθηκαν για μια παίκτρια που έβαλε τα κλάματα, λόγω της πρώτης.

Η 24χρονη Ειρήνη εμφανίστηκε μπροστά στους κριτές οι οποίοι αρχικά έπαθαν έναν μικρό σοκ με τα τατουάζ που είχε στο σώμα της, με το περισσότερο να το παθαίνει η Καγιά.

Μάλιστα, μόλις έβαλε το μαγιό της, "ξίνισε" το πρόσωπο της, αφού είπε πως δεν κάνει για μοντέλο, αφού τα τατουάζ της είναι πολλά.

GNTM 2: Ο Μπράτης ψάχνει την σωστή «μπουγάτσα» της Θεσσαλονίκης! (Βίντεο)

Τι και αν οι υπόλοιποι κριτές της έδωσαν το "ναι", η Βίκυ διαφώνησε με αποτέλεσμα να έρθει σε σύγκρουση με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

GNTM 2: Η ξανθιά Θεσσαλονικιά που "μάγεψε" τους τέσσερις κριτές και πήρε 1504 "ναι"!

Αυτή είναι η ξανθιά Θεσσαλονικιά που "μάγεψε" τους τέσσερις κριτές του GNTM και πήρε 1504 "ναι". Ειδικά η Βίκυ Καγιά ξετρελάθηκε.

Οι auditions στην δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδος ξεκίνησαν και δεκάδες κορίτσια θέλουν να δουν το όνειρο τους να πραγματοποιείτε.

Η δεύτερη κοπέλα που βρέθηκε μπροστά στους κριτές ήταν η Αλεξία, με τα κατάξανθα μαλλιά και τα εντυπωσιακά μάτια. Με το που την είδε η Βίκυ Καγιά Ξετρελάθηκε, ενώ και οι υπόλοιποι κριτές δεν σταματούσαν τα κοπλιμέντα.

Είναι plus size μοντέλο και θέλει να περάσει ένα δυνατό μήνυμα σε όλα τα κορίτσια!