Δήμος Βερύκιος: Έγινε έξαλλος με την Γκολεμά! «Ουδείς πιο αχάριστος...»!

Τι συνέβη;

Δήμος Βερύκιος: Έγινε έξαλλος με την Γκολεμά! «Ουδείς πιο αχάριστος...»!

Έξαλλος έγινε ο Δήμος Βερύκιος με την Ντέπυ Γκολεμά. «Ουδείς πιο αχάριστος...», είπε μεταξύ άλλων στην τηλεκριτικό.

Ανάμεσα τους όπως φαίνεται ξεκίνησε μια νέα κόντρα η οποία θα κρατήσει, αφού και οι δυο είναι πολύ έντονοι χαρακτήρες.

Όλα ξεκίνησαν με την κριτική της Ντέπυς Γκολεμά, η οποία θέλησε να αναφερθεί με ένα καυστικό σχόλιο στο Happy Day και στο πρόσωπο του Δήμου Βερύκιου, κάτι που τον εξόργισε.

Η απάντηση του δεν άργησε να έρθει λέγοντας «Ντροπή σου ! Οχι για μένα αλλά για εκείνον που σου έστελνε κοφίνια με «μαύρα σταφύλια» από το αμπέλι της Καντζας την εποχή της μετά Ολυμπιάδας. Ουδείς πιο αχάριστος του ευεργετηθέντος…».

Δήμος Βερύκιο Ντέπυ Γκολεμά

Δήμος Βερύκιος: Βάζει τέλος στις φήμες! Η αποκάλυψη του για το αν μένει ή φεύγει από τον AlphaTv!

Ο Δήμος Βερύκιος βάζει τέλος στις φήμες! Η αποκάλυψη του για το αν μένει ή φεύγει από τον AlphaTv!

Το τελευταίο διάστημα δημοσιεύματα θέλουν τον γνωστό δημοσιογράφο εκτός του καναλιού, με το οποίο έχει πολύχρονη συνεργασία!

Όλα αυτά τα δημοσιεύματα έκαναν έξαλλο τον Δήμο Βερύκιο. Δε θέλησε λοιπόν να κρύψει την ενόχληση, το αντίθετο μάλιστα, απογοητευμένος απ' όλα αυτά δημοσίευσε στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια fake είδηση για εκείνον από κάποιο site, διαψεύδοντας όλα όσα γράφονται! Τι είχε πει η Σταματίνα Τσιμτσιλή για το αν αποχωρεί από το κανάλι ο συνεργάτης της;

Συγκεκριμένα έγραψε:

«Κάθε 3 ώρες, τούτοι εδώ, ασχολούνται μαζί μου & διασπείρουν ψευδείς ειδήσεις ! Μεγάλη η Χάρη μου. Τους ευχαριστώ για την τσάμπα διαφήμιση».

Δείτε την σχετική δημοσίευση:

Δήμος Βερύκιος: Αποκαλύπτει ποιο είναι το μέλλον του στον AlphaTv! Αποχωρεί από το κανάλι;

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η ανακοίνωσή της για τη «βόμβα» με τον Δήμο Βερύκιο στην εκπομπή της! (Βίντεο)

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε την ανακοίνωση μέσω του Happy Day στον AlphaTV για την «βόμβα» που έσκασε στην εκπομπή της με τον Δήμο Βερύκιο!

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στους τηλεθεατές!

Συγκεκριμένα η Σταματίνα αναφέρθηκε στον Δήμο Βερύκιο, ο οποίος μέχρι το τέλος της σεζόν δεν θα κάνει σύνδεση με την εκπομπή της, επιβεβαιώνοντας και το ρεπορτάζ του youweekly.gr!

Αναλυτικά: «Θέλω λίγο να κοιτάξω τους τηλεθεατές μας στα μάτια και να τους ενημερώσω για μία εξέλιξη που έχει σχέση με την εκπομπή μας. Κανονικά τώρα και συγκεκριμένα σε μερικά λεπτά, συνδεόμαστε εδώ και πολλά χρόνια, από την αρχή της εκπομπής, με το ραδιόφωνο για την ραδιοζεύξη με τον Δήμο Βερύκιο και τον Σπύρο Λάμπρου. Σήμερα αυτό δεν θα συμβεί γιατί από χθες είμαστε επίσημα σε προεκλογική περίοδο και η διοίκηση του Alpha αποφάσισε το Happy Day να εστιάσει στο πιο Happy κομμάτι του και να μην σχολιάσει τις πολιτικές εξελίξεις μιας και αυτό συμβαίνει σε πάρα πολλές εκπομπές στην ελληνική τηλεόραση. Εμείς, επειδή μπορούμε να παίζουμε μπάλα και στα δύο γήπεδα, είπαμε αυτές τις τρεις εβδομάδες που απομένουν μέχρι να τελειώσει η σεζόν να σας κάνουμε παρέα με πιο χιουμοριστικά θέματα, με πιο ωραία διάθεση και να σας κάνουμε να χαμογελάτε.

Θέλω σε αυτό το σημείο μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω τον Δήμο Βερύκιο και τον Σπύρο Λάμπρου για τις πολύ ωραίες συζητήσεις που έχουμε κάνει, για τα ρεπορτάζ που μας έχουν μεταφέρει, γι’ αυτές τις συζητήσεις που κατά καιρούς έχουν αποτελέσει αντικείμενο σχολιασμού και εκτός τηλεοπτικού αέρα. Η επικαιρότητα και η ενημέρωση θα επιστρέψουν από τον Σεπτέμβριο στο Happy Day. Γι’ αυτές τις τρεις εβδομάδες, πιο χαλαρά, πιο χαμογελαστά, πιο εύθυμα, χωρίς πολιτικές συζητήσεις που ούτως ή άλλως όπου και αν κάνετε ζάπινγκ αυτές τις ημέρες, τις ακούτε».