Τραγουδίστρια έστειλε βιογραφικό για να παίξει σε ταινία του Σειρηνάκη! (Βίντεο)

Η αποκάλυψη από την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα!

Τραγουδίστρια έστειλε βιογραφικό για να παίξει σε ταινία του Σειρηνάκη! (Βίντεο)

Γνωστή τραγουδίστρια έστειλε βιογραφικό για να παίξει σε ταινία του Δημήτρη Σειρηνάκη, σύμφωνα με την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα!

Το ίδιο έκαναν και αρκετές φοιτήτριες, νοικοκυρές, τραγουδίστριες και μοντέλα!

Όπως προβλήθηκε στην εκπομπή «Μεσημέρι» με τον Γιώργο Λιάγκα, ο Δημήτρης Σειρηνάκης δέχεται καθημερινά 20 έως 50 βιογραφικά από νέους και νέες.

Κάθε πρωταγωνίστρια σε μία ερωτική ταινία, σύμφωνα με τον Δημήτρη Σειρηνάκη, παίρνει 3.000 ευρώ για ένα διήμερο γυρισμάτων. Τα γυρίσματα ξεκινούν από νωρίς το πρωί και συνεχίζονται μέχρι και τη δύση του Ηλίου.

«Βόμβα» με διάσημη Ελληνίδα στη νέα ταινία του Σειρηνάκη!

Μεταξύ των βιογραφικών που έλαβε ήταν και μίας γνωστής τραγουδίστριας η οποία εμφανίζεται στη Μύκονο

Δείτε το απόσπασμα:

Beach bar στη Βουλιαγμένη άνοιξε ο Σειρηνάκης! Σερβίρουν καλλονές!

Ο γνωστός παραγωγός ερωτικών ταινιών Δημήτρης Σειρηνάκης άνοιξε beach bar στη Βουλιαγμένη με καλλονές στο σέρβις!

Έφτιαξε μία όαση!

Καλλίγραμμες υπάρξεις, αποκαλυπτικά μαγιό, λάγνα βλεμματα και εξωτικά κοκτέιλ στην παραλία του γνωςτου παραγωγού ερωτικών ταινιών Δημήτρη Σειρηνάκη.

Πλέον οι δημότες της Βουλιαγμενης και οι χιλιάδες επισκέπτες κατά τους θερινούς μήνες έχουν έναν επιπλέον λόγο να επισκεφτούν την πλαζ Ακτής Βουλιαγμενης, καθώς ο επιχειρηματίας και παραγωγός ερωτικών ταινιών Δημητρης Σειρηνακης δημιούργησε μια μικρή όαση που παραπέμπει στις παραλίες της νότιας Καλιφόρνιας μετατρέποντας ενα παλιό VW σε ανοιχτό κοκτειλ μπαρ το οποίο ονόμασε Aru Cocktail Beach.

Όπως ήταν αναμενόμενο το Μπιτς μπαρ του επιχειρηματία και παραγωγού κατακλύστηκε από τις πρώτες κιόλας μέρες της λειτουργίας του από καλλονές με αποτέλεσμα να προκληθεί συμφόρηση από τους ανυποψίαστους λουόμενους, κάποιοι εκ των οποίων, οι πιο τολμηροί, άρχισαν να καταθέτουν τα βιογραφικά τους μεταξύ σοβαρού και αστείου ευελπιστώντας να τους προσλάβει έστω και ως κομπάρσους στην επόμενη παραγωγή που θα ετοιμάσει!

Beach bar στη Βουλιαγμένη άνοιξε ο Σειρηνάκης! Σερβίρουν καλλονές!Beach bar στη Βουλιαγμένη άνοιξε ο Σειρηνάκης! Σερβίρουν καλλονές!Beach bar στη Βουλιαγμένη άνοιξε ο Σειρηνάκης! Σερβίρουν καλλονές!

Δημήτρης Σειρηνάκης: Αποκάλυψε πως γίνονται τα casting στις ταινίες του!

Στη Νάνσυ Φαφούτη και στο περιοδικό DownTown έδωσε συνέντευξη ο σκηνοθέτης και παραγωγός ερωτικών ταινιών, Δημήτρης Σειρηνάκης.

Ο ίδιος δεν δίστασε να αποκαλύψει πόσα χρήματα βγάζουν οι πορνοσταρ στην Ελλάδα αλλά και αν γδύνονται τελικά οι ηθοποιοί ή όχι!

Πώς γίνεται ένα casting;

Τα casting γίνονται στο γραφείο και ακολουθεί μια συζήτηση. Δεν έχει να κάνει με σεξ. Το πρώτο πράγμα που κοιτάω είναι ο χαρακτήρας, γιατί όσο καλό σεξ και να κάνεις, τι να μου πει αν εσύ εκείνη την ώρα προσβάλλεις τον παρτενέρ σου; Οπότε «διαβάζω» τον άνθρωπο που έχω απέναντί μου και προσπαθώ να τον καταλάβω από τον τρόπο που θα μου πει «ευχαριστώ» όταν του δώσω τον καφέ, από τον τρόπο που θα κάτσει. Θέλω τα παιδιά με τα οποία συνεργάζομαι να έχουν παιδεία.

Άρα, κανείς δεν γδύνεται σε αυτό το casting;

Όχι φυσικά. Για ποιο λόγο; Νομίζεις ότι δεν μπορώ να καταλάβω πώς είναι γυμνή μια γυναίκα όταν φοράει ρούχα; Δεν είναι σαν τα casting στις τσόντες. Μιλώντας για παιδεία και ηθική, θα ήθελα να σου πω μια ιστορία. Η Κατερίνα είναι Ρωσίδα πορνοστάρ της Sirina, είναι γυναικάρα, κάνει χορό σε strip show και γυρίζει ερωτικές ταινίες αφιλοκερδώς, γιατί προσφέρει τον μισθό της σε φορέα με σπαστικά παιδιά.

Για την ακρίβεια μου έστειλε τα εξής μήνυμα: «Ήμουν στο φανάρι και είδα μία μάνα χωρίς παπούτσια μαζί με το παιδί της που ζητούσε ελεημοσύνη. Νιώθω ξεφτίλα μέσα μου που δεν μπορώ να βοηθήσω αυτή την κοπέλα. Το μόνο που μπορώ να κάνω για να τη βοηθήσω είναι να κάνω σεξ, γιατί αυτό ξέρω να κάνω και αυτό μου αρέσει. Έχεις πρόβλημα από εδώ και πέρα να διαλέξεις έναν φορέα με σπαστικά παιδιά και όλα τα χρήματα να πηγαίνουν εκεί; Εγώ έτσι μπορώ να βοηθήσω και έτσι νιώθω καλά». Και να φανταστείς ότι αυτή την κοπέλα μπορεί κάποιος να την κατακρίνει και να την πει «καριόλα». Και μπορεί κάποιος που είναι εφοριακός, τραπεζικός, να έχει σπουδάσει ΑΣΟΕ, να φαίνεται κύριος στην κοινωνία και να είναι εκβιαστής.