Σωτήρης Καλυβάτσης: Η αποκάλυψη για το σκάφος του! "Μετά θα έχεις ψυχολογικά και εγκεφαλικά προβλήματα..." (Βίντεο)

Τι συνέβη;

Σωτήρης Καλυβάτσης: Η αποκάλυψη για το σκάφος του!

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης έκανε την αποκάλυψη για το σκάφος του, μιλώντας για την απόφασή του να "μετακομίσει" στη στεριά!

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 "Το πρωινό"!

Στο σκάφος του έμενε τα τελευταία χρόνια ο Σωτήρης Καλυβάτσης, ωστόσο αποκάλυψε πως αυτό δεν συμβαίνει πια λόγω της κρίσης!

«Δεν αφήνεις ποτέ το σκάφος γιατί μετά θα έχεις ψυχολογικά και εγκεφαλικά προβλήματα. Απλά βγήκα λίγο στη στεριά κι εγώ, λόγω κρίσης. Γιατί σε αυτή τη χώρα που ζούμε τα σκάφη είναι είδη πολυτελείας. Δεν μπορείς να δηλώνεις το σκάφος σου ως μόνιμο τόπο κατοικίας. Σου απαγορεύεται αυτό. Πρέπει να έχεις έναν λογαριασμό της ΔΕΗ στη στεριά ή ένα ενοίκιο. Αλλιώς δεν μπορείς να δικαιολογήσεις την ύπαρξή σου σαν Έλληνας πολίτης», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Απίστευτο! Η κόρη Ελληνίδας ηθοποιού μεγάλωσε και ομόρφυνε! Δεν φαντάζεστε ποια είναι...

Ματθίλδη Μαγγίρα: Την «έδιωξαν» από παράσταση και τους στόλισε κανονικά! Αδιανόητες ατάκες!

Αδιανόητες ατάκες από την Ματθίλδη Μαγγίρα, την οποία «έδιωξαν» από παράσταση και τους στόλισε κανονικά! Όλο το παρασκήνιο δια στόματός της!

Στη Φωλιά των Κου Κου και τον Γιάννη Πουλόπουλο έδωσε συνέντευξη η Ματθίλδη Μαγγίρα, η οποία, όπως αποκάλυψε, δεν αποχώρησε από την Παριζιάνα, αλλά την… αποχώρησαν!

«Ήταν απαραίτητη προϋπόθεση να έχει το σπίτι μου θέα στην Ακρόπολη. Έψαχνα δύο χρόνια, γύρισα όλες τις περιοχές που βλέπουν Ακρόπολη. Η αρμονία της Ακρόπολης δεν υπάρχει πουθενά. Ότι δεν υπάρχει ούτε μια ευθεία γραμμή; Είναι όλες καμπύλες κι όμως φαίνονται ευθείες; Όσοι αναρωτιούνται πώς τρέφομαι από την ηλικιακή ενέργεια, από πού παίρνουν ενέργεια; Από αλλού; Να μας το πούνε να πάρουμε κι εμείς.


Όταν συζητούσα για την Παριζιάνα ήμουν Αμερική και ζήτησα να μάθω όλο το καστ που είναι εύλογο. Απόγευμα μιλούσα με τον άνθρωπο της παραγωγής και μετά από ένα τρίωρο μου είπε ο σκηνοθέτης ότι έχει κλείσει η τάδε ηθοποιός. Δεν αποχώρησα εγώ, με… αποχωρήσανε με ανήθικο τρόπο.

Καλύτερα που έγιναν έτσι τα πράγματα, έχω τρεις πάρα πολύ ενδιαφέρουσες θεατρικές προτάσεις», είπε μεταξύ άλλων η Ματθίλδη Μαγγίρα. Δείτε το σχετικό βίντεο:

Συγκλονίζει η Ματθίλδη Μαγγίρα: Η αποκάλυψη για την κόρη της και οι τάσεις αυτοκτονίας

Μια συγκλονιστική συνέντευξη έδωσε η Ματθίλδη Μαγγίρα και αποκάλυψε πολλά για την κόρη της αλλά μίλησε και για τις τάσεις αυτοκτονίας που έχουν σήμερα τα παιδιά!

«Η Λήδα είχε ζοριστεί πολύ με αποτέλεσμα να μην της αρέσουν τα σχολεία εδώ και να φύγει από τη χώρα. Δεν ήταν ευχαριστημένη», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

- Η Λήδα, πλέον, ζει μόνιμα στην Αμερική με τον μπαμπά της. Σου λείπει;
«Πάρα πολύ. Φυσικά και μου λείπει! Είναι δύσκολο για ‘μένα, αλλά εντάξει, έφυγε για να κυνηγήσει εκεί τα όνειρά της. Είναι καλύτερα για εκείνη, νομίζω».

- Δεν θα μπορούσε να μείνει στην Ελλάδα;
«Η Λήδα είναι ιδιαίτερη περίπτωση, γιατί είναι μισή Αμερικανίδα και μισή Ελληνίδα. Της έλειπε ο πατέρας της πολύ, κι από την άλλη, υπέστη αρκετό bullying στο σχολείο της».

- Εξαιτίας του χρώματός της;
«Όχι, όχι. Απλά, οι καθηγητές πρέπει να περνούν όλοι από ψυχοθεραπεία. Δεν κάνουν όλοι οι άνθρωποι για δάσκαλοι. Δεν μπορείς να βγάζεις όλα σου τα κόμπλεξ και τα απωθημένα επάνω στα παιδιά και να τα κάνεις να μισούν μία επιστήμη, ένα μάθημα, μία κατεύθυνση».

  • Έπαιξε ρόλο το γεγονός ότι η μαμά της είναι αναγνωρίσιμη;
    «Ναι, είναι κι αυτό. Έπαιξε ρόλο, φυσικά. Το αποτέλεσμα ήταν η Λήδα να ζοριστεί πολύ, να μην της αρέσουν τα σχολεία εδώ και να φύγει από τη χώρα. Δεν ήταν ευχαριστημένη. Κι όμως, προσπάθησα να ρωτήσω «πώς;» και «γιατί;» μέσα από συλλόγους γονέων και κηδεμόνων, και κατάλαβα ότι σήμερα τα παιδιά είναι πιο ζορισμένα από ποτέ. Έχουν πολλά «βάρη» στην πλάτη τους, παθαίνουν κατάθλιψη, έχουν τάσεις αυτοκτονίας, μόνο και μόνο από το άγχος που βιώνουν. Τα μαθήματα δε, γίνονται με μία ξεπερασμένη μέθοδο και απαιτούν τη γνωστή «παπαγαλία». Διάβαζα την Ιστορία της Α’ Γυμνασίου και η κόρη μου με ρωτούσε «τι σημαίνει αυτή η λέξη;», «η άλλη»; Και της λέω «μα, σας παραδίδουν το μάθημα και δεν σας εξηγούν τι σημαίνουν κάποιοι όροι;». Μιλάμε για αισχρό εκπαιδευτικό σύστημα».

Πριν φύγετε. Δείτε την να μιλάει για πρώτη φορά για το διαζύγιο της:

Ματθίλδη Μαγγίρα: "Το διαζύγιο μου το χρεώθηκα σαν προσωπική αποτυχία!"

Ματθίλδη Μαγγίρα: H μάχη με την κατάθλιψη και οι δύσκολες στιγμές - «Με πήρε από κάτω και...»!

Την μάχη που έδωσε με την κατάθλιψη εξομολογήθηκε η ηθοποιός Ματθίλδη Μαγγίρα.

Σε συνέντευξη της στο Down Town Κύπρου μίλησε για τις δύσκολες στιγμές και την ψυχοθεραπεία.

Πώς και πέρασες κατάθλιψη;

«Αλήθεια, απορείς; Φυσικά και πέρασα. Δεν βλέπεις τι γίνεται γύρω μας; Όλος ο κόσμος είναι με τα μούτρα στο πάτωμα, εγώ θα γλίτωνα; Με πήρε από κάτω κι έπεσα. Έκανα ψυχοθεραπεία, όμως, και δούλεψα με μένα. Δεν πήρα χάπια. Απλά, ήθελα βοήθεια. Έπρεπε να βρω τρόπους να διαχειρίζομαι το σοβαρό και το απλό στη ζωή μου»

Τους βρήκες τους τρόπους;
«Βεβαίως. Κατάλαβα ότι ζούμε σε ένα matrix. Ένα ψεύτικο κατασκευασμένο πράγμα, το οποίο μας πνίγει και μας επιβάλλεται. Αυτά που λέγαμε και πριν. Έτσι είδα ότι χάνουμε τις μικρές στιγμές ευτυχίας, που μπορεί να μην είναι καθημερινές, αλλά τις χάνουμε. Πλέον είμαι ήρεμη. Με το που θα κοιτάξω κάποιον ξέρω τι θέλει από μένα, ξέρω τι άνθρωπος είναι – σε ένα μεγάλο ποσοστό, μην είμαι απόλυτη. Δεν αναλώνομαι και δεν ξοδεύομαι»

Έκανες ένα restart στη ζωή σου;

«Ναι, βεβαίως. Έφτασα σε σημείο να μην αντέχω τη μαυρίλα της καθημερινότητας. Μπούχτισα, ρε παιδί μου. Οπότε, πήγα σε ειδικό, μίλησα, δούλεψα με τον εαυτό μου και τα βρήκα. Όπως restart έκανα και πριν από 15 χρόνια, όταν τα παράτησα όλα κι έφυγα για την Αμερική επειδή ερωτεύτηκα. Παντρεύτηκα, έκανα την κόρη μου κι από την υποκριτική και το θέατρο και την τηλεόραση, βρέθηκα να φτιάχνω κάθε μέρα παστίτσιο, μουσακά κι έγινα γυναίκα του σπιτιού. Μία νοικοκυρά. Ήταν ένας ρόλος κι αυτός…»

Δείτε περισσότερα gossip θέματα με ένα μόνο κλικ