Νίκο Αναδιώτης: Αποκαλύπτει δημόσια για πρώτη φορά γιατί έμεινε εκτός της φετινής ομάδας του Happy Day!

Όσα είπε ο ίδιος!

Νίκο Αναδιώτης: Αποκαλύπτει δημόσια για πρώτη φορά γιατί έμεινε εκτός της φετινής ομάδας του Happy Day!

Ο Νίκος Αναδιώτης αποκάλυψε δημόσια για πρώτη φορά, τι συνέβη και γιατί έμεινε εκτός της φετινής ομάδας του «Happy Day»!

Ο ίδιος ήταν ένα από τα πρόσωπα της πρωινής εκπομπής του AlphaTv, και της Σταματίνας Τσιμτσιλή, την πρώτη χρονιά που βγήκε η εκπομπή στον αέρα.

Ο Νίκος Αναδιώτης στην συνέχεια συμμετείχε στην εκπομπή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, «Σπίτι μου σπιτάκι μου» και μετέπειτα πήρε μέρος στο Nomads και παρουσίασε την καλοκαιρινή ψυχαγωγική εκπομπή του ΑΝΤ1.

Ωστόσο φέτος το Happy Day έκανε επαφή με τον Νίκο Αναδιώτη, για να καλύψει το κενό που άφησε ο Δημήτρης Παπανώτας. Η επιστροφή αυτή όμως δεν έγινε ποτέ…

Ο ίδιος δήλωσε στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου για την εκπομπή τα εξής:

«Όλα για καλό. Κάτι χάνεις, κάτι κερδίζεις. Δεν μπορεί να είναι τέλεια όλα. Εγώ βλέπω τα θετικά. Φυσικά και μου εξήγησε η αρχισυντάκτρια και υπήρχε κατανόηση και από δικής μου πλευράς. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρει ο Χάρης. Είναι και έξυπνος και ωραίος και λαμπερός».

Εκτός «Happy Day» συνεργάτης της Τσιμτσιλή! Η ανακοίνωσή της!

Εκτός Happy Day συνεργάτης της Τσιμτσιλή και η ανακοίνωσή της έκανε εντύπωση! Ποιος δεν εμφανίστηκε ποτέ και γιατί;

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή επέστρεψε με το Happy Day, αλλά με απουσίες! Εσείς το παρατηρήσατε;

«Happy Day»: Τα εξωπραγματικά νούμερα της Τσιμτσιλή χωρίς τον Παπανώτα!

Πιο συγκεκριμένα, την ώρα που ο Δήμος Βερύκιος βγήκε στον αέρα του Happy Day, θέλησε να δώσει εξηγήσεις γιατί δεν τον βλέπουμε με τον Σπύρο Λάμπρου, όπως πέρυσι. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με αφορμή λοιπόν ένα μήνυμα τηλεθεατή, θέλησε να αναφερθεί στον Σπύρο Λάμπρου και είπε χαρακτηριστικά:

Εκτός Happy Day συνεργάτης της Τσιμτσιλή! Η ανακοίνωσή της!

Να πω κάτι γιατί χθες μου ήρθε ένα e-mail. Γιατί έχουμε αποδείξει σε αυτή την εκπομπή πως τιμούμε όλους τους συνεργάτες μας. Ένας κύριος μου έστειλε στο e-mail μου «τι τον κάνατε τον Σπύρο Λάμπρου;». O Σπύρος Λάμπρου έχει ανοίξει τα φτερά του και έχει πάει σε νέο πόστο. Είναι στο τμήμα ειδήσεων του σταθμού. Θέλω να ξεκαθαρίσω πως ήταν δική του επιλογή μετά από συνεννόηση με τον σταθμό. Την αγάπη μας και τα φιλιά μας. Δεν τον κάναμε κάτι τον Σπύρο. Το ξεκαθαρίζω στον τηλεθεατή που μου έστειλε αυτό το προβοκατόρικο μήνυμα»!

Πρεμιέρα Happy Day: Έκλεψε την παράσταση η Τσιμτσιλή! Ο απίστευτος χορός με τον Χριστόπουλο!

Λαμπερή πρεμιέρα για το Happy Day με την Σταματίνα Τσιμτσιλή η οποία έκλεψε την παράσταση! Ο απίστευτος χορός με τον Χριστόπουλο!

Η παρουσιάστρια, εμφανώς ανανεωμένη καλωσόρισε το κοινό και υποδέχτηκε θερμά τους συνεργάτες της! Τελευταίος βγήκε ο Χάρης Χριστόπουλος, σαν νέα προσθήκη, ο οποίος τράβηξε όλα τα βλέμματα!

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή γεμάτη χαμόγελο και θετική ενέργεια είπε το πρώτο «Καλημέρα» της σεζόν ακριβώς στην ώρα της και σήμερα την έναρξη μιας πολύ Happy ημέρας στον Alpha tv! Δείτε τα πρώτα πλάνα: