Γιάννης Μώραλης: Ραγίζει καρδιές με την εξομολόγησή του για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε! «Ζήσαμε με την αγωνία...»! (Βίντεο)

Το πρόβλημα υγείας που δεν γνωρίζαμε!

Γιάννης Μώραλης: Ραγίζει καρδιές με την εξομολόγησή του για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε! «Ζήσαμε με την αγωνία...»! (Βίντεο)

Ραγίζει καρδιές ο Γιάννης Μώραλης με την εξομολόγηση που έκανε για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε και μεταξύ άλλων είπε: «Ζήσαμε με την αγωνία...»!

Ο γνωστός πολιτκός παραχώρησε συνέντευξη στην πρεμιέρα της Τατιάνας Στεφανίδου, «Μαζί σου» και προκάλεσε ρίγη συγκίνησης με τα λόγια του.

Ο Γιάννης Μώραλης, τον δήμαρχο του Πειραιά, ο οποίος αποφάσισε πριν από τρία χρόνια να γίνει δότης μυελού των οστών, ώστε να βοηθήσει όποιον άνθρωπο τον είχε ανάγκη.

Για κανέναν λόγο όμως δεν μπορούσε να φανταστεί ότι η ζωή θα τα έφερνε έτσι, όπου θα ερχόταν αντιμέτωπος με ένα πρόβλημα υγείας της αδερφής, στην οποία θα έπαιζε σημαντικό ρόλο.

Ο Γιάννης Μώραλης είπε χαρακτηριστικά:

«Με πήρε η ίδια και μου το είπε. Κάποιες μέρες ζήσαμε με την αγωνία αν υπάρχει συμβατότητα. Όταν η αδελφή μου μού ανακοίνωσε τηλεφωνικά ότι είμαστε συμβατοί, εγώ ήμουν σε μια εκδήλωση του δήμου και συγκινήθηκα. Έχουμε 100% συμβατότητα και μας έδωσε αισιοδοξία. Υπάρχει ένα 60% του να γίνεις εντελώς καλά. Κι έτσι προχωρήσαμε».

Και συμπλήρωσε:

«Οι ασθενείς που μεταμοσχεύονται έχουν δύο φορές γενέθλια. Την ημέρα που γεννήθηκαν και την ημέρα που έκαναν μεταμόσχευση. Ξαναγεννιέται, κάνει τα εμβόλια που κάνει ένα παιδί όταν γεννιέται».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Θρήνος! Έφυγε από την ζωή πολύ γνωστός πολιτικός!

Θρήνος έχει ξεσπάσει μετά την είδηση ότι έφυγε από την ζωή πολύ γνωστός πολιτικός!

Πιο συγκεκριμένα, ο «ιδρυτής πατέρας» και πρώην πρόεδρος της Ζιμπάμπουε, ο Ρόμπερτ Μουγκάμπε, πέθανε σε ηλικία 95 ετών, ανακοίνωσε μέσω Twitter ο πρόεδρος της χώρας Έμερσον Μνανγκάγκουα.

Ο Μνανγκάγκουα ανέφερε πως «ο σύντροφος Μουγκάμπε» υπήρξε προσωπικότητα-«εικόνισμα της απελευθέρωσης», ήταν «παναφρικανιστής που αφιέρωσε τη ζωή του στην χειραφέτηση και την ενδυνάμωση του λαού του» και ότι η «συμβολή του στην ιστορία του έθνους μας και της ηπείρου μας δεν θα ξεχαστεί ποτέ».

Η οικογένεια του Μουγκάμπε επιβεβαίωσε ότι ο πρώτος ηγέτης της χώρας μετά την ανεξαρτησία, που αντιμετώπιζε πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας, απεβίωσε, μετέδωσε το BBC.

Θρήνος! Έφυγε από την ζωή πολύ γνωστός πολιτικός!

Ο Μουγκάμπε ανατράπηκε με στρατιωτικό πραξικόπημα τον Νοέμβριο του 2017, έπειτα από τρεις δεκαετίες στην εξουσία. Να σας θυμίσουμε και αυτό: Σοκ! Νεκρός από ανακοπή γιος πασίγνωστου πολιτικού!


Ενημερωμένη πηγή που μίλησε στο πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς διευκρίνισε πως ο πρώην πρόεδρος —και πρώην ηγέτης του εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα στην άλλοτε Ροδεσία, το de facto κράτος που προέκυψε από την βρετανική αποικία της Νότιας Ροδεσίας χωρίς να εξασφαλίσει ποτέ διεθνή αναγνώριση— πέθανε στη Σιγκαπούρη, όπου νοσηλευόταν συχνά τα τελευταία χρόνια.

Ο Μουγκάμπε εξαναγκάστηκε να εγκαταλείψει την εξουσία αφήνοντας τη χώρα βυθισμένη σε βαθιά οικονομική κρίση, που δεν σταματά να επιδεινώνεται.