Σάκης Τανιμανίδης: Η ημίγυμνη φωτογραφία που προκάλεσε «χαμό» και η παρέμβαση της Χριστίνας Μπόμπα!

Τι του σχολίασε;

Σάκης Τανιμανίδης: Η ημίγυμνη φωτογραφία που προκάλεσε «χαμό» και η παρέμβαση της Χριστίνας Μπόμπα!

Η ημίγυμνη φωτογραφία του Σάκη Τανιμανίδη που προκάλεσε «χαμό» και η δημόσια παρέμβαση της συζύγου του, Χριστίνας Μπόμπα!

Ο γνωστός παρουσιαστής είναι πολύ ενεργός στα social media του και μοιράζεται καθημερινά στιγμές από την προσωπική και επαγγελματική του ζωή με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Έτσι κι αυτήν την φορά ο Σάκης Τανιμανίδης δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram μια φωτογραφία, όπου ποζάρει ημίγυμνος και μάλιστα σιδερώνοντας ένα πουκάμισο.

Σάκης Τανιμανίδης - Χριστίνα Μπόμπα: Το ταξίδι για την επέτειο του γάμου τους! Μπήκαν στην υπόγεια πόλη!

Φυσικά, τα σχόλια και τα likes έπεσαν βροχή προκαλώντας «αναστάτωση» στο γυναικείο κοινό του.

Στην συνέχεια, μεταξύ στα εκατοντάδες σχόλια που δέχτηκε ο Σάκης Τανιμανίδης εμφανίστηκε και ένα από την σύζυγό της, όπου μάλλον θεώρησε καλό να κάνει μια παρέμβαση στον «χαμό» που επικράτησε κάτω από την φωτογραφία του Σάκη.

Η Χριστίνα Μπόμπα σχολίασε χαρακτηριστικά:

«Όλα τα χαρίσματα τα έχει ο άντρας ο δικός μου!»

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Σάκης Τανιμανίδης: Η ημίγυμνη φωτογραφία που προκάλεσε «χαμό» και η παρέμβαση της Χριστίνας Μπόμπας!

Σάκης Τανιμανίδης - Χριστίνα Μπόμπα: Έξω από το αεροδρόμιο! Στην αγκαλιά της μαμάς του πριν το... αντίο!

Έξω από το αεροδρόμιο βρέθηκε ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα και τους "τσάκωσαν" οι φωτογράφοι μας! Στην αγκαλιά της μαμάς του πριν το... αντίο!

Συνηθισμένοι πια να κάνουν τα αεροδρόμια το... δεύτερο σπίτι τους, ο Σάκης και η Χριστίνα, δύο μέρες μετά τον γάμο του αδερφού του παρουσιαστή, Παναγιώτη, αναχώρησαν από τη Θεσσαλονίκη, καθώς οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις για τον χειμώνα που έρχεται είναι πολλές και ο Σεπτέμβριος είναι μήνας προετοιμασιών.

Σάκης Τανιμανίδης - Χριστίνα Μπόμπα: Έξω από το αεροδρόμιο! Στην αγκαλιά της μαμάς του πριν το... αντίο!

Στο αεροδρόμιο μπορεί να πήγαν μαζί, αλλά πέταξαν με διαφορετικές πτήσεις και για διαφορετικές χώρες! Η μεν Χριστίνα έφυγε για το Όσλο της Νορβηγίας για τη φωτογράφιση καμπάνιας εταιρείας αθλητικών ειδών, ο δε Σάκης λίγο πιο μακριά... στην Αμερική, καθώς η επιχειρηματική του δραστηριότητα με το Museum of Ιllusion σε συνεργασία με τον κουμπάρο του Μίλτο Καμπουρίδη ξεπέρασε τα ελληνικά σύνορα και αναμένονται και νέα παραρτήματα.

Σάκης Τανιμανίδης - Χριστίνα Μπόμπα: Έξω από το αεροδρόμιο! Στην αγκαλιά της μαμάς του πριν το... αντίο!

Το ζευγάρι έμεινε μία εβδομάδα μόνο χωριστά και τώρα πια οι δύο βρίσκονται στην Αθήνα. Μάλιστα, στις αρχές της εβδομάδας έκανε πρεμιέρα και το τηλεπαιχνίδι «BOOM» το οποίο παρουσιάζει ο Σάκης στον ΣΚΑΪ, ενώ η Χριστίνα βάζει πλώρη για τα επόμενα σχέδιά της, τα οποία προς το παρόν δεν αφορούν το ίδιο κανάλι με αυτό του συζύγου της! Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του YOU, παρά την έντονη σεναριολογία των τελευταίων ημερών, δεν θα είναι συμπαρουσιάστρια του Γιώργου Λιανού στο «Voice», όπως αρχικά είχε ακουστεί. Μάλιστα, ήταν στην Αθήνα όταν και εκείνη το πληροφορήθηκε, και έσπευσε να διευκρινίσει σε όσους τη ρωτούσαν ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει παρά το γεγονός πως λόγω «Survivor» με τον Γιώργο έχουν αποκτήσει μια στενή φιλική σχέση. Λέτε στο μέλλον να τη δούμε ως τηλεοπτικό ζευγάρι στο πλευρό του συζύγου της; Γιατί μια τέτοια ιδέα δεν αφήνει αδιάφορο κανένα κανάλι, ενώ και κάποιες ανεπίσημες προτάσεις είχαν γίνει στο πρόσφατο παρελθόν.

Με την ευχή της μαμάς!

Σάκης Τανιμανίδης - Χριστίνα Μπόμπα: Έξω από το αεροδρόμιο! Στην αγκαλιά της μαμάς του πριν το... αντίο!

Η γλυκύτατη κυρία Ματούλα Τανιμανίδη μπορεί να έχει ιδιαίτερη αδυναμία στον γιο της, αλλά από την πρώτη στιγμή έχει δείξει το πόσο πολύ αγαπά και τη νύφη της. Οι αγκαλιές, τα φιλιά και οι προτροπές της για καλό ταξίδι περίσσευαν προς τη Χριστίνα και όλοι καταλάβαμε πως σε αυτή την καλή σχέση μεταξύ των δύο γυναικών έχει συμβάλει και ο Σάκης, ο οποίος θα πρέπει να αισθάνεται τυχερός που η μαμά του και η γυναίκα του δεν υπάρχει περίπτωση να τσακωθούν ποτέ.

Σάκης Τανιμανίδης - Χριστίνα Μπόμπα: Έξω από το αεροδρόμιο! Στην αγκαλιά της μαμάς του πριν το... αντίο!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΗ SUPER ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΝ 1 ΕΥΡΩ!

«Βόμβα» μεγατόνων με την Χριστίνα Μπόμπα! Από το πλευρό του Τανιμανίδη πάει στον...

Μία «βόμβα» μεγατόνων έπεσε με την Χριστίνα Μπόμπα να δημιουργεί τον πανικό, καθώς από τον πλευρό του Τανιμανίδη πάει στον...

Η είδηση μόλις έγινε γνωστή και μας άφησε άφωνους!

Στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά έκαναν γνωστή την είδηση ότι ακούγεται πως η καλλονή Χριστίνα Μπόμπα θα βρεθεί στο πλευρό του Γιώργου Λιανού και θα παρουσιάζουν παρέα τον μουσικό διαγωνισμό «The Voice».

Ωστόσο, η συγκεκριμένη είδηση δεν έχει επιβεβαιωθεί από κανέναν! Μάλιστα, πριν λίγο καιρό είχε ακουστεί επίσης ότι η Χριστίνα Μπόμπα θα έκανε εκπομπή με τον σύζυγό της, Σάκη Τανιμανίδη κι αυτό είναι που μας προκαλεί έκπληξη.

Πως είναι δυνατόν αντί να κάνει την εκπομπή που συζητιέται με τον σύζυγό της, να πάει στο πλευρό του Γιώργου Λιανού;

Πάντως, δεν έχει γίνει επίσημη ανακοίνωση για το όνομα της στον μουσικό διαγωνισμό, ούτε έχει επιβεβαιωθεί ότι θα πραγματοποιηθεί η εκπομπή που ακουγόταν με τον Σάκη Τανιμανίδη.

Όλα είναι πιθανά, καθώς γνωρίζουμε πως η σχέση της Χριστίνας Μπόμπας είναι πολύ στενή με τον Ατζούν Ιλιτζαλί, χάρη στον αγαπημένο της Σάκη.

Δείτε το σχετικό βίντεο: