Ζέτα Θεοδωροπούλου: Ο μπέμπης της έγινε 2 μηνών! Οι τρυφερές φωτογραφίες και το συγκινητικό μήνυμα!

Θα «λιώσετε»!

Ζέτα Θεοδωροπούλου: Ο μπέμπης της έγινε 2 μηνών! Οι τρυφερές φωτογραφίες και το συγκινητικό μήνυμα!

Ο μπέμπης της Ζέτας Θεοδωροπούλου έγινε 2 μηνών και δημοσίευσε κάποιες τρυφερές φωτογραφίες μαζί του με ένα συγκινητικό μήνυμα για συνοδεία.

Η χθεσινή ημέρα για την Ζέτα Θεοδωροπούλου ήταν πολύ ιδιαίτερη, καθώς ο μικρότερος γιος της έγινε δυο μηνών.

Να υπενθυμίσουμε, πως ο γιος της ήρθε στο κόσμο στις 31 Ιουλίου και θα πάρει το όνομα Βασίλης και η υπερήφανη μανούλα προσπαθεί να περνάει όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο με τα τρία της παιδάκια.

Η Ζέτα Θεοδωροπούλου είναι πολύ ενεργή στα social media και έτσι αυτήν την φορά, δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram τρυφερές φωτογραφίες και μάλιστα έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα:

«Σήμερα 2 Οκτωβρίου γιορτάζουν οι «φύλακες Άγγελοι». Δυο μηνών έγινε και ο μικρός μου βασιλιάς, ο δικός μου μικρός άγγελος! Όλοι έχουμε έναν φύλακα Άγγελο... και όλοι τους έχουμε ανάγκη! Οι Άγγελοι εμφανίζονται μόνο σ´ αυτούς που τους αγαπούν κ τους ζητούν!».

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Ζέτα Θεοδωροπούλου: Ο μπέμπης της έγινε 2 μηνών! Οι τρυφερές φωτογραφίες και το συγκινητικό μήνυμα!

Ζέτα Θεοδωροπούλου: Ο μπέμπης της έγινε 2 μηνών! Οι τρυφερές φωτογραφίες και το συγκινητικό μήνυμα!

Ζέτα Θεοδωροπούλου: Ο μπέμπης της έγινε 2 μηνών! Οι τρυφερές φωτογραφίες και το συγκινητικό μήνυμα!

Ζέτα Θεοδωροπούλου - Παναγιώτης Ταχτσίδης: Μας έδειξαν το νεογέννητο γιο τους για πρώτη φορά!

Η Ζέτα Θεοδωροπούλου και ο Παναγιώτης Ταχτσίδης μας έδειξαν για πρώτη φορά το νεογέννητο γιο τους, ο οποίος ήρθε στον κόσμο πριν ένα μήνα!

Οι γλυκές φωτογραφίες του μικρούλη στο κρεβατάκι του είναι φοβερές!

Για πρώτη φορά η Ζέτα Θεοδωροπούλου και ο Παναγιώτης Ταχτσίδης μας έδειξαν τον κούκλο νεογέννητο γιο τους!

Ο μικρός ήρθε στον κόσμο στις 31 Ιουλίου και το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας με το νέο μέλος της οικογένειας!

Έτσι η ευτυχισμένη χαζομαμά ανέβασε τις παρακάτω φωτογραφίες με τον μικρό της άγγελο!

Γιος Ζέτας και ΤαχτσίδηςΓιος Ταχτσίδη

Ζέτα Θεοδωροπούλου: Έτσι είναι το σώμα της 1 μήνα μετά της γέννηση του γιου της! (Βίντεο)

Έτσι είναι το σώμα της Ζέτας Θεοδωροπούλου 1 μήνα μετά της γέννηση του γιου της!

Η όμορφη Ζέτα πριν από περίπου ένα μήνα έφερε στον κόσμο το τρίτο της παιδί και μεγάλωσε λίγο ακόμη η οικογένειά της με τον αγαπημένο της, Παναγιώτη Ταχτσίδη.

Η ίδια αμέσως μετά την γέννα φαίνεται πως ξεκίνησε την γυμναστική, ώστε να επανέλθει το σώμα της στο αρχικό του επίπεδο.

Η ίδια είναι πολύ ενεργή στα social media και μοιράζεται διαρκώς στιγμές από την προσωπική και καθημερινή της ζωή.

Έτσι κι αυτήν την φορά η γλυκιά μανούλα μοιράστηκε μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram ένα βίντεο την ώρα που κάνει γυμναστική.

Αυτό είναι το σώμα της ένα μήνα μετά τη γέννα του μικρότερου παιδιού της και ναι, έχει κορμάρα!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ζέτα Θεοδωροπούλου: Η αποστομωτική απάντηση στα μηνύματα που δέχεται - «Είναι η πολλαπλή φορά που...»!

Μια αποστομωτική απάντηση στα μηνύματα που δέχεται έδωσε η Ζέτα Θεοδωροπούλου. «Είναι η πολλαπλή φορά που...». έγραψε μεταξύ άλλων.

Η μελαχρινή καλλονή, η οποία πριν λίγες εβδομάδες έφερε στον κόσμο το τρίτο της παιδάκι, έχει μπει κανονικά και πάλι στον ρόλο της μητέρας.

Μάλιστα, χθες μαζί με την κορούλα της πήγαν στο σούπερ μάρκετ! Ωστόσο, η κίνηση αυτή έφερε πολλά ερωτήματα από τους διαδικτυακούς της φίλους.

Για το λόγο αυτό η Ζέτα Θεοδωροπούλου τοποθετήθηκε δημόσια και απάντησε πως από την πρώτη κιόλας ημέρα που βγήκε από το μαιευτήριο μπήκε στο ρόλο της μαμάς, νοικοκυράς και της δουλειάς της.

Ζέτα Θεοδωροπούλου απάντηση μηνύματα

Ζέτα Θεοδωροπούλου: Δημοσίευσε τον ομφάλιο λώρο του νεογέννητου γιου της!

Η Ζέτα Θεοδωροπούλου δημοσίευσε τον ομφάλιο λώρο του μωρού της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, λίγες ώρες αφότου ήρθε στον κόσμο ο γιος της.

Η οικογένεια της με τον Παναγιώτη Ταχτσίδη μεγάλωσε κατά ένα μέλος και το ζευγάρι δεν θα μπορούσε να είναι πιο ευτυχισμένο.

Λίγες ώρες μετά την γέννα, δημοσίευσε τον ομφάλιο λώρο του μωρού της μαζί με τον αμνιακό σάκο και όλα τα υγρά που αυτός περιλαμβάνει.

«Βιάστηκες πολύ μωρό μου και ήρθες απρόοπτα , άξαφνα κ αναπάντεχα ..έτσι όπως ο πατέρας σου @panostach77 στη ζωή μου κ έγινε όλη μου η ζωή ! Καλωσόρισες Βασίλειε ! Σε αγαπώ από τότε που αντίκρυσα τις δυο ροζ γραμμούλες! Νιώθω χαρά ευλογία κ συγκίνηση μεγάλη ! Σε ευχαριστώ για όλα Θεέ μου», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφία.

Ζέτα Θεοδωροπούλου παιδί

Μάλιστα, πριν από λίγες ώρες, η Ζέτα Θεοδωοπούλου πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο και πόζαρε μαζί με τον γιατρό της.

Ζέτα Θεοδωροπούλου παιδί

Ζέτα Θεοδωροπούλου: Τα τρυφερά λόγια για το γιο της! «Ο βασιλιάς της καρδιάς μου»!

Μερικά τρυφερά λόγια για τον νεογέννητο γιο της θέλησε να μοιραστεί η Ζέτα Θεοδωροπούλου. «Ο βασιλιάς της καρδιάς μου», έγραψε μεταξύ άλλων η χαρούμενη μαμά.

Πριν από λίγες ημέρες ήρθε στον κόσμο το τρίτο της παιδάκι και τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγος της, Παναγιώτης Ταχτσίδης πλέον σε πελάγη ευτυχίας.

Η οικογένεια τους μεγάλωσε κατά ένα μέλος και δεν θα μπορούσαν να είναι πιο χαρούμενοι.

Η Ζέτα Θεοδωροπούλου, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους τα συναισθήματα της για τον ερχομό του γιου της με μια φωτογραφία όλο νόημα.

«Ο γιος μου ο βασιλιάς της δικής μου ζωής.. Δυναμικό και ισχυρό από τη φύση του έτοιμο να είναι ο βασιλιάς των ζώων! Όπως θα ναι ο Βασίλειος, ο βασιλιάς της καρδιάς μου!», έγραψε στα instastories της.

Ζέτα Θεοδωροπούλου για τον ερχομό του γιου της