Δευτέρα, 06 Απριλίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Κόντρα μεγατόνων για Ρήγα - Αποστόλου! Το εξώδικο και η εμπλοκή!

Όλο το παρασκήνιο! Τι ΄έχει συμβεί;

Κόντρα μεγατόνων για Ρήγα - Αποστόλου! Το εξώδικο και η εμπλοκή!
News 10.10.2019 12:05

Κόντρα μεγατόνων μόλις ξέσπασε για τον Αλέξανδρο Ρήγα και τον Δημήτρη Αποστόλου! Το εξώδικο και η μεγάλη εμπλοκή που αλλάζει όλα τα δεδομένα!

Τι έχει συμβεί με την σειρά του ΣΚΑΪ Room Service πλιζ και τι θα κάνει ο Αλέξανδρος Ρήγας; Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η Αφροδίτη Γραμμέλη στο Πρωινό: «Ο Δημήτρης Αποστόλου έχει κάνει εξώδικο στον Αλέξανδρο Ρήγα και στον ΣΚΑΪ, στο οποίο ζητά να πληρωθεί τα πνευματικά του δικαιώματα για τη σειρά. Μεταξύ άλλων αναφέρει γιατί δεν ρωτήθηκε για να αναβιώσει η σειρά.

Room Service Πλιζ: Κυκλοφόρησε το trailer της σειράς του ΣΚΑΪ! (Βίντεο)

Έχουν δει τα τρέιλερ του Room Service Pliz και καταθέτουν στο εξώδικο ότι είναι το σίκουελ του Κόκκινου Δωματίου. Σε περίπτωση που δεν ικανοποιηθεί ο Δημήτρης Αποστόλου και δούμε κάποια στιγμή το πρώτο επεισόδιο της σειράς, θα κάνει ασφαλιστικά μέτρα και θα εμποδίσει την προβολή της».

Room Service Πλιζ: Ξέσπασε «πόλεμος» μεταξύ ΣΚΑΪ και Αλέξανδρου Ρήγα! Τι συνέβη;

Ξέσπασε «πόλεμος» μεταξύ του ΣΚΑΪ και του Αλέξανδρου Ρήγα, που έχει σκηνοθετήσει την σειρά που αναμενόταν να προβληθεί αποψε, Room Service! Τι συνέβη;

Απόψε το βράδυ ήταν προγραμματισμένη η πρεμιέρα για τη νέα σειρά του σκηνοθέτη και ηθοποιού, Αλέξανδρου Ρήγα «Room Service Πλιζ», στον ΣΚΑΪ.

Ωστόσο, η προβολή του πρώτου επεισοδίου αναβλήθηκε λόγω αρκετών προβλημάτων.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά τα γυρίσματα έχουν σταματήσει εδώ και τρείς ημέρες οι ηθοποιοί και τεχνικοί πήγαιναν κανονικά στο στούντιο και τους ενημέρωναν από την παραγωγή πως δεν είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν.

Το πρώτο επεισόδιο δεν είναι έτοιμο και ο Αλέξανδρος Ρήγας είναι έξαλλος απέναντι στο κανάλι και την παραγωγή και όπως δήλωσε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο σκηνοθέτης και ηθοποιός έχει κινηθεί νομικά απέναντι στον ΣΚΑΙ και έστειλε εξώδικο για το trailer που προβλήθηκε.

Στην συνέχεια ο Άρης Καβατζίκης ενημέρωσε πως τα γυρίσματα θα ξεκινούσαν πριν τρεις εβδομάδες αλλά το σκηνικό δεν ήταν έτοιμο και ο Αλέξανδρος Ρήγας έστειλε εξώδικο στην εταιρεία παραγωγής γιατί δεν ήταν έτοιμα όσα είχαν συμφωνηθεί.

Μάλιστα, οι ηθοποιοί αυτή την εβδομάδα έλαβαν ένα μήνυμα πως τα γυρίσματα ακυρώνονται και θα ειδοποιηθούν με νέο μήνυμα για να ξεκινήσουν από Δευτέρα.

«Βόμβα» στα τηλεοπτικά! Αναβάλλεται η πρεμιέρα της πιο πολυαναμενόμενης σειράς;

«Βόμβα» άνευ προηγουμένου έσκασε στα τηλεοπτικά, αφού αναβάλλεται η πρεμιέρα της πιο πολυαναμενόμενης σειράς, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες!

«Είναι οριστικό, αναβάλλεται η πρεμιέρα του Room Service πλιζ που θα ξεκινούσε στις 26 Σεπτεμβρίου», είπε ο Γιάννης Πουλόπουλος Στη φωλιά των Κου Κου.

Στην συνέχεια ο ίδιος τόνισε: «Υπήρχαν και προβλήματα παραγωγής, αλλά και το πρόβλημα υγείας που είχε ο Αλέξανδρος Ρήγας τον ταλαιπώρησε αρκετά και για κάποιες μέρες δεν έγιναν καθόλου γυρίσματα. Φτάσαμε στο παρά πέντε της πρεμιέρας και αυτή τη στιγμή υπάρχει ολοκληρωμένο μόνο ένα επεισόδιο.

Room Service: Η φωτογραφία από τα γυρίσματα! Το νέο "Κόκκινο δωμάτιο"

Την προηγούμενη εβδομάδα υπήρχε μια διαπραγμάτευση και διαφωνία μεταξύ του Αλέξανδρου Ρήγα και του ΣΚΑΪ. Το κανάλι πίεζε για να κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη και ο ίδιος είπε ότι αν δεν έχει ένα back up τουλάχιστον 3 επεισοδίων δεν μπορεί να βγει στον αέρα».

«Εγώ πιστεύω ότι υπάρχει ένα άλλο προβληματάκι, στο μοντάζ», είπε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

Share