Απίστευτο! Δεν φαντάζεστε με ποιον πασίγνωστο ηθοποιό έχει σχέση η Ίλντα!

Και είναι πολύ ερωτευμένοι!

Απίστευτο! Δεν φαντάζεστε με ποιον πασίγνωστο ηθοποιό έχει σχέση η Ίλντα!

Δεν φαντάζεστε με ποιον πασίγνωστο ηθοποιός έχει σχέση η Ίλντα από το GNTM! Είναι απίστευτο!

Οι δυο τους δείχνουν να είναι πολύ ευτυχισμένοι και μάλιστα τα περιοδικά και οι εφημερίδες στην πατρίδα εκείνου ασχολούνται με αυτό τον έρωτα.

Η 24χρονη Ίλντα έχει σχέση με σταρ του Ινδικού κινηματογράφου και είναι μαζί εδώ και περίπου ενάμιση χρόνο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα της Ινδίας, σκέφτονται να αρραβωνιαστούν.

Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύφθηκαν στην εκπομπή «Στη φωλιά των κου κου» οι δυο τους είναι πολύ δεμένοι και εκείνη, η οποία στο παρελθόν έχει κερδίσει και τον τίτλο της Μις Αλβανία στα καλλιστεία της πατρίδας της, έχει ήδη διαγράψει μία πολύ επιτυχημένη πορεία στο μόντελινγκ στην Ινδία μιας και την επισκέπτεται πολύ συχνά για χάρη του έρωτα της. GNTM: Μπήκε η Ζενεβιέβ στο σπίτι και τα κορίτσια παραλίγο να... παίξουν ξύλο! (Βίντεο)

Όσο για τον Ασίς, είναι ένας από τους πιο γοητευτικούς ηθοποιούς του Bollywood και είναι πράγματι πολύ ωραίος άνδρας.

Δείτε το σχετικό βίντεο και φωτογραφίες:

GNTM: Αυτός είναι ο σύντροφος της Αργυρώς Μαγγλάρη!

Αυτός είναι ο σύντροφος της Αργυρώς Μαγγλάρη, της παίκτριας που αποχώρησε στο επεισόδιο της Δευτέρας, από το σπίτι του GNTM.

Η 25χρονη καλλονή η οποία ασχολείται με το τραγούδι, ενώ έχει τελειώσει το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης, δεν κατάφερε με την φωτογραφία της να εντυπωσιάσει τους κριτές.

Μετά την αποχώρηση της. μαζί με τον σύντροφο της έδωσαν το παρών σε γνωστό στέκι στο κέντρο της Αθήνας. Είναι μαζί εδώ και επτά χρόνια και γνωρίστηκαν όταν σπούδαζαν στην ίδια σχολή.

Η Αργυρώ και ο Ηρακλής μένουν μόνιμα στην Θεσσαλονίκη.

GNTM Highlights: Ο τσακωμός Ζενεβιέβ - Χριστοπούλου και η αποχώρηση που κανείς δεν περίμενε!

Όλα τα Highlights από το επεισόδιο του GNTM χτες! Ο τσακωμός Ζενεβιέβ - Χριστοπούλου και η αποχώρηση που κανείς δεν περίμενε!

Τσακώθηκαν στο επεισόδιο του GNTM, η Ζενεβιέβ Μαζαρί με την Έλενα Χριστοπούλου, με την δεύτερη να γυρνάει την πλάτη της την ώρα της δοκιμασίας.

Όπως φαίνεται η Ζενεβιέβ από νωρίς σήμερα έχει τα νεύρα της, αφού νωρίτερα έβαλε τις φωνές στα κορίτσια, λόγω της χθεσινής δοκιμασίας.

«Αυτό το κορίτσι θέλει πολύ μάθημα», είπε η coach των κοριτσιών με την Ζενεβιέβ να απαντάει: «Δεν είμαστε φροντιστήριο».

Εκείνη τη στιγμή η Έλενα Χριστοπούλου φανερά εκνευρισμένη δήλωσε: «Μίλα για εσένα. Εσύ είσαι art director εγώ σου λέω θέλει μάθημα. Δεν ξέρει καθόλου. Είναι η πρώτη φορά. Δεν έρχονται για να μάθουν κιόλας; Αι παρατήστε με».

GNTM: Μπήκε η Ζενεβιέβ στο σπίτι και τα κορίτσια παραλίγο να... παίξουν ξύλο! (Βίντεο)

Η Ζενεβιέβ μπήκε στο σπίτι του GNTM και τα κορίτσια παραλίγο να... παίξουν ξύλο μεταξύ τους μετά την ανακοίνωση της για την δοκιμασία.

Μερικές από τις διαγωνιζόμενες νευρίασαν και ξέσπασαν φωνάζοντας, ενώ άλλες ξέσπασαν σε κλάματα, με την Ζενεβιέβ να κάθεται να τις κοιτάει.

Μετά τις αντιδράσεις ορισμένων διαγωνιζόμενων για την τελική φωτογραφία τους που φτάνει στους κριτές, η Ζενεβιέβ Μαζαρί πέταξε το... μπαλάκι στα κορίτσια και τους ζήτησε, για πρώτη φορά στο GNTM, να αποφασίσουν οι ίδιες για τη φωτογραφία τους που θα κρίνει το μέλλον τους στο παιχνίδι.

GNTM: Η Μαρτίνα έσταξε δηλητήριο! Ποια παίκτρια έκραξε; (Βίντεο)

Η Μαρτίνα έσταξε δηλητήριο στο GNTM. Ποια παίκτρια έκραξε μετά μετά τον σχολιασμό της φωτογραφίας της από τους κριτές;

Οι διαγωνιζόμενη δεν δίστασε να να πει την γνώμη της για την συμπαίκτρια της, την οποία όπως φαίνεται δεν συμπαθεί καθόλου.

Όπως φαίνεται, η Ελευθερία, η οποία πήρε το golden pass και μπήκε από την αρχή στο σπίτι του GNTM, δεν είναι ιδιαίτερα συμπαθής από την ομάδα των «FF».

GNTM: Αυτή η κοπέλα αποχώρησε από το παιχνίδι! (Βίντεο)

Αυτή η κοπέλα αποχώρησε από το GNTM και την ώρα που ανακοινώθηκε το όνομα δεν ακούστηκε ούτε ένα χειροκρότημα στο παιχνίδι.

Ακόμη ένα κορίτσια είδε την πόρτα να κλείνει πίσω της μετά την δοκιμασία με τις ντουζιέρες πάνω στο λεωφορείο.

Η Ιωάννα και η Σύλια είχαν τις χειρότερες φωτογραφίες για σήμερα, ωστόσο η Σύλια αποχώρησε από το παιχνίδι.

Την καλύτερη φωτογραφία είχε η Κέισι!