Ντορέττα Παπαδημητρίου: Βρέθηκε στην εκκλησία! Η συγκινητική ευχή....

Η φωτογραφία - αποκάλυψη!

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Βρέθηκε στην εκκλησία! Η συγκινητική ευχή....

Στην εκκλησία βρέθηκε η Ντορέττα Παπαδημητρίου και πήρε μια συγκινητική ευχή! Μάλιστα, το αποκάλυψε με μια φωτογραφία...

Η ίδια, έχει σήμερα τα γενέθλιά της και οι ευχές που δέχεται από τους φίλους και τα αγαπημένα της πρόσωπα δεν έχουν τέλος. Η γνωστή παρουσιάστρια που πρωταγωνιστεί στη σειρά του Alpha «Κρατάς Μυστικό» μπαίνει σήμερα στην 4η δεκαετία της ζωής της και θέλησε να πάρει ευχή πνευματικού!

Από τους πρώτους, μάλιστα, που της ευχήθηκαν εκτός από τους γιους της ήταν και η κολλητή της φίλη Μαίρη Συνατσάκη. «Κάθε χρόνο τέτοια ημέρα γράφω δημόσια λόγια και ευχές για την φανταστική μου αγάπη που προσπαθούν να φτάσουν ελάχιστα τα όσα είναι. Δε θα τα καταφέρω ποτέ και δε πειράζει! Σε θαυμάζω απεριόριστα. Σε ευχαριστώ ανεπανάληπτα. Σε αγαπάω φανταστικά! Χρόνια πολλά μοναδική μου», έγραψε η Μαίρη Συνατσάκη και ανέβασε μια φωτογραφία με την τούρτα υπερπαραγωγή της Ντορέττας Παπαδημητρίου.

Λίγο νωρίτερα και η Ντορέττα ανέβασε μια φωτογραφία από την επίσκεψή της στους Αγίους Ισιδώρους, όπου πήρε και ευχή από τον ιερέα!

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Βρέθηκε στην εκκλησία! Η συγκινητική ευχή....
Ντορέττα Παπαδημητρίου: Βρέθηκε στην εκκλησία! Η συγκινητική ευχή....

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Πως αντιδράει όταν δέχεται χυδαία μηνύματα; «Σε ορισμένες περιπτώσεις κάνω...»!

Πως αντιδράει η Ντορέττα Παπαδημητρίου όταν δέχεται χυδαία μηνύματα στο διαδίκτυο; «Σε ορισμένες περιπτώσεις κάνω...». Τι είπε;

Η παρουσιάστρια και ηθοποιός, η οποία πρωταγωνιστεί στην νέα σειρά «Κρατάς μυστικό», παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Τηλέραμα και τον Βασίλη Ανδριτσάνο.

Σας ενοχλούν τα κακά σχόλια στο Instagram; Πώς αντιδράτε;

«Όταν μου γράφουν αρνητικά σχόλια τα οποία είναι σωστά γραμμένα, δεν είναι για να προσβάλουν ή να εκθέσουν, δεν έχω κανένα θέμα, δεν τα σβήνω, μπορεί και να απαντήσω. Όταν μου γράφουν υβριστικά, χυδαία, προσβλητικά, ακόμα και αν είναι και για κάποιον άλλον που βρίσκεται σε μια φωτογραφία μαζί μου, τότε τα διαγράφω, κάνω block. Σε ορισμένες περιπτώσεις κάνω και αναφορά».

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Δείτε την αδερφή και την μητέρα της! Πόσο μοιάζουν;

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου μας έδειξε την αδερφή και την μητέρα της! Πόσο μοιάζουν οι τρεις τους;

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια φουλ ευτυχισμένη στην οικογενειακή αγκαλιά!

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου ανέβασε μία οικογενειακή φωτογραφία στο instagram που είναι άκρως τρυφερή!

Η ίδια πόζαρε μαζί με την μητέρα και την αδερφή της χαμογελαστές και τα likes, όπως και τα σχόλια έπεσαν "βροχή"!

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Αυτός είναι ο φύλακας άγγελός της!

Δείτε τη φωτογραφία!