Νέος έρωτας στην ελληνική showbiz! Γνωστή παρουσιάστρια «λιώνει» για τα μάτια συνεργάτη της! (Βίντεο)

Εδώ υπάρχει ένα έρωτας μεγάλος...

Νέος έρωτας στην ελληνική showbiz! Γνωστή παρουσιάστρια «λιώνει» για τα μάτια συνεργάτη της! (Βίντεο)

Ένας νέος έρωτας έρχεται στην ελληνική showbiz! Γνωστή παρουσιάστρια «λιώνει» για τα μάτια ενός συνεργάτη της!

Στην σημερινή εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στον ΣΚΑΪ, η Κλεοπάτρα Πατλάκη αποκάλυψε έναν νέο έρωτα ανάμεσα σε μία παρουσιάστρια και συνεργάτη της.

Είπε χαρακτηριστικά:

«Αυτή είναι επιτυχημένη παρουσιάστρια. Εξαιρετικά ταλαντούχα, με πολυετή παρουσία στον τηλεοπτικό χώρο. Σέξι λόγω προσωπικότητας. Και είναι ερωτευμένη με αυτόν, ο οποίος είναι νέος ωραίος, έχει χιούμορ, αλλά παράλληλα είναι και σοβαρός. Είναι ανομολόγητος έρωτας. Ο υποψήφιος μπορεί να το έχει υποψιαστεί. Η γλώσσα του σώματος είναι μαρτυριάρα».

Η πρόταση γάμου έγινε και δεν θα αργήσουν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Παρουσιάστρια του Alpha βάφτισε το γιος της και δημοσίευσε φωτογραφίες!

Παρουσιάστρια του Alpha Κύπρου βάφτισε το γιος της και δημοσίευσε φωτογραφίες από το πάρτι υπερπαραγωγή που διοργάνωσε μετά το μυστήριο.

Ο μπέμπης πήρε το όνομα Αντρέας, από τον παππού του, από την πλευρά του πατέρα του Γιώργου- Εφραίμ.

Η βάφτιση έγινε σε ένα μικρό γραφικό εκκλησάκι στο χωριό Αναλιόντας. Ακολούθησε δεξίωση και ο στολισμός, ήταν εντυπωσιακός με τα λουλούδια και τα μπαλόνια. Αθηνά Οικονομάκου: Το μεγάλο λάθος στη βάφτιση του γιου της! Λίγοι το πρόσεξαν...

«Μια απο τις πιο ομορφες και πολυτιμες ημερες της ζωης μας..η βαφτιση του αντρεα μας!ευχομαι ολοψυχα να ειναι καλα τα μωρα ολου του κοσμου και εμεις να ειμαστε κοντα τους, να τους χαιρομαστε και να τους δινουμε φτερα.. Σας ευχαριστω ολους απο καρδιας!!», έγραψε μεταξύ άλλων στο Instagram η ευτυχισμένη μανούλα, Χριστιάνα Αριστοτέλους.

Παρουσιάστρια του Alpha βάφτισε το γιο

Παρουσιάστρια του Alpha βάφτισε το γιο

undefined

Παρουσιάστρια του Alpha βάφτισε το γιο

Παρουσιάστρια του Alpha βάφτισε το γιο

Παρουσιάστρια του Alpha βάφτισε το γιο

ΑΝΤ1: Παρουσιάστρια προκαλεί "εγκεφαλικά" γυμνή στην μπανιέρα της! Δείτε την επίμαχη φωτογραφία...

Παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 προκαλεί "εγκεφαλικά" γυμνή στην μπανιέρα της! Δείτε την επίμαχη φωτογραφία που δημοσίευσε η ίδια!

Βρέθηκε σε πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα και όχι μόνο δοκίμασε τις ανέσεις του, όπως είναι το τζακούζι αλλά πόζαρε και στον φακό ολόγυμνη και καλυμμένη μόνο με σαπουνάδες!

Και σαν να μην έφτανε αυτό αλλά ανέβασε και φωτογραφίες στο instagram από τις απολαυστικές και χαλαρωτικές στιγμές που βίωνε στο τζακούζι... όπως τη γέννησε η μαμά της!

Ομολογουμένως κάτι τέτοιο από τηλεοπτικά πρόσωπα δεν το περιμένεις, όμως εκείνη το τόλμησε και φυσικά τα likes και τα σχόλια έπεσαν βροχή.

Ο λόγος για τη Νάνσυ Παραδεισάνου!

Νάνσυ Παραδεισανού: Την είπαν οχιά για την συμπεριφορά της στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και εκείνη απάντησε! (Βίντεο)

ΑΝΤ1: Παρουσιάστρια προκαλεί