Γιώργος Λιάγκας - Δημήτρης Ουγγαρέζος: Τι συμβαίνει μεταξύ τους; «Δεν ήρθε, με έστησε»!

Όσα αποκάλυψε ο παρουσιαστής!

Γιώργος Λιάγκας - Δημήτρης Ουγγαρέζος: Τι συμβαίνει μεταξύ τους; «Δεν ήρθε, με έστησε»!

Τι συμβαίνει μεταξύ του Γιώργου Λιάγκα και του Δημήτρη Ουγγαρέζου; Σήμερα ο Λιάγκας είπε χαρακτηριστικά: «Δεν ήρθε, με έστησε»!

Στην σημερινή εκπομπή του ΣΚΑΪ «Μεσημέρι με τον Λιάγκα» ο γνωστός παρουσιαστής προέβη σε μία αποκάλυψη!

Συγκεκριμένα αποκάλυψε πως μίλησε με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και τον έκανε ξανά follow στο Instagram - υπενθυμίζουμε πως τον είχε κάνει unfollow για άγνωστους μέχρι τώρα λόγους- και δεν έμεινε εκεί, αλλά όπως είχε πει κανόνισαν να πάνε για φαγητό, αλλά ο Δημήτρης τον έστησε!

Ο Γιώργος Λιάγκας είπε χαρακτηριστικά: «Με τον Δημήτρη που μίλησα με ξαναακολούθησε. Όλα καλά. Σήμερα με τον Δημήτρη ακολουθιόμαστε. Κανόνισα χθες να πάω να φάω μαζί του. Δεν ήρθε, με έστησε»!

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Η αποκάλυψη για Λιάγκα - Φαίη! «Ο Γιώργος δεν ήθελε να...»

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έκανε μια πολύ μεγάλη αποκάλυψη για Λιάγκα - Φαίη! «Ο Γιώργος δεν ήθελε να...» ανέφερε μεταξύ άλλων!

Ο ίδιος, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης και είχε διάθεση για συζήτηση! Ο επιτυχημένος παρουσιαστής, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον Γιώργο Λιάγκα και αποκάλυψε, αν δέχτηκε επαγγελματική πρόταση για την φετινή τηλεοπτική του εκπομπή στον ΣΚΑΪ.

ΣΚΑΪ: Εκτός αέρα ο Γιώργος Λιάγκας! Τι συνέβη;

«Ποτέ δεν μου έκανε πρόταση ο Γιώργος Λιάγκας! Δεν τίθεται θέμα φιλίας είχα συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1. Δεν έγινε ποτέ αυτή η συζήτηση. Όλο αυτό έπρεπε να κινηθεί πολύ λεπτά γιατί είναι 45’ απέναντί μας. Ο Γιώργος, δεν ήθελε ούτε να αποδυναμώσει την εκπομπή της Φαίης, η ομάδα του είναι πολύ δυνατή και έπρεπε να στηρίξω την Φαίη ούτως η άλλως» είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Εξοργισμένη η Χειλουδάκη με τον Λιάγκα - «Να εύχεται το παιδί του να μην βγει ποτέ τόφαλος ή τζιβιτζιλού...»!

Εξοργισμένη είναι η Τζένη Χειλουδάκη με τον Γιώργο Λιάγκα. «Να εύχεται το παιδί του να μην βγει ποτέ τόφαλος η τζιβιτζιλού...», έγραψε μεταξύ άλλων.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με ένα μακροσκελές κείμενο έκραξε τον παρουσιαστή, δημοσιεύοντας και μια φωτογραφία του με μαγιό.

Αφορμή για να βγει εκτός αυτού ήταν τα σχόλια για το plus size μοντέλο του GNTM στην φωτογράφιση της με μαγιό στην παραλία.

Συγκεκριμένα έγραψε:

«Αυτος, είναι ο γιωργος λιαγκας…...….θα πω δυο λογια σε χαμηλους τονους…...αυτος ο ανθρωπος λοιπον που εχει δημοσιο λογο γιατι για άλλη μια φορα ικετευσε να τον παρουν σε ένα καναλακι και τον πηραν να βγαζει το ψωμακι του μιας και προσωπικα θεωρω ότι όχι μονο εχει φαει εδώ και χρονια τα ψωμια του αλλα επισης προσωπικη αποψη ότι ποτε μα ποτε δεν υπηρξε καλος δημοσιογράφος ακα παρουσιαστης ακα τηλεπαιχνιδοκαρναβαλος…..μεσα από την εκπομπουλα του λοιπον που χτυπα μονοψηφια νουμερα ως νουμερο,για άλλη μια φορα κατεκρινε μια κοπελα με παραπανω κιλα από το ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ όπως ειπε επειδή πηγε σε ένα παιχνιδι μοδας......για λιπη μιλησε,για πατσες μιλησε,για το ότι αισθάνεται λεει αβολα αν δει μια ,έναν χοντρο στην παραλια για φαλαινες της γκρηνπης μιλησε, για δηθεν πολιτικα ορθο λογο μιλησε μιλησε για όλα αυτά που θα εκαναν ένα νέο παιδι με ονειρα να παει να φουνταρει από τον γκρεμο…..το εχει ξανακανει...με χοντρούς,με γκει,με τρανς,με λεσβιες,με παραπληγικούς με γερασμένους ανθρωπους...με φρηκς κατά την αποψαρα του...…..θα μιλησω γλυκα…….και θα του πω να ευχεται το παιδι του η το παιδι του παιδιου του να μη βγει ποτε τοφαλος,πουστρα η τζιβιτζιλου…...γιατι πολύ φοβάμαι ότι όταν ερθει τρεχοντας με κλαματα το σπλαχνο του η το εγγονι του όταν φαει το μπουλινγκ επειδή εχει αυτή τη μαυριλα στην καρδια του δεν θα μπορεσει να το διαχειριστεί και θα το πεταξει ο ιδιος στον καιδα να ξεμπερδευει…...να πω και αυτό.....θεωρω ότι επειδή δεν τον βλεπει πια ουτε ψυχη τηλεθεατή τα κανει όλα αυτά για να τον κουβεντιάζουμε μετα ολοι εμεις…...και αυτό το κανει ακομα πιο φρικτο…...να,μιλησα γλυκα…...γιατι θα μπορουσα να αρχισω τα χειλουδακιστικα και να αναφερω τις ξεφτίλες της πρωην γυναικας του στα ποδια του αγαμεμνονα και άλλες ιστοριες δικες του από τα παλια….φιλικα,τζενη χειλουδακη,μια γρια χοντρη που δεν ντρεπεται να κυκλοφορησει στην παραλια...καραγκιοζη ε καραγκιοζη».

 Χειλουδάκη για Λιάγκα