Καλό Μεσημεράκι: Ο επικός σχολιασμός για το unfollow της Κοκκίνου στην Χρηστίδου! (Βίντεο)

Θα κλάψετε από το γέλιο!

Καλό Μεσημεράκι: Ο επικός σχολιασμός για το unfollow της Κοκκίνου στην Χρηστίδου! (Βίντεο)

Στο σημερινό επεισόδιο της αγαπημένης εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι» στον ΣΚΑΪ ειπώθηκε ο πιο επικός σχολιασμός για το unfollow της Έλλης Κοκκίνου στην Σίσσυ Χρηστίδου!

Ο Νίκος Μουτσινάς δε θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστη αυτήν την είδηση που κάνει τον γύρο των πρωινών εκπομπών και όχι μόνο.

Έτσι λοιπόν με την σειρά του ο επιτυχημένος παρουσιαστής και ηθοποιός είπε χαρακτηριστικά:

«Χρηστίδου-Κοκκίνου not anymore! Τσακώθηκαν δεν μιλιούνται; Τώρα ποιος ξέρει! Δεν με νοιάζει που δεν μιλιούνται αλλά δεν μπορεί να φτάσεις στο σημείο αυτό… Έκαναν, unfollow στο Instagram η μία στην άλλη. Δεν μπορώ να το πιστέψω… Γιατί ρε κορίτσια; Είμαι συντετριμμένος είμαι στενοχωρημένος, παρόλα αυτά παραμένω εκθαμβωτικός και πάω για μπαλάντα…».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Νέα «βόμβα» στην ελληνική showbiz! Ο Μαραντίνης και η Κοκκίνου έκαναν unfollow!

Νέα «βόμβα» έσκασε στην ελληνική showbiz! Ο Μαραντίνης και η Κοκκίνου έκαναν unfollow και δόθηκε όλο το ρεπορτάζ! Τι έχει συμβεί μεταξύ τους;

Όπως έγινε γνωστό χτες, η Σίσσυ Χρηστίδου και η Έλλη Κοκκίνου, δεν κάνουν πλέον παρέα και έκαναν unfollow η μια στην άλλη στο Instagram.

Το μεσημέρι της Τρίτης η Ελένη Τσολάκη στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα αποκάλυψε πως η Έλλη Κοκκίνου και ο Θοδωρής Μαραντίνης έκαναν και αυτοί unfollow ο ένας στον άλλον. Ωστόσο, ακόμα δεν έχει γίνει ξεκάθαρο για το τι έχει συμβεί ανάμεσα τους.

Να τονίσουμε ότι οι δυο τους είχαν συνεργαστεί το 2015 με μεγάλη επιτυχία....

Θοδωρής Μαραντίνης: Μίλησε στην εκπομπή του Μουτσινά και έκανε παράπονα - «Καλέσαμε λάθος ανθρώπους»!

Ο Θοδωρής Μαραντίνης μίλησε στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά και έκανε παράπονα. «Καλέσαμε λάθος ανθρώπους», είπε μεταξύ άλλων.

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στην χθεσινή του πρεμιέρα η οποία τελείωσε νωρίτερα λόγω διακοπής του ρεύματος.

Σήμερα, ατά την διάρκεια της «Χρυσής τηλεόρασης», ο Νίκος Μουτσινάς, δέχτηκε ένα απρόσμενο τηλεφώνημα από τον Θοδωρή Μαραντίνη.

«Τι έγινε Νικολάκη μου; Καλέσαμε λάθος ανθρώπους στην πρώτη εκπομπή και δεν βγήκε; Δεν κάλεσες το γούρι σου; Καλά να πάθεις… Είδες, πέρυσι πήγαμε πολύ καλά! Θα χρεώνω από εδώ και πέρα την κάθε εκπομπή, να πηγαίνω για γούρι», είπε αστειευόμενος.