GNTM: Spoiler «βόμβα»! Αυτή είναι η νικήτρια του φετινού διαγωνισμού μόδας!

Το κλικ με δική σας ευθύνη!

GNTM: Spoiler «βόμβα»! Αυτή είναι η νικήτρια του φετινού διαγωνισμού μόδας!

Ένα spoiler «βόμβα» μόλις έσκασε! Αυτή είναι η νικήτρια του φετινού διαγωνισμού μόδας του Star, GNTM!

Οι αποδόσεις για την νικήτρια του gntm παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον γιατί μπορούν να προκύψουν αρκετά συμπεράσματα από αυτές!

Σύμφωνα λοιπόν με τη Novibet παρουσιάζεται ως μεγάλο φαβορί η Κάτια Ταραμπάνκο σε απόδοση 2.30, κάτι που φανερώνει ότι είναι το μεγάλο φαβορί για να κατακτήσει το gntm 2019! Με άλλα λόγια η στοιχηματική βλέπει οτι η νικήτρια του φετινού next top model θα είναι η Κάτια!

Σύμφωνα πάντα με τις αποδόσεις της Novibet, δεύτερο φαβορί παρουσιάζεται η Εμμανουέλα Μάινα στο 4.00, ενώ ακολουθεί η Νίνα Τζιβανίδου στο 5.00. Από εκεί και πέρα στο ίδιο επίπεδο είναι οι Σουζάνα Κουόλ, Μαρτίνα Χαφιιτσούκ και Άννα-Μαρία Ηλιάδου στο 7.00.

Αν έπρεπε να διαλέξουμε κάποιο μοντέλο από τα 6 πρώτα φαβορί αυτό θα ήταν αναμφίβολα η Άννα-Μαρία Ηλίαδου, μιας και το 7.00 μοιάζει αρκετά ελκυστικό και δεν αποκλείεται να… πέσει μέσα στις επόμενες εβδομάδες δίνοντας τη δυνατότητα cash out!

GNTM: Aυτός είναι ο πραγματικός λόγος που έφυγε η Μαρτίνα! Το αποκάλυψε ο σύντροφός της!

Την πρώτη δεκάδα των στοιχηματικών αποδόσεων συμπληρώνουν οι Άννα Χατζή (9.00), Κέισι Μίζιου (9.50), Κωνσταντίνα Φλώρου (12.00) και Μαρίνα Γρηγορίου (15.00).

Από τις συγεκριμένες άξια προσοχής είναι η Κέισι, μιας και εντυπωσίασε… με το καλημέρα και τους τέσσερις κριτές, αν και όπως αναφέραμε και πιο πάνω είναι σχετικά νωρίς για να οδηγηθούμε σε ασφαλή συμπεράσματα.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Ίλτα Κρόνι που πληρώνει 25.00 για να βγει πρώτη είναι μοντέλο και… έξω από το σπίτι, κάτι που δεν δικαιολογεί τις αρκετά υψηλές αποδόσεις στις οποίες έχει δοθεί από τους μπουκ, ενώ ενδιαφέρουσα είναι η περίπτωση της Ελευθερίας Καρναβά, η οποία βρίσκεται στο 16.00.

Όπως και να έχει στο στοίχημα Next Top Model 2019 καλό θα ήταν να αποφύγετε τα μεγάλα φαβορί και να ψάξετε τις ευκαιρίες που υπάρχουν σε υψηλότερες αποδόσεις. Υπενθυμίζουμε πως η νικήτρια της… περσινής διοργάνωσης ήταν η Ειρήνη Καζαριάν, η οποία είχε συγκεντρώσει στον μεγάλο τελικό 162 βαθμούς, αφήνοντας στην δεύτερη θέση την Εβελίνα Σκίτσκο παρόλο που η Εβελίνα ήταν το απόλυτο φαβορί μέχρι και λίγο πριν τον μεγάλο τελικό.

Σημείωση: Οι αποδόσεις δημοσιεύθηκαν στις 14/10 19:00 και ενδέχεται να υπάρχουν μεταβολές!

Πηγή: sportbet.gr

GNTM: Spoiler alert! Θα «σφαχτούν» Εμμανουέλα και Κάτια!

Spoiler alert! Στο GNTM προβλέπεται ότι θα «σφαχτούν» η Εμμανουέλα και η Κάτια!

Στο ριάλιτι μόδας του Star οι Κάτια, Εμμανουέλα και Νίνα είναι εκείνες που ξεχωρίζουν για τελικό!

Η Εμμανουέλα και η Νίνα είναι κοντά στις αποδόσεις των στοιχημάτων, αλλά έχουν μια σεβαστή διαφορά από τις υπόλοιπες που βρίσκονται από την τέταρτη θέση και πάνω.

Από εκεί και πέρα θα υπάρξει το απόλυτο χάος και θα «σφαχτούν» για να βρεθούν στον live τελικό του Δεκεμβρίου.

Όλα αυτά, βέβαια, αλλάζουν από τη μια στιγμή στην άλλη, από επεισόδιο σε επεισόδιο.

GNTM τελικός: Αυτή είναι η τελική δυάδα! Spoiler «βόμβα»!

Spoiler «βόμβα» έχουμε για το GNTM. Αυτή είναι η δυάδα που θα δούμε στον τελικό, σύμφωνα με την αποκάλυψη της Φαίης Σκορδά.

Στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε το makeover των κοριτσιών όπου είχαμε κλάματα, εντάσεις, αλλά και πισώπλατες μαχαιριές.

Αποσπάσματα έδειξαν στο Πρωινό με την παρουσιάστρια και το πάνελ να σχολιάζουν τα όσα ειπώθηκαν και έγιναν.

«Πάντως να ξέρετε, έχω μάθει πως η Κάτια και η Χαρά είναι δυο που θα μείνουν μέχρι το τέλος» είπε χαρακτηριστικά η Φαίη Σκορδά δίνοντας spoiler έπος.

TAGS