Πρίγκιπας Χάρι - Μέγκαν Μαρκλ: Το λάθος που απογοήτευσε πλήθος κόσμου!

Δεν το πρόσεξε το βασιλικό ζευγάρι!

Πρίγκιπας Χάρι - Μέγκαν Μαρκλ: Το λάθος που απογοήτευσε πλήθος κόσμου!

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ έκαναν ένα λάθος που απογοήτευσε πλήθος κόσμου!

Οι δυο τους εδώ και καιρό έχουν δημιουργήσει έναν κοινό λογαριασμό στο Instagram, ο οποίος ονομάζεται SussexRoyal.

Σε αυτόν το λογαριασμό το βασιλικό ζευγάρι δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες της καθημερινότητάς του αλλά και διάφορα εύστοχα quotes.

Έτσι λοιπόν, το απόγευμα της Δευτέρας, ο επίσημος λογαριασμός του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, ανήρτησε ένα quote της Maya Angelou.

Η συγκεκριμένη φωτογραφία όμως κέντρισε τα βλέμματα των περισσοτέρων, όχι για το βαθύ της νόημα αλλά για το… ορθογραφικό λάθος που είχε. Μέγκαν Μαρκλ: Αυτό είναι το "παλάτι" της στο Λος Άντζελες!

Έγραφε χαρακτηριστικά:

«Each time a woman stands up for herself without knowing it possibly, without claiming it, she stands up for all women» δηλαδή: «Κάθε φορά που μία γυναίκα υπερασπίζεται τον εαυτό της χωρίς πιθανόν να το ξέρει, χωρίς να το υπερηφανεύεται, υπερασπίζεται όλες τις γυναίκες», ήταν το μήνυμα που ήθελαν να περάσουν.

Όμως, στο post του Sussex Royal, αντί για «woman» (γυναίκα) έγραψαν «women» (γυναίκες), με αποτέλεσμα πολλοί followers να απογοητευτούν και να επισημάνουν το συγκεκριμένο λάθος.

Δείτε τη σχετική φωτογραφία:

Πρίγκιπας Χάρι - Μέγκαν Μαρκλ: Το λάθος που απογοήτευσε πλήθος κόσμου!

Πρίγκιπας Χάρι - Μέγκαν Μαρκλ: Δείτε για πρώτη φορά τον μικρό Άρτσι με την νταντά του!

Δείτε για πρώτη φορά τον νεογέννητο γιο του πρίγκιππα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ σε αυτήν την παπαρατσική φωτογραφία που φαίνεται καθαρά ο μικρός Άρτσι με την νταντά του!

Το θέμα με την νταντά του Άρτσι είχε καταντήσει ένα «θρίλερ για την Μέγκαν Μάρκλ και τον πρίγκιπα Χάρι, όμως μετά από μία καλή αναζήτηση και την αλλαγή τριών νταντάδων, τελικά βρήκαν αυτό που έψαχναν για τον γιο τους.

Αν πίστευες πως η νταντά του γιού τους θα ήταν συνηθισμένη έκανες λάθος.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Μέγκαν Μαρκλ μαζί με τον γιο της Άρτσι και την νταντά του, η οποία ήταν πραγματικά γλυκύτατη.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τον Άρτσι με την νταντά του, έστω και σε παπαρατσική φωτογραφία.

Η νταντά που έχει επιλέξει ο δούκας και η δούκισσα του Sussex είναι μία έγχρωμη κυρία, η οποία όπως την είδαμε στη φωτογραφία δείχνει πολύ ευγενική και γλυκιά.

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Πρίγκιπας Χάρι - Μέγκαν Μαρκλ: Δείτε για πρώτη φορά τον μικρό Άρτσι με την νταντά του!