Σοκ για αγαπημένη Ελληνίδα ηθοποιό! Το σοβαρό χειρουργείο...

Έπαθε ατύχημα πάνω στη σκηνή!

Σοκ για αγαπημένη Ελληνίδα ηθοποιό! Το σοβαρό χειρουργείο...

Σοκ για αγαπημένη Ελληνίδα ηθοποιό, η οποία έκανε σοβαρό χειρουργείο! Τι έχει συμβεί; Οι πρώτες της δηλώσεις!

Η ηθοποιός είπε μεταξύ άλλων ότι την εποχή έπαιζε στο θέατρο Μεταξουργείο και την παράσταση «Ποιος φοβάται την Βιρτζίνια Γουλφ» είχε έναν τραυματισμό που την οδήγησε σε ένα χειρουργείο 3,5 ωρών.

Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός σοκάρει: «Η κόρη μου γεννήθηκε με ένα σπάνιο σύνδρομο αϋπνίας»!

Σοκ για αγαπημένη Ελληνίδα ηθοποιό! Το σοβαρό χειρουργείο...

Συγκεκριμένα είπε η Νίκη Παλληκαράκη: «Έσπασα το δάχτυλο επί σκηνής και για δέκα λεπτά συνέχισα να παίζω με αποτέλεσμα να γίνει 3,5 ώρες ένα χειρουργείο για να ‘ρθει το πόδι στη θέση του» και υπογράμμισε ότι «για δέκα λεπτά εγώ χοροπήδαγα, έτρεχα, ούρλιαζα».

Χειρουργείο για κορυφαίο ηθοποιό! Οι διακοπές με την οικογένεια του τον οδήγησαν στο νοσοκομείο!

Στο χειρουργείο οδηγήθηκε κορυφαίος ηθοποιός, καθώς οι διακοπές με την οικογένεια του τον οδήγησαν στο νοσοκομείο εσπευσμένα.

Μπορεί να ήταν κάτι σχετικά σοβαρό ωστόσο, ο ίδιος το χειρίστηκε με χιούμορ, αφού έχει άφθονο όπως έχουμε δει και από τις ταινίες του.

ο πρωταγωνιστής του «How I met your mother» πήγε με την οικογένεια του για διακοπές και στην θάλασσα τρυπήθηκε από αχινό. Ωστόσο, μερικά αγκάθια του έμειναν μέσα στο δέρμα του με αποτέλεσμα να δημιουργήσουν φλεγμονή. Δεύτερο χειρουργείο στον πνεύμονα για παίκτη του Survivor!

Έτσι, αναγκάστηκε να κάνει άμεσα χειρουργείο και να αφαιρέσει τα αγκάθια από το χέρι του.

Χειρουργείο για κορυφαίο ηθοποιό

Ο ίδιος μάλιστα αποκάλυψε την περιπέτεια μέσα από τα social media. «Σήμερα έκανα μια επέμβαση. Πριν από δυο μήνες σε ένα ταξίδι με την οικογένειά μου στην Κροατία τσιμπήθηκα από έναν αχινό, σκαρφαλώνοντας σε κάτι βράχους. Αμέσως έβγαλα μόνος τα αγκάθια από το δέρμα μου, αλλά δύο από αυτά έμειναν μέσα. Και ένα από αυτά μολύνθηκε. Ευτυχώς χάρη στον γιατρό μου Dan Polatsch και στην ομάδα του, κατάφερα να απαλλαγώ από αυτό. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι πρέπει να φοράω αυτόν τον εξοπλισμό στο χέρι μου για όσο διαρκεί η περίοδος ανάρρωσης», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Χειρουργείο για κορυφαίο ηθοποιό

Δίνει μάχη με τον καρκίνο επιτυχημένος μουσικός! Το χειρουργείο και οι χημειοθεραπείες!

Μάχη με τον καρκίνο δίνει επιτυχημένος μουσικός και το αποκάλυψε δημόσια. Θα υποβληθεί σε χειρουργείο και χημειοθεραπείες.

Στιγμές αγωνίες περνάει η οικογένεια του, μετά την διάγνωση πως έχει καρκίνο στην γλώσσα, αλλά και στον φάρυγγα. Πολύ δύσκολες ώρες για πασίγνωστο ηθοποιό! Ο 17χρονος γιος του δίνει μάχη με τον καρκίνο!

Ο μουσικός φέρεται να έπαθε καρκίνο αυτής της μορφής επειδή συνήθιζε να βάζει στο στόμα του τη μεταλλική πένα με την οποία έπαιζε την κιθάρα.

«Χρησιμοποιούσα μεταλλικές πένες, που είναι από χαλκό και ορείχαλκο τις οποίες πάντα κρατούσα στα χείλη μου ακριβώς στο σημείο όπου έπαθα καρκίνο στη γλώσσα. Επιπλέον, κυριολεκτικά ζω μέσα σε στούντιο ηχογράφησης που είναι γεμάτο ηλεκτρομαγνητική ενέργεια. Οπότε και αυτή είναι μια θεωρία. Δηλαδή, ήμουν καπνιστής και έπαιρνα ναρκωτικά, αλλά παράλληλα τα πνευμόνια μου είναι πεντακάθαρα. Αυτή είναι μια δική μου θεωρία, αλλά οι γιατροί λένε ότι είναι πιθανόν», ανέφερε σε παλαιότερη συνέντευξή του.

Ο λόγος για τον Έντι Βαν Χάλεν, τον κιθαρίστα του συγκροτήματος Βαν Χάλεν, ο οποίο πρόκειται να ξεκινήσει χημειοθεραπείες και να υποβληθεί σε χειρουργείο.

καρκίνος γνωστός μουσικός