Θυμάστε την «Λόλα»; Δεν φαντάζεστε πόσα κιλά είναι!

Θα μείνετε άφωνοι!

Θυμάστε την «Λόλα»; Δεν φαντάζεστε πόσα κιλά είναι!

Θυμάστε την τηλεοπτική «Λόλα»; Δεν φαντάζεστε πόσα κιλά είναι!

Η ηθοποιός, Άντα Λιβιτσάνου έγινε ευρέως γνωστή μέσα από την συμμετοχή της στην σειρά «Είσαι το ταίρι μου» και μετέπειτα από την σειρά του ΑΝΤ1 «Λόλα».

Η γνωστή ηθοποιός σήμερα αποκάλυψε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα τα κιλά και την ηλικία της, ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί και στις γκρίζες τρίχες των μαλλιών της.

Θυμάστε την «Λόλα»; Δεν φαντάζεστε πόσα κιλά είναι!

Άντα Λιβιτσάνου: Η δημόσια έκκληση για βοήθεια! Τι συνέβη;

Είπε χαρακτηριστικά:

«Είμαι 56,5 κιλά. Έχω γουρουνιάσει αυτές τις ημέρες. Ξανθό σκούρο θεωρείται το μαλλί μου, κοκκινίζει και από μόνο του βέβαια. Αν αφήσω άβαφο το μαλλί μου θα έχει άσπρα πολλά. Από τα 14 μου άσπρισαν τα μαλλιά, είναι κληρονομικό από τον μπαμπά. Όχι φουλ, μην νομίζεις πλατινέ».

Θυμάστε την σειρά "Λόλα"; Είχε παίξει ηθοποιός από το "Τατουάζ" και δεν το είχε πάρει κανείς χαμπάρι!

Θυμάστε την αγαπημένη σειρά "Λόλα"; Είχε παίξει ηθοποιός από το "Τατουάζ" και δεν το είχε πάρει κανείς χαμπάρι! Τον είχαν ερωτευτεί όλες...

Γεννήθηκε το 1987 στο Κάτω Μαζαράκι Πάτρας όπου και μεγάλωσε. Από μικρή ηλικία ξεκίνησε να εργάζεται κάνοντας διάφορα επαγγέλματα στον τόπο καταγωγής του ενώ μετά την ενηλικίωση του εγκαταστάθηκε μόνιμα στην Αθήνα. Το 2009, και ενώ εργαζόταν σε οικοδομή ως σιδεράς, ένας φίλος του πρότεινε να πάρει μέρος στην καθημερινή σειρά του ANT1, Λόλα ως βοηθητικός ηθοποιός για 2 επεισόδια. Αυτή ήταν η πρώτη του επαφή με την υποκριτική που τον οδήγησε στην απόφαση να σπουδάσει ηθοποιός και να ασχοληθεί αποκλειστικά με αυτό. Παράλληλα με τις σπουδές στην υποκριτική εργάστηκε ως μοντέλο και συνεργάστηκε με τους σχεδιαστές Μιχάλη Ασλάνη και Νίκο Αποστολόπουλο.

Αποκλειστικό: Αυτή η σπιταρόνα ανήκει σε ηθοποιό από το "Τατουάζ"! Θα σας πέσει το σαγόνι...

Έκανε το τηλεοπτικό του ντεμπούτο ως ηθοποιός το 2012 στην κωμική σειρά του Αλέξανδρου Ρήγα, "Το Αμάρτημα της Μητρός μου" στον ANT1. Λίγο πριν το τέλος του πρώτου κύκλου αποχώρησε από τη σειρά εξαιτίας της καθυστέρησης πληρωμών των ηθοποιών, ενώ τελικά δεν πληρώθηκε από τη σειρά λόγω χρεοκοπίας της εταιρίας παραγωγής. Επέστρεψε τηλεοπτικά τη σεζόν 2015-2016 έχοντας έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στο τρίτο κύκλο της καθημερινής σειράς Μπρούσκο. Η παρουσία του στη σειρά συνεχίστηκε και την επόμενη σεζόν, στον τέταρτο κύκλο της σειράς. Από το 2017 μέχρι το 2019 πρωταγωνιστούσε στην δραματική σειρά του ALPHA, Το Τατουάζ ερμηνεύοντας το ρόλο του Ορφέα Μακρή, ενός κατά συρροή δολοφόνου.

Ο λόγος για το Νίκο Πολυδερόπουλο που έκανε ένα μικρό πέρασμα κι από την σειρά "Λόλα"!

Θυμάστε την σειρά

Θυμάστε την σειρά