Κατερίνα Γερονικολού: «Ζούμε μία πολύ όμορφη περίοδο με τον Γιάννη»!

«Είναι βάλσαμο αυτό...»!

Κατερίνα Γερονικολού: «Ζούμε μία πολύ όμορφη περίοδο με τον Γιάννη»!

Η Κατερίνα Γερονικολού σε συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε μεταξύ άλλων και για τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και είπε χαρακτηριστικά: «Ζούμε μία πολύ όμορφη περίοδο με τον Γιάννη»!

Η όμορφη ηθοποιός και πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, «Αν ήμουν πλούσιος», αναφέρθηκε στην σχέση της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Διαβάστε το απόσπασμα της συνέντευξης:

Φέτος, παίζετε μαζί με τον Γιάννη στην παράσταση «Κι από Σμύρνη… Σαλονίκη». Μαζί στο σπίτι, αλλά και στη δουλειά. Λένε ότι το «πολύ μαζί σκοτώνει». Το πιστεύεις;

Αναλόγως την περίπτωση. Το καλοκαίρι περάσαμε με τον Γιάννη ένα τεστ. Όταν κάναμε την ταινία μας τον Ιούνιο, το «Για πάντα», ήμασταν επί ενάμιση μήνα 24 ώρες μαζί. Ήταν μία ωραία δοκιμασία για να δεις και πώς είναι ο άλλος στη δουλειά του, το πώς φέρεται. Τον βλέπεις από άλλη ματιά. Ήταν μία ωραία συνθήκη και δεν μας κούρασε. Το να είσαι, όμως, επί μονίμου βάσεως με τον άλλον συνέχεια μαζί, δεν νομίζω ότι είναι καλό. Φέτος, ο Γιάννης είναι στο «Έλα στη θέση μου», εγώ στο «Αν ήμουν πλούσιος» και θα βρισκόμαστε μετά από όλη την ημέρα στο θέατρο για τέσσερις ώρες. Μετά θα επιστρέφουμε σπίτι, κατάκοποι, «πτώματα» από μία εξαντλητική ημέρα και, τουλάχιστον, θα λέμε ότι «είδαμε ο ένας τον άλλον». Είναι βάλσαμο αυτό. Ακόμη και στο θέατρο, μπορείς να μιλήσεις με τον άλλον, να επικοινωνήσεις, να νιώσεις την επαφή.

Κατερίνα Γερονικολού: Ξεπέρασε τον φόβο της δίπλα στον Γιάννη Τσιμιτσέλη! Οι φωτογραφίες τους εντυπωσιάζουν!

Στο μέλλον πώς σας φαντάζεσαι; Υπάρχει το concept της οικογένειας και των παιδιών στο μυαλό σου;

Όχι, δεν έχω κάνει τέτοιες σκέψεις. Μου αρέσουν πολύ τα παιδιά, είμαι υπέρ της οικογένειας και χαίρομαι όταν βλέπω ανθρώπους που προχωρούν σε κάτι τέτοιο, ειδικά όταν το θέλουν πολύ. Για μένα, αυτό που μπορώ να σου πω, είναι ότι πραγματικά είμαι χαρούμενη που όλα στη ζωή μου είναι τόσο ισορροπημένα και δεν θα ήθελα να τα αλλάξω. Αν είναι όνειρο ή στόχος, το να παραμείνουν τα πράγματα ως έχουν στη σχέση μου και στη ζωή μου, τότε ναι, αυτό θέλω. Ζούμε μία πολύ όμορφη περίοδο με τον Γιάννη, που δεν θεωρώ ότι έχει εξαντληθεί σαν μορφή για να πεις «και μετά;».

Κατερίνα Γερονικολού: Ποια η σχέση της με την κόρη του Γιάννη Τσιμιτσέλη; Το αποκάλυψε δημόσια!

Ποια η σχέση της Κατερίνας Γερονικολού με την κόρη του Γιάννη Τσιμιτσέλη; Το αποκάλυψε δημόσια στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου!

Η ίδια, βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης στην παρέα του «The 2Night Show» και μίλησε για όλα! Για για τη σχέση της με την κόρη του, συντρόφου της, Γιάννη Τσιμιτσέλη, είπε ωστόσο:

Γιάννης Τσιμιτσέλης: H δημόσια αποκάλυψη με την πιο τρυφερή φωτογραφία της κόρης του!

«Δεν θα ήθελα να μιλήσω τόσο πολύ, γιατί δεν είναι δικό μου παιδί. Είναι παιδί δυο άλλων ανθρώπων. Είναι λίγο δύσκολη η θέση μου να μιλήσω δημόσια για αυτό. Παρόλα αυτά δεν βρίσκω δυσκολία, όταν υπάρχει καλή θέληση και κυλάνε όλα ομαλά. Οπότε δεν υπάρχει κανένα εμπόδιο στο να ενσωματωθούν όλοι σε ένα καινούργιο σχήμα.


Έτσι όπως το περιγράφεις, είναι όπως όταν γνωρίζεις την πεθερά σου. Χωρίς να υπάρχει γάμος. Ένας άνθρωπος αγαπημένος του συντρόφου σου, που πρέπει ουσιαστικά να αποκτήσετε σχέση. Αυτό έχει αμηχανία, αλλά έχει και πολύ ωραία κέρδη σε περίπτωση που αυτό πετύχει» ανέφερε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Γερονικολού.

Κατερίνα Γερονικολού: «Το για πάντα δεν πρέπει να το λέμε...»!

Η Κατερίνα Γερονικολού παραχώρησε μία συνέντευξη και μεταξύ άλλων είπε χαρακτηριστικά: «Το για πάντα δεν πρέπει να το λέμε...»!

Η όμορφη ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή της αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην ταινία «Για πάντα», που θα πρωταγωνιστήσει με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Διαβάστε αναλυτικά ένα απόσπασμα της συνέντευξης:

«Δεν υπάρχουν κοινά σημεία με εμάς και το ζευγάρι της ταινίας. Οι θεατές, όμως, που θα δουν τη συγκεκριμένη ταινία θα αναγνωρίσουν στοιχεία της προσωπικότητάς τους, αλλά και πράγματα που τους έχουν συμβεί στους πρωταγωνιστές. Κι αυτό συμβαίνει, διότι η ταινία έχει ένα κλασικό μοτίβο που συμβαίνει σε όλες τις ανθρώπινες σχέσεις του 21ου αιώνα. Στο Για Πάντα θα δούμε και θα αισθανθούμε πράγματα που όλοι έχουμε ζήσει. Αυτό που με έχει διδάξει η ζωή μέχρι σήμερα είναι πως τίποτα δεν είναι δεδομένο, τίποτα δεν είναι αιώνιο και τίποτα δεν είναι για πάντα.

Θεωρώ πως το για πάντα δεν πρέπει να το λέμε σαν υπόσχεση, καθώς αποδεικνύεται εκ των υστέρων. Πρέπει να αφήσεις τη ζωή από μόνη της να υπογράψει το για πάντα. Αλλιώς ακούγεται κάπως φλύαρο. Βέβαια, υπάρχουν πολλοί ρομαντικοί άνθρωποι που το λένε και τη δεδομένη χρονική στιγμή το πιστεύουν. Επειδή, όμως, μου έχουν συμβεί διάφορα και είμαι ρεαλίστρια, νομίζω πως είναι πολύ έντιμο να λέμε στη σχέση μας, εφόσον το εννοούμε, πως “Θέλω να μείνω μαζί σου για πάρα πολύ καιρό ακόμη” και να αφήνεις τον χρόνο ώστε να δεις αν θα σε διαψεύσει ή όχι».

Κατερίνα Γερονικολού - Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Υπήρχαν μαύρα σύννεφα στη σχέση μας και...»

Κατερίνα Γερονικολού: Μίλησε πρώτη φορά ανοιχτά για την φερόμενη εγκυμοσύνη της!

Η Κατερίνα Γερονικολού μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά για την εγκυμοσύνη της, καθώς πολλά δημοσιεύματα και φήμες την ήθελαν έγκυο.

Μια φωτογραφία, είχε σταθεί αφορμή για να βγει η είδηση πως περιμένει το πρώτο της παιδάκι με τον σύντροφό της, Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Η ηθοποιός, παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό People και ξεκαθάρισε την κατάσταση, λέγοντας πως δεν είναι έγκυος.

«Μόνοι τους το έβγαλαν το δημοσίευμα και μόνοι τους ενοχλήθηκαν. Ποτέ δεν ενοχλήθηκα, όπως και ποτέ δεν υπήρξα έγκυος. Και γιατί να ενοχληθώ; Δεν με είπαν και καμπούρα!» λέει γελώντας. Όσον αφορά αν θα ήθελε όντως ένα παιδί: «Όπως σου είπα και πριν, μου αρέσουν πολύ τα παιδιά. Δεν είναι όμως κάτι που προγραμματίζουμε για το άμεσο μέλλον. Το θέμα της μητρότητας είναι κάτι που θα πρέπει να το αντιμετωπίσω μέσα στην επόμενη πενταετία».

«Οι προτεραιότητες μου όντως έχουν αλλάξει. Θεωρώ πολύ σημαντικό το κομμάτι της προσωπικής ζωής. Δίνω βάση στα προσωπικά μου, είμαι ερωτευμένη με τον άνθρωπό μου. Η αλήθεια είναι πως δεν είναι στο χέρι μας να έχουμε πάντα καλή προσωπική ζωή, διότι για να επιτευχθεί αυτό χρειάζονται δύο και πρέπει να υπάρχει κοινός στόχος. Δεν θα ήθελα να σταματήσω να δίνω νόημα και βάση στην προσωπική μου ζωή, διότι να δουλεύεις και να ανθίζεις επαγγελματικά, αυτό δεν αρκεί από μόνο του. Το να ανθίζεις επαγγελματικά και να μαραζώνεις στα προσωπικά, σε κάνει να καταλήγεις ένας ξιπασμένος άνθρωπος», τονίζει.

Κατερίνα Γερονικολού: Δεν μπορούσε να συγκρατηθεί! Βούρκωσε στις κάμερες! (Βίντεο)

Η ηθοποιός Κατερίνα Γερονικολού δεν μπορούσε να συγκρατηθεί και βούρκωσε μπροστά στις κάμερες! Τι συνέβη με την ηθοποιό και την είδαμε τόσο συγκινημένη;

Η καλλονή πρωταγωνίστρια της νέας σειράς «Αν ήμουν πλούσιος», που κάνει πρεμιέρα απόψε, βρέθηκε καλεσμένη στην πρεμιέρα της Φαίης Σκορδά, στον ΑΝΤ1 και μίλησε για όλα!

Την ώρα της συνέντευξης η Φαίη Σκορδά έκανε μια ερώτηση στην Κατερίνα Γερονικολού για τον πατέρα της, που τον έχασε όταν ήταν ακόμη 13 ετών.

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια την ρώτησε:

«Αν ο μπαμπάς σου σε έβλεπε από κάπου ψηλά, που σε βλέπει, τι θα του έλεγες;»!

Με την Κατερίνα Γερονικολού να απαντά βουρκωμένη:

«Ελπίζω να σε έχω κάνει περήφανο… Αυτό νομίζω ότι θέλουμε από τους γονείς μας όταν μεγαλώνουμε, να νιώθουν περήφανοι για εμάς… Μου λείπει, δεν τον νιώθω κοντά μου, γιατί νιώθω ότι μου λείπει, αλλά σίγουρα όλα γίνονται για κάποιο λόγο…»!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Κατερίνα Γερονικολού: Κάτι νέο έρχεται στη ζωή της!

Κατερίνα Γερονικολού - Γιάννης Τσιμιτσέλης: Μεσημεριανό δείπνο μόνο για δυο!

Η Κατερίνα Γερονικολού και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης απόλαυσαν την Κυριακή ένα όμορφο μεσημεριανό δείπνο μόνο για δυο.

Το ζευγάρι κάνει ένα διάλειμμα από τις καθημερινές του υποχρεώσεις και βρήκε το χρόνο να περάσει ποιοτικό χρόνο, μακριά από την δουλειά.

Με αφορμή τον καλό καιρό βγήκαν βόλτα για φαγητό. Την αποκάλυψη έκανε η Κατερίνα Γερονικολού μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Πόζαρε στο φακό του Γιάννη Τσιμιτσέλη και έγραψε στην λεζάντα της ««Μέχρι να έρθει το φαγητό...
(Έχω φάει 2 φέτες ψωμί+έχω πιεί 3 ποτήρια νερό ) #ntaxeixortasa #sundayfood byHugt».

Κατερίνα Γερονικολού  Γιάννης Τσιμιτσέλης

Κατερίνα Γερονικολού  Γιάννης Τσιμιτσέλης

Κατερίνα Γερονικολού  Γιάννης Τσιμιτσέλης

Κατερίνα Γερονικολού: Η φωτογραφία που δεν περίμενε να δει κανείς!

Η Κατερίνα Γερονικολού ανέβασε μία φωτογραφία στο instagram που δεν περίμενε να δει κανείς!

Η ηθοποιός φαίνεται πως είναι καλή ακόμη και στο μπιλιάρδο!

Η Κατερίνα Γερονικολού θα συμμετάσχει στη νέα σειρά του ΑΝΤ1 "Αν ήμουν πλούσιος", όπου και θα πρωταγωνιστήσει!

Μπορεί να μην έχει πολύ ελεύθερο χρόνο, όμως όποτε μπορεί τον εκμεταλλεύεται!

Δεν ξέρουμε αν έχει ξεκινήσει το μπιλιάρδο, όπως μας δείχνει στη φωτογραφία που ανέβασε στο instagram, αλλά η πόζα της είναι εξαιρετική.

Δείτε την

Η φωτογραφία που δεν περίμενε να δει κανείς από την Γερονικολού!

Κατερίνα Γερονικολού: H απίστευτη έκπληξη του Τσιμιτσέλη για τα γενέθλια της! Άναψε μέχρι και καπνογόνα!

Μια απίστευτη έκπληξη για τα γενέθλια της Κατερίνας Γερονικολού έκανε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης. Μάλιστα, της άναψε μέχρι και καπνογόνα.

Η ηθοποιός έκλεισε τα 34 και δεν θα μπορούσε να τα γιορτάσει με πιο όμορφο τρόπο, έχοντας δίπλα της αγαπημένα της πρόσωπα.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης της έκανε μια απίστευτη έκπληξη αφού με το που πήγε μεσάνυχτα, βγήκε από το μαγαζί που διατηρεί ο αδερφός του Λάμπρος στο Κρυονέρι, κρατώντας στα χέρια του μια εντυπωσιακή τούρτα.

Γιάννης Τσιμιτσέλης - Κατερίνα Γερονικολού: Ξενάγηση στα πάτρια εδάφη και οι νέες γνωριμίες!

Μάλιστα, είχαν ανάψει καπνογόνα, ενώ έπαιζε το τραγούδι «Χρόνια Πολλά» της Άννας Βίσση.

Κατερίνα Γερονικολού: Ξεπέρασε τον φόβο της δίπλα στον Γιάννη Τσιμιτσέλη! Οι φωτογραφίες τους εντυπωσιάζουν!

Η Κατερίνα Γερονικολού ξεπέρασε τους φόβους της δίπλα στον Γιάννη Τσιμιτσέλη και οι φωτογραφίες τους από τις διακοπές, εντυπωσιάζουν.

Το ζευγάρι πριν από λίγες ημέρες ξεκίνησε και επίσημα τις καλοκαιρινές του διακοπές και δεν σταματούν να αναρτούν στιγμές τους.

Μάλιστα, η Κατερίνα Γερονικολού, αποκάλυψε πως δίπλα στον ηθοποιό, ξεπέρασε έναν φόβο που είχε. Ποιος ήταν αυτός; Να κάνει κατάδυση.

Έτσι, αφού τον ξεπέρασε βούτηξαν μαζί στη θάλασσα και οι φωτογραφίες τους είναι εντυπωσιακές. Στην λεζάντα της έγραψε: «Ήμουν μια κοτούλα, αλλά όταν δεν είσαι μόνος, ο φόβος κάπως φεύγει σαν μπουρμπουλήθρα».

Γιάννης Τσιμιτσέλης - Κατερίνα Γερονικολού: Ευτυχισμένες στιγμές για το ζευγάρι!

Ευτυχισμένες στιγμές περνάει ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού. Το ζευγάρι ξεκίνησε τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Έχοντας ξεμπερδέψει για λίγες ημέρες από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, ετοίμασαν βαλίτσες, πήραν το αεροπλάνο και πήγαν Ρόδο.

Με φόντο το Αιγαίο, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού απολαμβάνουν τον ήλιο και τη θάλασσα, αλλά και τις πανέμορφες θέες του νησιού. Είναι έγκυος; Το σχόλιο που πυροδότησε τις φήμες!

Και οι δυο ηθοποιοί, δημοσίευσαν φωτογραφίες από τις διακοπές τους ποζάροντας με άκρως καλοκαιρινή διάθεση.

Γιάννης Τσιμιτσέλης - Κατερίνα Γερονικολού

Γιάννης Τσιμιτσέλης - Κατερίνα Γερονικολού

Γιάννης Τσιμιτσέλης - Κατερίνα Γερονικολού