Καλλιστεία: Αυτή είναι η Star Hellas 2019! Ξανθιά και εντυπωσιακή!

Ποια βγήκε Miss Hellas;

Καλλιστεία: Αυτή είναι η Star Hellas 2019! Ξανθιά και εντυπωσιακή!

Αυτή η κοπέλα βγήκε Star Hellas 2019 στα καλλιστεία που σημειώθηκαν χθες το βράδυ στο κέντρο της Αθήνας. Είναι ξανθιά και εντυπωσιακή.

Στο θέατρο Alhambra, το βράδυ της Τετάρτης έγινε ο λαμπερός διαγωνισμός ομορφιάς και τα έσοδα από τα εισιτήρια θα διατέθηκαν στο σωματείο στήριξης ασθενών που πάσχουν από καρκίνο του μαστού, «Μαζί για τη Ζωή».

Ποια κορίτσια πήραν μέρος στο διαγωνισμό και διεκδίκησαν τον τίτλο;

Star Hellas στέφθηκε η Ραφαέλα Πλαστήρα. Έχει τελειώσει Ολλανδικό Σχολείο, με εξειδίκευση στην περίθαλψη και πρόνοια. Παράλληλα δουλεύει ως μοντέλο στην Ελλάδα και στην Ολλανδία. Μιλάει Αγγλικά, Ολλανδικά και Γερμανικά και στον ελεύθερό της χρόνο κάνει Muay Thai και κολύμβηση.

Καλλιστεία 2019

Miss Hellas για το 2019 αναδείχθηκε η Έρρικα Κολάνη. Η 23χρονη από την Αθήνα σπουδάζει στο τμήμα πολιτικών μηχανικών στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής και παράλληλα δουλεύει ως μοντέλο στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Μιλάει Αγγλικά και στον ελεύθερό της χρόνο γυμνάζεται,διαβάζει βιβλία και παίζει σκάκι.

Καλλιστεία 2019

Αναπληρωματική Σταρ Ελλάς βγήκε η Ιωάννα Χατζή, ενώ Μις Τουρισμός 2019 αναδείχθηκε η Μαριάννα Περατσάκη.

Ειρήνη Σκλήβα: Δείτε πώς είναι σήμερα στα 41 της η «Μις Κόσμος 1997»!

Η Ειρήνη Σκλήβα, δεν χρειάζεται συστάσεις.... Δείτε πώς είναι σήμερα στα 41 της η «Μις Κόσμος 1997» και θα σας πέσει το σαγόνι!

Η Ειρήνη Σκλήβα είχε κατακτήσει το στέμμα «Μις Κόσμος» στην Ινδία στα καλλιστεία το 1997 και είχε μείνει στην ιστορία ως μία από τις ομορφότερες γυναίκες που πέρασαν από αυτά.

Πώς είναι σήμερα στα 41 της; Παραμένει όμορφη και λαμπερή, σαν να μην πέρασε πραγματικά μια μέρα! Ιδού και οι σχετικές φωτογραφίες:

Θυμάστε την ηθοποιό Ναταλία Λιονάκη; Δείτε πώς είναι και τι κάνει σήμερα!

Ειρήνη Σκλήβα: Δείτε πώς είναι σήμερα στα 41 της η «Μις Κόσμος 1997»!Ειρήνη Σκλήβα: Δείτε πώς είναι σήμερα στα 41 της η «Μις Κόσμος 1997»!Ειρήνη Σκλήβα: Δείτε πώς είναι σήμερα στα 41 της η «Μις Κόσμος 1997»!