Πολύ άγριος καβγάς Χάρη και Αντελίνας Βαρθακούρη! «Άντε γ@μήσου»!

Ποια ατάκα άναψε τα αίματα;

Πολύ άγριος καβγάς Χάρη και Αντελίνας Βαρθακούρη! «Άντε γ@μήσου»!

Πολύ άγριος καβγάς Χάρη και Αντελίνας Βαρθακούρη, έγινε χτες στην εκπομπή Globetrotters! «Άντε γ@μήσου» ακούστηκε μεταξύ άλλων!

Στο χθεσινοβραδινό δεύτερο επεισόδιο είχαμε νέους καβγάδες ανάμεσα στην Αντελίνα και τον Χάρη Βαρθακούρη, μετά από εκείνον στο πρώτο!

Κάποιοι από αυτούς ήταν πιο ήπιοι, ένας ωστόσο ήταν αρκετά άγριος και ακούστηκαν εκφράσεις που θα συζητηθούν!

«Δεν έχω σκοπό να κυκλοφορήσω γυμνός στο δωμάτιο» είπε αρχικά ο Χάρης Βαρθακούρης με την Αντελίνα να απαντά: «Τέτοια πράγματα μπροστά μου δεν κάνει ποτέ». «Τι μαλ… είναι αυτές που λες; Μα τω Θεώ εκνευρίζομαι, το παρακάνεις. Άκουσε με το παρακάνεις. Άντε γαμ…», είπε ο Χάρης.

«Δεν γαμ…» είπε η Αντελίνα και ο καβγάς συνεχίστηκε με τον τραγουδιστή να λέει έξαλλος: «Να έχεις μέτρο, να έχεις μέτρο είπε. Δεν είπα ότι δεν έχω χιούμορ. Να έχεις μέτρο όμως. Το έχεις κουράσει, μαλ… Δεν ξέρεις να βάζεις τελεία; Όλο τις ίδιες μαλ… λες. Τι κόψ’ το κορίτσι μου; Δεν έχεις μέτρο;».

«Globetrotters»: Τσακώθηκαν ο Χάρης με την Αντελίνα Βαρθακούρη!

Τσακώθηκαν ο Χάρης και η Αντελίνα Βαρθακούρη στην έναρξη του προγράμματος «Globetrotters», όπου έχουν πάρει μέρος.

Πρεμιέρα έκανε σήμερα το βράδυ το νέο ταξιδιωτικό παιχνίδι περιπέτειας, από την συχνότητα του STAR.

Το ζευγάρι αποφάσισε να ταξιδέψει σε 12 διαφορετικές χώρες και πρέπει να περάσει τις δοκιμασίες που θα του ανατεθεί σχετικά με τις συνήθειες, τις παραδόσεις και τα έθιμα του κάθε τόπου, που επισκέπτεται.

Ωστόσο, κάποια στιγμή, ο Χάρης Βαρθακούρης αντικρίζοντας μια γυναίκα να περνάει από δίπλα του έκανε έναν ήχο ενθουσιασμού, με την σύζυγο του να τον κατηγορεί ότι φλέρταρε ωστόσο για χιούμορ.

«Globetrotters»: Έκανε πρεμιέρα στο STAR και οι εικόνες είναι μαγευτικές!

Έκανε πρεμιέρα στο STAR το νέο πρόγραμμα «Globetrotters» και οι εικόνες είναι μαγευτικές με παρουσιαστή τον Πέτρο Πολυχρονίδη.

Με το που καλωσόρισε τους τηλεθεατές, ο παρουσιαστής υποδέχτηκε πρόσωπα του καλλιτεχνικού και τηλεοπτικού χώρου που θα πρέπει να ξεκινήσουν από τρία διαφορετικά σημεία του πλανήτη, έχοντας από ένα κινητό τηλέφωνο το καθένα.

Σκοπός τους να να περάσουν από 12 διαφορετικές χώρες. Με μία κοινή αποστολή. Να περάσουν με απόλυτη επιτυχία τις δοκιμασίες, που θα τους ανατεθούν και σχετίζονται με τις συνήθειες, τις παραδόσεις και τα έθιμα του κάθε τόπου, που επισκέπτονται.