Βαριά "καμπάνα" στον Αντώνη Κανάκη! Η σάτιρα που του κόστισε 100.000 ευρώ!

Σατίρισε καρκινοπαθή!

Βαριά

Βαριά "καμπάνα χτύπησε" τον Αντώνη Κανάκη! Η σάτιρα που έκανε στην εκπομπή του, του κόστισε 100.000 ευρώ, τόσο στον ίδιο αλλά και στον ΑΝΤ1.

Σύμφωνα με αποκλειστικό στο «Ευτυχείτε» έγινε το δικαστήριο για την σάτιρα που είχε γίνει πριν κάποια χρόνια σε καρκινοπαθή για την φωνή του.

Μάλιστα, στην εκπομπή μίλησε ο δικηγόρος του λέγοντας πως επειδή είναι σατιρική εκπομπή, δεν υπήρξε πρόθεση προσβολής, για αυτό και δεν έκαναν τίποτα για να επανορθώσουν.

Αποκλειστικό: Η ημερομηνία που κάνει πρεμιέρα ο Αντώνης Κανάκης και ο όρος στο συμβόλαιο με τον ΣΚΑΙ!

Μετά από απόφαση του δικαστηρίου το κανάλι, ο παρουσιαστής αλλά και η παραγωγή καλούνται να πληρώσουν το ποσό των 100.000 ευρώ.

Αντώνης Κανάκης: Περιμένει το δεύτερο παιδί του! Αγοράκι ή κοριτσάκι;

Ο Αντώνης Κανάκης περιμένει το δεύτερο παιδί του, καθώς η γυναίκα της ζωής του Επιστήμη βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη. Είναι αγοράκι ή κοριτσάκι;

Σύμφωνα με πληροφορίες της RealLife και της Αλεξάνδρας Αντωνίου, το ζευγάρι σε λίγο καιρό θα κρατάει στην αγκαλιά του τον γιο του, που θα πάρει μάλιστα το όνομα Γιάννης, από τον πατέρα του παρουσιαστή.

Αντώνης Κανάκης: Ετοιμάζεται να γίνει ξανά πατέρας! Σε πελάγη ευτυχίας με την σύντροφό του!

Ο Αντώνης Κανάκης κρατάει βέβαια την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και δεν μιλάει ποτέ δημόσια για την οικογένειά του.

Αντώνης Κανάκης: Αυτή είναι η γυναίκα του που είναι εξαφανισμένη στα ΜΜΕ!

Σίγουρα κάτι που πολύ λίγοι γνωρίζουν, είναι το ποια είναι η σύντροφος του Αντώνη Κανάκη! Η εξαφανισμένη γυναίκα που έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους, και τηρεί πολύ χαμηλό προφίλ στα ΜΜΕ.


Το Youweekly.gr έψαξε και βρήκε όχι μόνο εκείνη... αλλά και τι είχαμε γράψει αρκετά χρόνια πριν!


Ιδού λοιπόν:


«Μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της συντρόφου του Αντώνη Κανάκη, πολλοί ήθελαν να αποθανατίσουν το ζευγάρι. Ειδικά την περασμένη Τετάρτη, όπου η Επιστήμη γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Ωστόσο ο παρουσιαστής δεν τους έκανε την χάρη και έφυγε από το μαιευτήριο χωρίς κανείς να τον υποψιαστεί. Και μπορεί μέχρι τώρα να κρατούσε την προσωπική του ζωή κρυφή, οι πρώτες φωτογραφίες της 28χρονης συντρόφου του, μόλις κυκλοφόρησαν.


Κατά την διάρκεια διακοπών τους, το Mykonos Live τους εντόπισε -όπως όλους τους διάσημους άλλωστε- και κάπως έτσι έγιναν τα αποκαλυπτήρια της Επιστήμης. Μάλιστα το βίντεο, κάποια στιγμή ακούγεται να λέει ο παρουσιαστής: «Που είναι η Έπη;». Έτσι φωνάζουν την Επιστήμη όλοι οι φίλοι της.»


Εμείς στο Youweekly.gr λοιπόν, βρήκαμε και τότε αλλά και τώρα... φωτογραφίες της καλλονής επιστήμης:

undefinedΗ σύντροφος του Αντώνη Κανάκη, επιστήμη