Χωρισμός «βόμβα» στην ελληνική showbiz! Τα διέλυσαν όλα μετά από 1,5 χρόνο!

Οι πρώτες δηλώσεις του κούκλου Έλληνα!

Χωρισμός «βόμβα» στην ελληνική showbiz! Τα διέλυσαν όλα μετά από 1,5 χρόνο!

Χωρισμός «βόμβα» στην ελληνική showbiz, αφού τα διέλυσαν όλα μετά από 1,5 χρόνο! Μάλιστα ο γνωστός Έλληνας έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις!

Το ζευγάρι ήταν μαζί λίγο περισσότερο από ένα χρόνο και παρότι όλοι θεωρούσαν πως αυτή η σχέση θα προχωρήσει και σε συγκατοίκηση, τελικά ήρθε το φινάλε!

Ακόμη ένας χωρισμός στην showbiz! Το διέλυσαν μετά από τρία χρόνια!

Την είδηση επιβεβαίωσε ο ίδιος ο Διονύσης Αλέρτας, μιλώντας στην κάμερα του Happy Day. O pastry chef ανέφερε παράλληλα πως ο χωρισμός με την Εβίτα Μπέκα είναι οριστικός.

Χωρισμός «βόμβα» στην ελληνική showbiz! Τα διέλυσαν όλα μετά από 1,5 χρόνο!

«Στα προσωπικά έχω χωρίσει. Έτσι είναι οι σχέσεις. Ή προχωράνε ή τελειώνουν. Είναι οριστικό. Ήμασταν μαζί έναν χρόνο και κάτι. Είχαμε πει και πολλά πράγματα, ότι θα προχωρήσουμε, αλλά έτσι είναι. Δεν είναι προκαθορισμένα όλα. Δεν υπήρξε τρίτο πρόσωπο. Είναι άλλοι οι λόγοι του χωρισμού. Είχαμε κάνει τα αρχικά μας τατουάζ. Αυτά καλύπτονται, σβήνονται» είπε χαρακτηριστικά ο Διονύσης Αλέρτας.

Χωρισμός έκπληξη για πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιό! «Ο άντρας μου βγήκε σατράπης»

Χωρισμός έκπληξη για πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιό η οποία είπε ατάκα έπος: «Ο άντρας μου βγήκε σατράπης»!

Η ίδια, έδωσε συνέντευξη στη Φωλιά των Κου Κου και τον Γιάννη Πουλόπουλο και μίλησε μεταξύ άλλων για την απουσία της από την Πολυκατοικία, για την πρόταση που απέρριψε για γυμνή φωτογράφιση, αλλά και για τον χωρισμό από τον σύζυγό της.

«Είναι η δεύτερη φορά που συνεργάζομαι με τη Μιμή Ντενίση, η πρώτη ήταν στην παράσταση “Θεοδώρα η μεγάλη”. Δεν ήταν δική μου επιλογή να μην είμαι στην Πολυκατοικία. Είπαν ότι θα μείνουν κάποιοι με άλλα ονόματα, είναι λίγο μπερδεμένο. Αυτοί χάνουν που δεν θα είμαι στην Πολυκατοικία. Άρεσα και αρέσω στους άντρες, βλέπουν ένα ζουμερό, σξουαλικό πλάσμα, αλλά δεν είμαι μόνο αυτό.

Χωρισμός έκπληξη στην showbiz! Αυτό δεν τον περιμέναμε!

Με έχουν απατήσει, αλλά το έχω ξεπληρώσει με το ίδιο νόμισμα. Έχω δεχτεί πρόταση για γυμνή φωτογράφιση, αλλά αρνήθηκα επειδή από 22 χρονών είχα παιδί. Να πάω, δηλαδή, στη Νέα Σμύρνη, στον μανάβη μου που με ξέρει και να μου πει “Αχ Νικολέτα μου, τι ωραίο βυζ…ι είχε χθες”, δεν γίνεται. Αυτό ήταν τότε με τη σειρά “Ο Πέτρος και τα κορίτσια του”. Έρχονται κάποια αγόρια τώρα και μου λένε “ήσασταν η πρώτη μου ερωτική φαντασίωση”.

Δεν θα έκανα με τίποτα δεύτερο γάμο. Και στον πρώτο δεν είπα ποτέ το “ναι”. Χώρισα γιατί βγήκε σατράπης ο Σκανδιναβός. Τον πήρα για να είναι πιο ανοιχτόμυαλος και ξαφνικά ήθελε να πάω στη Σκανδιναβία, ζήλευε. Το διαζύγιο εμένα δεν με δυσκόλεψε καθόλου, αυτόν πολύ. Με έχει ακόμα φωτογραφία με μουρμουράει όταν τα πίνει.

Χωρισμός έκπληξη για πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιό! «Ο άντρας μου βγήκε σατράπης»

Επιβεβαιώθηκε το διαζύγιο! Η Ελληνίδα ηθοποιός το παραδέχτηκε για πρώτη φορά!

Επιβεβαιώθηκε το διαζύγιο! Για πρώτη φορά η Ελληνίδα ηθοποιός το παραδέχτηκε!

«Με τον Νίκο όντως έχουμε χωρίσει από τα περασμένα Χριστούγεννα, διατηρώντας μια εξαιρετική σχέση. Ήρεμα και χαλαρά πήραμε την απόφαση αυτή έπειτα από περίπου 20 χρόνια που ήμασταν μαζί, έχοντας αποκτήσει ένα υπέροχο παιδί. Ξέρεις πως είναι αυτά… Επιλέξαμε να χωρίσουμε, αλλά πάντα υπάρχουν ανάμεσά μας αλληλοεκτίμηση και σεβασμός. Είναι ο πατέρας του παιδιού μου και αυτό θα είναι πάντα. Άσε που δεν πάψαμε να συνεργαζόμαστε.

Μόλις «έσκασε» ο χωρισμός που περιμέναμε! Μετά από καθημερινούς τσακωμούς είπαν να το τελειώσουν για λίγο!

Επιβεβαιώθηκε ο χωρισμός! Η Ελληνίδα ηθοποιός το παραδέχτηκε για πρώτη φορά!

Η Βαλέρια Κουρούπη, σε συνέντευξη που έδωσε στην Real και τον Βασίλη Μπουζιώτη, παραδέχτηκε για πρώτη φορά ότι πλέον ακολουθεί διαφορετικούς δρόμους από τον Νίκο Ξύδη.

Τον Σεπτέμβριο, μάλιστα, βρέθηκα στη σκηνή με την υπέροχη Ελένη Βιτάλη, τη μαμά του, που λατρεύω και με λατρεύει, στην παράσταση “Ανάμνηση Σμύρνης” που επένδυσε μουσικά εκείνος. Υπάρχει μια σχέση ζωής που δεν τελειώνει», είπε αρχικά η Βαλέρια Κουρούπη και ξεκαθάρισε πως αυτή την περίοδο είναι μόνη της: «Είμαι μόνη μετά τον χωρισμό μου και δεν υπάρχει καμία υπόσταση στις φήμες αυτές».

Χώρισαν μετά από 17 χρόνια γάμου και έκαναν την πρώτη τους κοινή δημόσια εμφάνιση!

Πασίγνωστη ηθοποιός και ο σύζυγος της, χώρισαν μετά από 17 χρόνια γάμου και έκαναν την πρώτη τους κοινή δημόσια εμφάνιση.

Μπορεί η απόφαση αυτή να ήταν δύσκολη, ωστόσο ακόμη και μετά το διαζύγιο οι δυο τους διατηρούν άψογες σχέσεις, αφού τους ενώνουν πολλά χρόνια.

Αγαπιούνται πολύ και έχουν κρατήσει επαφές, αφού στα 19 χρόνια κοινής πορείας και 17 χρόνια γάμου έχουν ζήσει πολλά.

Έκπληξη στην ελληνική showbiz! Χώρισαν μετά από 14 χρόνια γάμου και ένα παιδί...

Πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός τους εντόπισε στο Ηρώδειο και ξεκίνησαν οι φήμες περί επανασύνδεσης. Μάλιστα, ένας ακόμη λόγος που τους ενώνει είναι ο γιος τους.

Ο λόγος για την Βαλέρια Κουρούπη και τον Νίκο Ξύδη.

undefined

Χωρισμός βόμβα στην showbiz! Τα διέλυσε όλα το πιο ταιριαστό ζευγάρι!

Χωρισμός βόμβα στην showbiz! Τα διέλυσε όλα το πιο ταιριαστό ζευγάρι!

Απ' ότι φαίνεται το καλοκαίρι θα περάσουν ξέχωρα, αφού η σχέση τους έλαβε τέλος.

Ο λόγος για την Ιταλίδα ηθοποιό Μόνικα Μπελούτσι και τον πρώην σύντροφό της Νικολάς Λεφέμπρ.

Χωρισμός βόμβα στην showbiz! Τα διέλυσε όλα το πιο ταιριαστό ζευγάρι!

Η ηθοποιός χώρισε με τον γοητευτικό εικαστικό με τα μακριά μαλλιά, μετά από λίγους μήνες σχέσης και ενώ όλος ο Τύπος μιλούσε για ένα πολύ ταιριαστό ζευγάρι.

Τον χωρισμό ανακοίνωσε η ίδια η Μόνικα Μπελούτσι. Η σταρ μίλησε σχετικά για τον χωρισμό, στην Ιταλική εφημερίδα F.

Η τελευταία φορά που εθεάθησαν μαζί σε επίσημη εμφάνιση ήταν στις αρχές Ιουνίου, στο gala του Maud Fontenoy Foundation.

Η όμορφη ηθοποιός είπε χαρακτηριστικά:

«Με τον Νικόλας τα πήγαμε πάρα πολύ καλά ο ένας με τον άλλον και αυτός ο άντρας μου δίδαξε τόσα πολλά πράγματα. Η πτήση μας μαζί συνεχίζει από εδώ και στο εξής σε ένα άλλο επίπεδο που είναι η παντοτινή φιλία».

Έσκασε τώρα! Χωρισμός βόμβα! Μετά από 2 χρόνια σχέσης τα διέλυσαν όλα λόγω απιστίας!

Χωρισμός βόμβα στην showbiz! Έστειλε αδιάβαστο και τον 4ο σύζυγο!

Έσκασε χωρισμός βόμβα στην showbiz! Έστειλε αδιάβαστο και τον 4ο σύζυγο της!

Η πασίγνωστη celebtrity τον έστειλε κανονικά! Το απίστευτο δημόσιο άδειασμα της! Δεν έχει παντρευτεί μία, ούτε δύο, αλλά τέσσερις φορές!

Ο λόγος για την Ιβάνα Τραμπ, η πρώην σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ, η οποία λέει πως τελείωσε με τους γάμους μετά το διαζύγιό της με τον τέταρτο σύζυγό της Ροσάνο Ρουμπικόντι.

«Η σχέση μας απλά ολοκλήρωσε την διαδρομή της» δήλωσε η 70χρονη Ιβάνα Τραμπ, στο Page Six. «Ο Ροσάνο περνά πολύ χρόνο στην Ιταλία και εγώ περνώ πολύ χρόνο στην Νέα Υόρκη, το Μαϊάμι και το Σεντ Τροπέ και πρέπει να δουλεύει» είπε. «Οι σχέσεις από απόσταση πραγματικά δεν δουλεύουν. Περάσαμε καλά και είμαστε φίλοι. Ο χωρισμός ήταν φιλικός».

Κι αν τα λόγια αυτά σας ακούγονται γνωστά, οφείλεται στο γεγονός πως η Ιβάνα Τραμπ, είχε δηλώσει κάτι παρόμοιο το 2008, όταν είχε χωρίσει από τον 47χρονο Ρουμπικόντι, μόλις λίγους μήνες μετά τον γάμο τους. Τότε είχε πει: «Ο Ροσάνο θέλει να ζει στο Μαϊάμι και να εργάζεται στο Μιλάνο. Αλλά εγώ είμαι νεοϋορκέζα και η οικογένεια, οι φίλοι μου και οι επιχειρήσεις μου είναι εδώ. Όπως λέει το όμορφο τραγούδι ‘Que será, será!’».

Χωρισμός βόμβα στην showbiz! Έστειλε αδιάβαστο και τον 4ο σύζυγο!

«Δεν ήταν ένας συνηθισμένος γάμος»
Το 2009, η Ιβάνα Τραμπ είχε δηλώσει στο περιοδικό People, πως στην πραγματικότητα δεν χωρίζει με τον Ρουμπικόντι. «Δεν είναι ένας συνηθισμένος γάμος 24 ώρες το 24ωρο, αλλά τον απολαμβάνουμε και οι δύο». Λίγο αργότερα, την ίδια χρονιά, είχε κάνει αίτηση διαζυγίου, όπως είχε αναφέρει το Associated Press. Το 2011 οριστικοποίησαν το διαζύγιό τους – αλλά τα ξαναβρήκαν λίγο αργότερα. Μάλιστα πέρυσι εμφανίστηκαν στην ιταλική έκδοση του «Dancing With The Stars».

Χωρισμός βόμβα στην showbiz! Έστειλε αδιάβαστο και τον 4ο σύζυγο!

Το ζευγάρι παντρεύτηκε την πρώτη φορά σε μια πολυτελή τελετή στο Mar-a-Lago στη Φλόριντα τον Απρίλιο του 2008. Η Ιβάνα, μια επιχειρηματίας με την δική της συλλογή αρωμάτων και κοσμημάτων, βιβλία και πρωταγωνίστρια ριάλιτι παντρεύτηκε τον 4ο σύζυγό της, Ρουμπικόντι, που επαγγέλλεται ηθοποιός, επιχειρηματίας και μοντέλο.

«Είμαι ελεύθερη να κάνω πλέον ότι θέλω» λέει η 70χρονη Ιβάνα Τραμπ
Ωστόσο, μιλώντας στο Page Six αυτή την εβδομάδα, η Ιβάνα Τραμπ είπε πως τα αφήνει όλα πίσω της. «Τι ακολουθεί; Ένα υπέροχο καλοκαίρι στο Σεντ Τροπέ. Είμαι και πάλι ελεύθερη» είπε. «Έχω την ελευθερία να κάνω ότι θέλω, να είμαι με όποιον θέλω και μπορώ να αντέξω τον τρόπο ζωής μου. Δεν θέλω να παντρευτώ ξανά. Τελείωσα. Παντρεύεσαι γιατί θέλεις να κάνεις οικογένεια. Έχω τρία παιδιά και εγγόνια. Θέλω απλά να είμαι ελεύθερη και να πηγαίνω όπου θέλω».

Χωρισμός βόμβα στην showbiz! Έστειλε αδιάβαστο και τον 4ο σύζυγο!