Βίκυ Χατζηβασιλείου: Η εξομολόγηση μετά το τροχαίο - «Μπροστά μου ήταν ένα ταξί και...»! (Βίντεο)

Οι λεπτομέρειες για το ατύχημα!

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Η εξομολόγηση μετά το τροχαίο -  «Μπροστά μου ήταν ένα ταξί και...»! (Βίντεο)

Τις πρώτες δηλώσεις μετά το τροχαίο έκανε η Βίκυ Χατζηβασιλείου και έκανε και μια εξομολόγηση για το πως συνέβη. «Μπροστά μου ήταν ένα ταξί και...», είπε.

Η παρουσιάστρια προχθές είχε ένα ατύχημα με το αυτοκίνητο της στο κέντρο της Αθήνας και το αποκάλυψε μια ανάρτηση στο Instagram.

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου μετά το τροχαίο, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» και έδωσε όλες τις λεπτομέρειες μέσα από μια εξομολόγηση.

«Ήταν το πρώτο μου τροχαίο στα τόσα χρόνια που οδηγώ. Έγινε στην Συγγρού. Μπροστά μου ήταν ένα ταξί. Εκείνος σταμάτησε απότομα, εγώ ξεκίνησα πιο γρήγορα από ότι έπρεπε. Ήμουν στην δεξιά λωρίδα. Όλα καλά, ούτε ο άνθρωπος είχε τραυματισμό, ούτε εγώ! Ήταν ασήμαντες υλικές ζημιές και είμαστε ευτυχείς και οι δύο. Τα είπαμε με τον άνθρωπο, όλα καλά», είπε χαρακτηριστικά.

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ξέσπασε δημόσια! «Χρειάστηκε να μείνουμε ένα βράδυ στο δρόμο»!

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου ξέσπασε δημόσια και αποκάλυψε μια περιπέτεια που έζησε και μεταξύ άλλων είπε: «Χρειάστηκε να μείνουμε ένα βράδυ στο δρόμο»!

Αφορμή για το ξέσπασμά της παρουσιάστριας στάθηκε η ξαφνική χρεωκοπία της αεροπορικής εταιρείας Thomaw Cook.

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου σχολίασε το συγκεκριμένο συμβάν μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και θυμήθηκε την περιπέτεια που είχε ζήσει πριν από αρκετά χρόνια στη Βιέννη μαζί με την κολλητή της.

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Επιστρέφει ξανά στην τηλεόραση! Πού θα πάει μετά τον Alpha;

Έγραψε χαρακτηριστικά:

«Καλή εβδομάδα αγαπημένοι μου! Καλή έκβαση στην περιπέτεια των 600.000 τουριστών αλλά και των 22.000 εργαζομένων, θύματα όλοι της ξαφνικής χρεωκοπίας της Thomas Cook, που παρά την τεράστια εμπειρία της, αποδεικνύεται πως δεν ήξερε να τα…. μαγειρεύει καλά. Μπορώ να ταυτιστώ με το συναίσθημα όλων αυτών των ανθρώπων που ξεμείνανε στους τουριστικούς τους προορισμούς (για τους οποίους πιθανόν να δούλευαν και όλο το χρόνο), διότι είναι κάτι που έχω περάσει κι εγώ. Όταν ήμουν ακόμη φοιτήτρια της Νομικής, και βρεθήκαμε στη Βιέννη με τη φίλη μου έχοντας εμπιστευτεί γνωστό τότε τουρ. πρακτορείο της Θεσ/νίκης, χρειάστηκε να μείνουμε ένα βράδυ όλο το γκρουπ στο δρόμο διότι το πρακτορείο δεν είχε πληρώσει το ξενοδοχείο!

Και όπως μάθαμε εκ των υστέρων, είχαν κατασπαταλήσει όλα μας τα χρήματα πριν καν ξεκινήσει η εκδρομή μ’ εμάς τους ανυποψίαστους τουρίστες… Ευτυχώς ο οδηγός κ ιδιοκτήτης του πούλμαν ήταν Έλληνας και έπρεπε να επιστρέψει, οπότε τουλάχιστον γυρίσαμε όλοι σπίτια μας. Που μας φάνηκαν μετά, πιο όμορφα από ποτέ…. Τώρα το θυμάμαι σαν το περιπετειώδες σκέλος μιας αξιομνημόνευτης εκδρομής. Ελπίζω ανάλογα να το θυμούνται κάποτε και όλοι αυτοί οι άνθρωποι που σήμερα το βιώνουν ως τεράστια αγωνία. Τελικά χρειάζεται να περάσουν χρόνια για ν’ αντιληφθούμε ότι η ζωή είναι ούτως ή άλλως μια «εκδρομή», γεμάτη περιπέτειες. Ευχάριστες ή όχι, αυτές είναι που την καθιστούν αξιομνημόνευτη».

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ξέσπασε δημόσια η παρουσιάστρια! «Χαλαρώστε λίγο ρε...»!

Η παρουσιάστρια Βίκυ Χατζηβασιλείου ξέσπασε δημόσια για όλες τις φήμες που έχουν κυκλοφορήσει για εκείνη και μεταξύ άλλων είπε χαρακτηριστικά: «Χαλαρώστε λίγο ρε...»!

Η όμορφη παρουσιάστρια όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και αρκετό καιρό η συνεργασία της με τον AlphaTv έληξε, χωρίς να τοποθετείται η ίδια επί του θέματος συγκεκριμένα.

Η ίδια δημοσιεύει αρκετά συχνά φωτογραφικό υλικό στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram με μηνύματα που μοιάζουν με «καρφιά» προς την πρώην τηλεοπτική της στέγη.

Το τελευταίο διάστημα οι φήμες για το ποιο θα είναι το νέο της τηλεοπτικό σπίτι έχουν οργιάσει και έτσι αποφάσισε να δώσει μια απάντηση για όσα ακούγονται.

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου δημοσίευσε μέσα από Instasories κάποια βιντεάκια και ξέσπασε εναντίον όλων αυτών που βγάζουν τέτοιες φήμες.

Είπε χαρακτηριστικά:

«Μα είναι καταπληκτικό αυτό που συμβαίνει. Σύμφωνα με όσα κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και στα κανάλια εγώ, πριν από κανένα μήνα, είχα κλείσει με τον ΣΚΑΪ, πριν από δέκα μέρες είχα κλείσει με τον ΑΝΤ1 και σήμερα με το ONE. Μάλιστα, κυκλοφορούν και τα χρήματα που θα παίρνω. Μα ποια είμαι ρε παιδιά; Να αλλάζω συμφωνίες και κανάλια τόσο εύκολα; Χαλαρώστε λίγο ρε συνάδελφοι. Αν υπάρξει κάτι και έχει ενδιαφέρον μπορώ να το ανακοινώσω και μόνη μου. Να είστε καλά».

Δείτε αποσπάσματα από τα βίντεο:

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ξέσπασε δημόσια η παρουσιάστρια! «Χαλαρώστε ρε...»!

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ξέσπασε δημόσια η παρουσιάστρια! «Χαλαρώστε ρε...»!