Δανάη Μπάρκα: Αδιανόητο τρολάρισμα στην Βίκυ Σταυροπούλου για τα φιλιά σε Τσουρό και Κόνσολο!

«Όλα τα σφάζει όλα τα μαχαιρώνει...»!

Δανάη Μπάρκα: Αδιανόητο τρολάρισμα στην Βίκυ Σταυροπούλου για τα φιλιά σε Τσουρό και Κόνσολο!

Αδιανόητο τρολάριασμα από τη Δανάη Μπάρκα στην μητέρα της, Βίκυ Σταυροπούλου για τα φιλιά στο στόμα σε Κώστα Τσουρό και Μαρίνο Κόνσολο!

Η γνωστή ηθοποιός πριν λίγες ημέρες είχε βρεθεί καλεσμένη στο πλατό της Ναταλίας Γερμανού και εκεί φίλησε τον συνεργάτης, Κώστα Τσουρό, ενώ λίγο αργότερα δημοσιεύθηκε ένα βίντεο, όπου φιλάει στο στόμα και τον Μαρίνο Κόνσολο!

Η ηθοποιός, Δανάη Μπάρκα έχει άψογη σχέση με την μητέρα της και συνεχώς πειράζει η μία την άλλη.

Έτσι, αυτήν την φορά η Δανάη Μπάρκα δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram ένα στιγμιότυπο, όπου τρολάρει την μητέρα της γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Παιδιά φυλαχτείτεεε!! Περνάει και στο διάβα της όλα τα σφάζει όλα τα μαχαιρώνει. Οι πρώτοι 500 που θα πάρουν εισιτήριο για το Αλίκη, κερδίζουν ένα φιλί στο στόμα απ την πρωταγωνίστρια. Go on mom».

Φυσικά, η Βίκυ Σταυροπούλου αναδημοσίευσε την φωτογραφία και απάντησε χιουμοριστικά πως είναι για τις ανάγκες της δουλειάς της.

Δείτε τα σχετικά στιγμότυπα:

Δανάη Μπάρκα: Αδιανόητο τρολάρισμα στην Βίκυ Σταυροπούλου για τα φιλιά σε Τσουρό και Κόνσολο!

Δανάη Μπάρκα: Αδιανόητο τρολάρισμα στην Βίκυ Σταυροπούλου για τα φιλιά σε Τσουρό και Κόνσολο!

Δανάη Μπάρκα: Ξέσπασε δημόσια για τα ροτβάιλερ! Το μήνυμα που συγκίνησε!

Η Δανάη Μπάρκα ξέσπασε δημόσια για ένα θέμα που έχει απασχολήσει πολύ το κοινό και τα social media το τελευταίο διάστημα, και είναι αυτό για τα ροτβάιλερ! το μήνυμά της συγκίνησε!

Σήμερα είναι η Παγκόσμια ημέρα των ζώων και πολλοί επώνυμοι έσπευσαν να δημοσιεύσουν φωτογραφίες με τα κατοικίδιά τους και να περάσουν το δικό τους μήνυμα.

Ανάμεσά τους και η Δανάη Μπάρκα, η οποία δημοσίευσε μία σειρά φωτογραφιών και τοποθετήθηκε δημόσια υπέρ των ροτβάιλερ.

Έγραψε χαρακτηριστικά:

«Η Ροξυ μου. Η ρόξυ ειναι Rottweiler. Ακούγονται και γράφονται τόσα πολλά άσχημα λόγια γι’ αυτά τα σκυλάκια που είναι σχεδόν άδικο. Η Ροξυ υποτίθεται ότι είναι άγρια αλλά δεν είναι. Υποτίθεται ότι δαγκώνει κόσμο αλλά δεν δαγκώνει. Υποτίθεται ότι είναι επικίνδυνη αλλά δεν είναι. Υποτίθεται ότι σκοτώνει αλλά δεν σκοτώνει. Υποτίθεται ότι είναι απρόβλεπτη αλλά δεν είναι. Αντιθέτως, είναι ένα σκυλί που είναι σαν λούτρινο, κάνω φωτογραφίσεις-γυρίσματα-πρόβες και υπάρχουν άνθρωποι που δεν την έχουν αντιληφθεί στον χώρο μέχρι την στιγμή που θα έρθει να ζητιανέψει χάδια χώνοντας το μουσούδι της στο χέρι σου. Είναι ένα σκυλί που μπαίνει στα θέατρα και περιμένει ήσυχη να τελειώσω την παράσταση. Είναι ένα σκυλί που όποιος το συναντάει ξεπερνάει τους φόβους του με τα σκυλιά. Είναι ένα σκυλί που όποιον φιλοξενώ σπίτι, κοιμούνται αγκαλιά. Είναι ένα σκυλί που έχει μεγαλώσει μόνο παίζοντας και αγαπώντας κόσμο. Είναι ένα σκυλί που πάμε για καφέ παντού-λες κ είναι μαλτεζάκι-και σταματάει όλος ο περαστικός κόσμος για φωτογραφίες και αγκαλιές λες κ είναι ψεύτικο. Είναι ένα σκυλί που όποιος το ξέρει το έχει σαν δικό του. Τα σκυλιά είναι οι άνθρωποι που τα μεγαλώνουν. Προφανώς όταν νιώσουν απειλή θα γίνουν άγρια ή αντιδραστικά ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ. Οι άνθρωποι αν νιώσουμε ότι κάποιος κάνει κακό θα «ορμήσουμε» αντίστοιχα. Ο Ρόξυ μου είναι το σκυλί που όλοι λατρεύουν να παίζουν και να αγκαλιάζουν επειδή μεγάλωσε με αγάπη. Μην τα «κατηγορείται» τα ροτβαιλερ, επειδή υπάρχουν κάποια που μεγαλώνουν με λάθος τρόπο-τους ανθρώπους να φοβάστε όχι αυτά.. Σήμερα γιορτάζουν όλα τα ζωάκια. Αγαπήστε τα. Φροντίστε τα. Αγκαλιάστε τα».

Δείτε την σχετική δημοσίευση: