Θρίλερ στον αέρα για τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον! Δεν προσγειώθηκε το αεροπλάνο τους!

Τι συνέβη;

Θρίλερ στον αέρα για τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον! Δεν προσγειώθηκε το αεροπλάνο τους!

Ένα θρίλερ έζησαν στον αέρα ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον! Δεν προσγειώθηκε το αεροπλάνο τους!

Σε διπλή προσπάθεια προσγείωσης στο Ισλαμαμπάντ αναγκάστηκε να προχωρήσει αεροπλάνο της Βασιλικής Πολεμικής Αεροπορίας που έφερε το πριγκιπικό ζευγάρι, Γούλιαμ και Κέιτ Μιντλετον.

Τελικά επέστρεψε στη Λαχόρ λόγω της έντονης καταιγίδας που επικρατούσε στην περιοχή.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ δήλωσε ότι ο ίδιος και η σύζυγός του Κέιτ ήταν καλά στην υγεία τους μετά την διπλή αποτυχημένη προσπάθεια προσγείωσης του αεροπλάνου που τους μετέφερε στο Ισλαμαμπάντ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση από το παλάτι του Κένσιγκτον, πρόκειται για την πρώτη επίσκεψη του δούκα και της δούκισσας του Κέιμπριτζ στο Πακιστάν και «την πιο περίπλοκη περιοδεία» του ζευγαριού μέχρι σήμερα εξαιτίας των πολιτικών εντάσεων και των προβλημάτων ασφαλείας στην περιοχή.

Μέγκαν Μαρκλ: Αυτό είναι το "παλάτι" της στο Λος Άντζελες!

Το τελευταίο διάστημα το κλίμα μεταξύ Πακιστάν και Ινδίας είναι «πολεμικό» εξαιτίας της διαφιλονικούμενης περιοχής του Κασμίρ. Πρόσφατα, η Ινδία απέσυρε το ειδικό εδαφικό καθεστώς μερικής αυτονομίας που είχε αποδώσει στην περιοχή. Σύμφωνα με τα σχετικά δημοσιεύματα στον βρετανικό Τύπο, η πακιστανική κυβέρνηση θα διαθέσει περισσότερους από 1.000 αστυνομικούς για την φύλαξη του δεύτερου στην διαδοχή του θρόνου της Γηραιάς Αλβιόνας και της συζύγου του κατά την διάρκεια των μετακινήσεων του ζευγαριού στην χώρα.

Πέρασαν 13 χρόνια από την τελευταία φορά που μέλη της βασιλικής οικογένειας του Ηνωμένου Βασιλείου επισκέφθηκαν την ισλαμική χώρα. Το 2006 ο πρίγκιπας Κάρολος με την δεύτερη σύζυγό του, Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς, είχε πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στο Πακιστάν.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον στο ταξίδι τους στο Πακιστάν δεν πήραν μαζί τους τα τρία παιδιά τους, τον 5χρονο πρίγκιπα Γεώργιο, την 4χρονη πριγκίπισσα Σάρλοτ και τον μόλις 1,5 έτους πρίγκιπα Λούις.

Πηγή: protothema.gr

Χαμός στο διαδίκτυο με Κέιτ Μίντλετον και Πρίγκιπα Ουίλιαμ! Τι συνέβη;

Χαμός επικρατεί στο διαδίκτυο με την Κέιτ Μίντλετον και τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ. Μια τρυφερή κίνηση ανάμεσα στο ζευγάρι ήταν αρκετή για να τρελαθούν όλοι.

Μπορεί η Μέγκαν Μαρκλ και ο Πρίγκιπας Χάρι να έχουν συχνά πυκνά τρυφερές στιγμές, ωστόσο από τον αδερφό του δεν ήμασταν συνηθισμένοι.

Η Κέιτ Μίντλετον χάρισε στους θαυμαστές της κι αυτή μια σπάνια στιγμή τρυφερότητας με τον σύζυγό της που έγινε κατά την διάρκεια της συνάντησής τους με τον Αγά Χαν στο Λονδίνο με την δούκισσα να φορά ένα αέρινο πράσινο φόρεμα. Κέιτ Μίντλετον: Φουντώνουν οι φήμες περί εγκυμοσύνης! Ακύρωσε όλα τα ταξίδια της!

Στο τρυφερό στιγμιότυπο που κατέγραψαν οι κάμερες, η 37χρονη δούκισσα του Κέμπριτζ φαίνεται να βάζει το χέρι της στον ώμο του Γουίλιαμ, την ώρα που λένε ένα αστείο.

Χαμός στο διαδίκτυο με Κέιτ Μίντλετον και Πρίγκιπα Ουίλιαμ

Κέιτ Μίντλετον: Η απαράδεκτη κίνησή της σε πτήση! Αν το έκανε η Μέγκαν θα την «τσάκιζε» η Ελισάβετ!

Μια απαράδεκτη κίνηση έκανε η Κέιτ Μίντλετον, την ώρα που ήταν μέσα σε πτήση! Αν το έκανε αυτό η Μέγκαν, σίγουρα θα την «τσάκιζε» η Ελισάβετ!

Η Κέιτ θέλει να έχει κοντά της και απαραιτήτως απλωμένα τα φορέματα και τα κοστούμια, τα οποία θα φορέσει στην περίσταση για την οποία ταξιδεύει.

Η μοναδική της απαίτηση είναι οι θήκες των φορεμάτων της να μην στριμωχτούν και τσαλακωθούν με τις αποσκευές άλλων επιβατών της πτήσης.

Μέγκαν Μαρκλ: Έσπασε το πρωτόκολλο και γέμισε χαμόγελα το παλάτι! Ο χορός με τον μικρό Άρτσι!

Η δημοσιογράφος του βασιλικού ρεπορτάζ, Emily Andrews, η οποία συνταξίδευε κάποια στιγμή με τη Μίντλετον, είδε με τα μάτια της ότι η Κέιτ ζητάει ακόμη μία θέση στο αεροπλάνο για τα φορέματά της.

«Ήμουν σε πτήση κατά την οποία τα ρούχα της Δούκισσας είχαν τη δική τους ξεχωριστή θέση, για να είναι σίγουρη ότι θα παραμείνουν ατσαλάκωτα μέχρι την άφιξή της στον προορισμό της», αποκάλυψε. Τώρα αυτό εσάς, σας φαίνεται λογικό;

Μέγκαν Μαρκλ: Με αυτή την κίνηση της προκάλεσε κύμα συγκίνησης!

Η Μέγκαν Μαρκλ έκανε μια κίνηση που προκάλεσε κύμα συγκίνησης. Η Δούκισσα, έχει αποδείξει πως είναι ευαισθητοποιημένη σε θέματα που αφορούν τις γυναίκες.

Συγκεκριμένα, έδεσε μια κορδέλα στο αυτοσχέδιο μνημείο που έχει στηθεί στο Κέιπ Τάουν στη μνήμη της φοιτήτριας που δολοφονήθηκε τον περασμένο μήνα.

Με τον τρόπο αυτό θέλησε να δείξει την αλληλεγγύη της προς όλα τις γυναίκες που έχουν πέσει θύματα βίας. Μέγκαν Μαρκλ: Αυτό είναι το "παλάτι" της στο Λος Άντζελες!

Η φοιτήτρια ονομαζόταν Ουγινένε Μρουετιάνα και βιάστηκε και δολοφονήθηκε σε ένα ταχυδρομείο στο Κέιπ Τάουν. Η υπόθεσή της μάλιστα έπαιξε καταλυτικό ρόλο για να ξεσπάσουν διαμαρτυρίες κατά της βίας με βάση το φύλο στη Νότια Αφρική, μια χώρα με ένα από τα μεγαλύτερα ποσοστά δολοφονιών.