GNTM: Το «FF» της πεντάδας δεν σημαίνει αυτό που νομίζετε! Έχουμε την πραγματική σημασία!

Δεν φαντάζεστε πως δημιουργήθηκε!

GNTM: Το «FF» της πεντάδας δεν σημαίνει αυτό που νομίζετε! Έχουμε την πραγματική σημασία!

Το «FF» της πεντάδας του GNTM δεν σημαίνει τελικά αυτό που όλοι νομίζετε! Εμείς έχουμε την πραγματική σημασία!

Οι λεγόμενες «FF» έχουν ξεπεράσει ήδη την περσινή «τριάδα φωτιά», όπου απαρτίζεται από τις Μαρτίνα, Κάτια, Ασημίνα, Σουζάνα και Άννα, οι οποίες εκτοξεύουν συνεχώς ατάκες-φωτιά για τις υπόλοιπες διαγωνιζόμενες!

Όλοι νομίζαμε πως το «FF» σημαίνει Final Five, όμως η Σταματίνα Τσιμσιλή αποκάλυψε στην εκπομπής της Happy Day όλη την αλήθεια.

GNTM: Η Λυδία αποκαλύπτει ποια κοπέλα είναι το φαβορί! «Θα νικήσει το παιχνίδι, τα έχει όλα»!

Είπε χαρακτηριστικά:

«Το FF δεν σημαίνει το Final Five που θεωρούν οι άλλες κοπέλες. Όλα τα κορίτσια είχαν μείνει σε ένα ξενοδοχείο πριν μπουν στο σπίτι και εκεί δημιουργήθηκαν κάποιες φιλίες. Τα συγκεκριμένα 5 κορίτσια που ήρθαν κοντά, έτυχε να βλέπουν το Fantastic Four ένα βράδυ. Και σκέφτηκαν ότι θα τους φέρνει τύχη και γούρι το να λένε Fantastic Four - FF. Είναι Four και το έκαναν Five. Είναι λόγω της ταινίας το FF και θεωρούν πως δεν πρέπει να το μάθουν οι άλλες κοπέλες γιατί θα χάσουν τη δύναμή τους».

GNTM - spoiler: Αυτά τα κορίτσια αποχωρούν από το σπίτι, αλλά μπαίνουν ξανά!

Αυτά τα κορίτσια αποχωρούν από το σπίτι του GNTM, αλλά μπαίνουν ξανά. Το spoiler είναι «φωτιά», αφού είναι ονόματα που δεν περιμέναμε να φύγουν.

Μπορεί ακόμη να είμαστε στην αρχή του ριάλιτι, ωστόσο τα γυρίσματα βρίσκονται προς το τέλος του και ήδη έχουν βγει στην φορά πολλές διαρροές.

Από το παιχνίδι σύντομα πρόκειται να αποχωρήσει η Σουζάνα, ωστόσο όσο σύντομα θα φύγει, τόσο γρήγορα θα γυρίσει πίσω, καθώς θα πάρει την θέση της Μαρτίνας η οποία θα φεύγει για λόγους υγείας.

Ακόμη δυο κορίτσια που θα φύγουν αλλά θα επιστρέψουν είναι η Ελευθερία και η Εμμανουέλα. Μάλιστα, θα μπει στο σπίτι και η Πόπη, η οποία αποχώρησε στην δοκιμασία λίγο πριν ανοίξει η πόρτα του σπιτιού.

undefined

GNTM: Αυτή είναι η πρώην παίκτρια που έχει να κάνει "κρεβάτι" 1,5 μήνα! Το αποκάλυψε μόνο εδώ!

Αυτή είναι η πρώην παίκτρια του GNTM που έχει να κάνει "κρεβάτι" 1,5 μήνα! Το αποκάλυψε μόνο εδώ! Αποκλειστικό "φωτιά"!

Οι καθημερινές της υποχρεώσεις δεν της επιτρέπουν να ξενυχτά μέχρι αργά και λόγω της εκπομπής της στο Open θα πρέπει να κάνουμε απόγευμα τη φωτογράφιση και τη συνέντευξή μας. Παρ' όλα αυτά, επαγγελματίας από την πρώτη μέχρι την τελευταία στιγμή, δεν δημιουργεί κανένα πρόβλημα, ενώ παίρνει το... όπλο της και αρχίζει να πυροβολεί κατά ριπάς.

Από τον Γιώργο Κακογιάννη για το περιοδικό You

Ο λόγος για την Μέγκι Ντρίο.

GNTM: Αυτή είναι η πρώην παίκτρια που έχει να κάνει

Με τα κορίτσια από το πρώτο «GNTM» κρατάς επαφή;

Η δουλειά μου με έχει φέρει κοντά τους, είτε γιατί τις καλώ στην εκπομπή για μια συνέντευξη είτε γιατί μιλάω μαζί τους ώστε να δω τα πράγματα από τη δική τους οπτική γωνία. Έχω έρθει σε επαφή με κάποια πρόσωπα με τα οποία δεν μίλαγα καν, όπως η Σοφία Ζαχαριάδου και η Ιωάννα Δεσύλλα.

Ένιωσες ποτέ ότι η κριτική που δεχόσουν ήταν άδικη;

Πολλές φορές ένιωσα ότι με στήνουν στον τοίχο και με κρίνουν χωρίς λόγο, αλλά ο χρόνος απέδειξε ότι αρκετά πράγματα ήταν ακριβώς έτσι όπως τα έλεγα, όπως ότι δεν γινόταν να δουλέψουμε όλες στη μόδα, ότι η λεγόμενη «τριάδα της φωτιάς» είχε δημιουργηθεί κυρίως από την παραγωγή και από το κοινό, χωρίς να το καταλάβει, ότι η Εύη Ιωαννίδου μπορεί να βλέπει λίγο περισσότερο τα δικά της συμφέροντα... Τέλος, θα πω ξανά για την Άννα Αμανατίδου, που δεν βλέπω να έχουμε κάνει μία επίδειξη μαζί. Όπως έλεγα, μπορεί να δουλέψει στο Instagram, αλλά όχι ως fashion model.

Πρόσφατα είπες «η Άννα Αμανατίδου βγήκε τέταρτη επάνω στο όνομά μου»...

Το εννοώ και νομίζω ότι δεν το έχω πει μόνο εγώ, η Ειρήνη Ερμίδου είχε αναφέρει κάτι παρόμοιο. Θεωρώ ότι η Άννα έφτασε εκεί που έφτασε λόγω του reality. Επειδή πολλά κορίτσια είχαν κόντρες μαζί της, οι κριτές την προστάτεψαν, γιατί αν θυμηθείτε στα bootcamp και στις οντισιόν η Βίκυ Καγιά τής είχε πει τα χειρότερα.

Χτυπάει το τηλέφωνο την ώρα της εκπομπής για να σου πουν «σταμάτα να μιλάς»;

GNTM: Το σοβαρό πρόβλημα υγείας, ο θάνατος και η ανάδοχη οικογένεια παίκτριας, συγκίνησαν την Μελέτη!

Δέχομαι πολλά μηνύματα από ψεύτικα προφίλ με περίεργα ονόματα και μηδέν followers, γιατί έχω δώσει πολλές αποκαλύψεις για το δεύτερο «GNTM». Δεν φταίω εγώ που τα μαθαίνω, μάλλον η παραγωγή του STAR πρέπει να προσέξει τους ανθρώπους που μπαινοβγαίνουν εκεί.

Πώς βλέπεις τον πόλεμο που γίνεται με τα spoilers του «GNTM» στις πρωινές εκπομπές;

Στενοχωρήθηκα όταν μία μέρα είδα ένα δικό μου ρεπορτάζ, που το είχα βγάλει μία εβδομάδα πριν στην εκπομπή, και το έπαιζε ο Γιώργος Λιάγκας σαν αποκλειστικό. Όχι απλά με στενοχώρησε, έγινα έξαλλη. Έκανα story συγκρίνοντας το δικό μου ρεπορτάζ με το ρεπορτάζ της Κλεοπάτρας Πατλάκη και τους έκανα tag σαν εκπομπή, νομίζω το έχουν διαβάσει κιόλας. Θεωρώ ότι ένας παρουσιαστής σαν τον Γιώργο Λιάγκα, που τον έβλεπα στο «Πρωινό» με τη Φαίη Σκορδά όταν ήμουν μικρή, θα έπρεπε να αποφεύγει αυτό το πράγμα. Μόλις βγήκα σε αυτό το κύκλωμα, γιατί να το κάνει; Είναι γελοίο.

Σαν άντρας σου αρέσει ο Γιώργος Λιάγκας;

GNTM: Αυτή είναι η πρώην παίκτρια που έχει να κάνει

Δεν είναι καθόλου στο στυλ μου και είναι σε μια ηλικία που δεν κοιτάω, αλλά δεν θα τον κρίνω από την εξωτερική του εμφάνιση. Θεωρώ ότι κάνει πολύ καλά τη δουλειά του για να βρίσκεται εκεί που είναι.

Η νικήτρια του πρώτου «GNTM» Ειρήνη Καζαριάν τώρα παίζει στο θέατρο. Πώς σου φαίνεται;

Είναι απόλυτα φυσιολογικό για ένα μοντέλο να κάνει την ηθοποιό, ισχύει αυτό που είπε η Καζαριάν σε μια συνέντευξη της. Αλλά τα μοντέλα συνήθως ξεκινούν από μικρούς ρόλους σε ταινίες ή σε σίριαλ, όπου υπάρχει η κάμερα και το μοντάζ. Αυτό είναι εντελώς διαφορετικό από το να παίξεις στο θέατρο και σε ένα έργο τόσο «βαρύ». Βέβαια, δεν φταίει η Καζαριάν, αφού την επέλεξαν θα το κάνει, γιατί αυτή τη στιγμή στη ζωή της δεν κάνει κάτι σαν νικήτρια του «GNTM» στο μόντελινγκ.

Για ποιο λόγο νομίζεις ότι δεν προχωράει στο μόντελινγκ;

Δεν ξέρω ακριβώς τι έχει συμβεί με το συμβόλαιο που πήρε από το «GNTM», αλλά ξέρω ότι τώρα θα έπρεπε να είναι στη Γερμανία και να δουλεύει. Επειδή έχουμε γνωριστεί παλιότερα με την Καζαριάν και ήμασταν σε κοινό πρακτορείο στην Ιταλία, έχει ικανότητες και μπορεί να κάνει μόντελινγκ αλλά συγκεκριμένα πράγματα. Δεν ξέρω γιατί χάλασε όλο αυτό, με το δικό μου το μυαλό θα πω ότι ίσως να έπαιξε ρόλο το σκάνδαλο που έγινε με το ροζ βίντεο και να χάλασε την εικόνα της, παρ' ότι δεν ξέρουμε αν είναι αυτή ή όχι. Είναι κρίμα μετά το «GNTM» η νικήτρια να μην κάνει κάτι στη μόδα αλλά στο θέατρο, όμως δεν θα την κρίνω τώρα σαν ηθοποιό, χωρίς να την έχω δει, θα πάω να τη δω στην παράσταση.

Πώς φαντάζεσαι τη συνάντησή σας, από τη στιγμή που εκείνη ακόμα σε λέει μάγισσα;

Την έχω συναντήσει πολλές φορές και δεν έχουμε ανταλλάξει κουβέντα. Δεν έχω πρόβλημα με τους ανθρώπους που λένε τη γνώμη τους, αλλά μου αρέσει να τη στηρίζουν κάπου. Όχι όταν με βλέπουν μπροστά τους να κάνουν πως δεν με ξέρουν. Για ό,τι έχω πει, έχω στηρίξει τη γνώμη μου μέχρι το τέλος, αλλά δεν έχω δει καμία από τις κοπέλες να κάνει το ίδιο μαζί μου πέρα από την Άννα Αμανατίδου.

Για ποιο λόγο δεν επέστρεψες στη Νομική;

Θα κάνω παράλληλα το master μου. Είναι ένα αντικείμενο που το σπούδασα για τη στιγμή που το μόντελινγκ θα με αφήσει. Για πέντε χρόνια ασχολιόμουν με τη Νομική και ήμουν ανάμεσα στο Λονδίνο και τη Θεσσαλονίκη για να βγάλω τις σπουδές μου, μέχρι φέτος που αποφάσισα να δώσω έμφαση στο μόντελινγκ. Πολλά κορίτσια έχουν ασχοληθεί από την αρχή με τη μόδα, εγώ δεν είχα την πολυτέλεια να το κάνω γιατί οι γονείς μου δεν μου το επέτρεψαν.

Σκέφτηκες να τους πας κόντρα;

To έκανα αυτό με τον πατέρα μου, αλλά κατάλαβα ότι είναι σωστό να εξελίσσουμε και το «μέσα» μας, γιατί κάποια στιγμή η ομορφιά θα φύγει. Επειδή γενικά ήμουν άτακτο παιδί, θεωρώ ότι χρώσταγα στους γονείς μου ένα πτυχίο.

Είναι μεγάλο «χρέος»... Τι τους έκανες;

Ήμουν άτακτο παιδί, δεν πήγαινα τακτικά στο σχολείο, δεν τους άκουγα, αργούσα να γυρίσω το βράδυ, τους είχα δημιουργήσει προβληματισμούς. Ο πατέρας μου προβληματιζόταν πολύ στην εφηβεία μου, ειδικά τον έναν χρόνο που είχα φάει τρελό bullying και είχα αποφασίσει να κόψω το σχολείο, για να το βγάλω μέσω Internet. Νόμιζε ότι δεν θα τελειώσω καν το Γυμνάσιο.

Τα τελευταία 3 χρόνια που είσαι μόνη σου, υπήρχε κάποιος άντρας που μπήκε στη ζωή σου;

Υπήρξε μία πολύ καλή προσπάθεια η οποία δυστυχώς χάλασε γιατί τον φόβιζε η δημοσιότητα. Κι εγώ δεν ανοίγομαι τόσο εύκολα, θέλω ο άνθρωπος που είναι δίπλα μου να μου το δείχνει έμπρακτα κάθε μέρα για να τον βάλω στη ζωή μου. Αλλά σίγουρα εκείνος ένιωσε τα καλά στοιχεία που έχω.

Σεξ πόσο καιρό έχεις να κάνεις;

Έναν μήνα και κάτι. Υπήρξε ένα φλερτ στις διακοπές το οποίο δεν κατέληξε κάπου αλλά ήταν και εγκεφαλικό, γιατί δεν κάνω πράγματα απλά για την κίνηση.

Είσαι εγκεφαλική, αλλά το σεξ σε μια σχέση δεν παίζει ρόλο;

Μεγάλο ρόλο για μένα. Αλλά πρέπει να παίζει το μυαλό πρώτα για να λειτουργήσει το σώμα. Για μένα αν δεν υπάρχει «παιχνίδι» στο μυαλό, δεν μπορώ σε καμία περίπτωση να με φανταστώ με κάποιον στο κρεβάτι ή στη ζωή μου.

Το μέγεθος παίζει ρόλο σε έναν άντρα;

GNTM: Αυτή είναι η πρώην παίκτρια που έχει να κάνει

Ανάλογα τα γούστα και τη χημεία. Τα προσόντα όμως παίζουν ρόλο...

Έχεις φανταστεί τα χαρακτηριστικά που θα έχει ο άντρας στο πλευρό σου;

Πάνω-κάτω ξέρω τι θέλω, γι' αυτό και ζορίζομαι να βρω αυτόν που θα στέκεται δίπλα μου. Σίγουρα θα ήθελα να είναι πετυχημένος, όχι απαραίτητα για να μου προσφέρει κάτι, αλλά για τον εαυτό του και για να τον θαυμάζω. Ζητάω απλά πράγματα, όπως ο σεβασμός, που δεν τον βρίσκω, θέλω οπωσδήποτε να έχει χιούμορ, δεν μπορώ τους μίζερους ανθρώπους που κλαίγονται όλη την ώρα. Θέλω λίγο να είναι της παλιάς σχολής, γιατί είμαι γυναίκα που κρατάει τις παραδόσεις.

Στα σχέδιά σου είναι η οικογένεια και τα παιδιά;

Εννοείται πως θέλω να κάνω παιδιά και σίγουρα δεν θέλω να γίνω μεγάλη μαμά, αλλά αυτό δεν το σχεδιάζεις. Αν στο μέλλον έρθει ο κατάλληλος άνθρωπος για να χτίσω οικογένεια, καλοδεχούμενος. Είμαι πλέον 27 και έχω σοβαρευτεί, θέλω να είμαι σταθερή και στη δουλειά μου και στα προσωπικά μου.

Το νέο «GNTM» πώς σου φαίνεται;

Έχω φτάσει σε σημείο να μην μπορώ να το δω, δεν γίνεται να είναι τόσο reality πια. Έχουμε ξεχάσει ότι αυτό το τηλεοπτικό προϊόν έχει να κάνει με μόδα. Βλέπω κορίτσια που δεν έχουν καμία σχέση με τη μόδα και είναι έτοιμες για τσαμπουκά για να μοιάσουν στη Μικαέλα ή σε μένα. Άκουσα την Έλενα Χριστοπούλου που τους είπε «μην προσπαθείτε να μοιάσετε στις παλιές, γιατί σας έκοψα» και έχει δίκιο. Βλέπω πως ακόμα και οι κριτές έχουν αλλάξει.

Πώς έχουν αλλάξει οι κριτές;

Έχουν πάρει έναν ρόλο. Βλέπω τη Βίκυ Καγιά πολύ πιο χαλαρή και τον Δημήτρη Σκουλό να «καταπίνει» διάφορα και να περνάει κορίτσια στο φλου. Βλέπω έναν Μπράτη που μιλάει παραπάνω και συμφωνώ σε αυτό, γιατί δεν ήταν σωστό να μην έχει λόγο ως σχεδιαστής. Όμως η Ηλιάνα το έχει παρακάνει, είναι υπερβολικά αυστηρή και δεν έχει δίκιο σε αυτά που λέει. Να κάτσει να σκεφτεί πώς ήταν αυτή στην ηλικία των κοριτσιών. Την έχουν καλέσει να κάνει τον κριτή, όχι τον δικαστή. Μάλλον ξέχασε τι πέρασε, ότι κι αυτή ζούσε στο εξωτερικό και περνούσε αυτό που περνάμε εμείς όταν πάμε να κριθούμε μπροστά της. Επειδή έχω περάσει από αυτή την πίεση, όταν λες σε μια κοπέλα «είσαι καταπληκτική, παίρνεις το golden pass» και μετά της λες «δεν το άξιζες», της δημιουργείς κόμπλεξ και τη στενοχωρείς και είναι κρίμα γιατί δεν θα είναι δίπλα σου. Ξέρουμε πολύ καλά ότι μετά το παιχνίδι ούτε η Καγιά ούτε η Ηλιάνα ούτε ο Σκουλός ούτε ο Μπράτης θα πάρει τηλέφωνο αυτή την κοπέλα.

Θεωρείς ότι κάποιες κοπέλες πέρασαν απλά γιατί είπαν μια ωραία ιστορία στις οντισιόν;

Το πιστεύω γιατί το βλέπω. Βλέπω πολλά κορίτσια που λένε ότι έχουν ζήσει ρατσισμό και bullying και τις περνάνε, δεν γίνεται όμως έτσι. Νομίζω πως έχει ξεφύγει το θέμα με τις ιστορίες, ορισμένες φορές θέλω να τις δώσω στην Κατερίνα και να τις συζητήσουμε στα Διλήμματα. Κι εγώ έχω μεγαλώσει μόνη, κι εγώ έτρωγα bullying στο σχολείο, αλλά δεν είναι η στιγμή και το μέρος να πας να το συζητήσεις αυτό στο «GNTM» για να σε λυπάται ο κριτής. Ο καθένας έχει μια πονεμένη ιστορία, όμως όταν πας εκεί θα κριθείς για τη μόδα, για τη φωτογραφία και για τις διαστάσεις σου, που τις έχουμε ξεχάσει πλέον...

Θα πήγαινες στο νέο «GNTM»;

Ναι, αν μου το πρότειναν. Θεωρώ ότι κι αυτοί θα με ήθελαν, δεν ξέρω αν θα το έκαναν επειδή με αγαπάνε και τους έλειψα ή επειδή θα έπαιρναν τηλεθέαση. Ό,τι και να ισχύει, είναι ένα κομμάτι που ήθελα να το ζήσω και το έζησα, και μου άλλαξε όλη μου τη ζωή. Έχω φτάσει εδώ που είμαι εξαιτίας αυτού του show, εννοείται πως θα το υποστηρίξω.

Την κόντρα σου με τη Ραμόνα την έχετε αφήσει πίσω σας; Καθίσατε να το συζητήσετε;

Όχι, δεν θέλω να συζητάω με άτομα που πετάνε λόγια, δεν εξηγούν τον λόγο που τα είπαν και μετά τα γενικεύουν. Ούτε θα σεβαστώ έναν άνθρωπο ο οποίος δεν με σέβεται χωρίς να με ξέρει. Δεν είδα να το μετανιώνει, αλλά να το συνεχίζει, οπότε την αφήνω να κάνει εκείνη τη δουλειά της κι εγώ τη δική μου. Δεν έχω σκοπό να τα ξαναβρώ μαζί της, γιατί δεν την ήξερα, ούτε ήταν φίλη μου, και δεν ήταν δική μου κίνηση να φτάσουμε σε αυτό το σημείο. Αν θέλει η ίδια να κάνει κάτι γι' αυτό, θα πρέπει να κάνει την πρώτη κίνηση.

Μέσα σε έναν χρόνο τι έχει αλλάξει στη ζωή σου;

Άλλαξαν πολλά πράγματα μετά το «GNTM». Πλέον βρίσκομαι στο Open, δίπλα σε μια πολύ καλή και έμπειρη παρουσιάστρια όπως η Κατερίνα Καινούργιου και πέρα απ' αυτό υπάρχουν δουλειές που εμφανίζονται κάθε μήνα και κλείνω συνεργασίες με μεγάλα brands όπως η Under Armour.

Τι θα απαντούσες σε εκείνους που λένε «άντε, ρε Μέγκι, που έγινες παρουσιάστρια»;

Θα τους συμβούλευα να προσπαθήσουν να κάνουν αυτό που κάνω και να δουν πόσο δύσκολο είναι. Νομίζω ότι μου ταιριάζει και προσπαθώ κάθε μέρα να γίνομαι καλύτερη. Δεν ζήτησα ποτέ να γίνω παρουσιάστρια, ούτε θα ήθελα στο μέλλον να γίνω κεντρική.

Άρα οι δηλώσεις της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη που είπε ότι δεν μπορείς να γίνεις κεντρική παρουσιάστρια, σε άφησαν παγερά αδιάφορη;

Ναι, γιατί κανείς δεν πίστευε σε μένα πέρσι. Όμως ο χρόνος και οι ικανότητές μου αποδεικνύουν ότι μπορώ να κάνω πολλά πράγματα που έχουν σχέση με τη μόδα - ακόμα και αυτό που κάνω στο «Ευτυχείτε» έχει μέσα το fashion. Είμαι χαρούμενη που υπάρχουν άνθρωποι με εμπειρία όπως η Κατερίνα Καινούργιου ή ο Θέμης Μάλλης που με έχουν εμπιστευτεί. Δεν με ενδιαφέρει η Γαρυφαλλιά αυτή τη στιγμή.

Είσαι νουμεράκιας;

Όχι, αλλά βλέπω πώς είμαστε μεταξύ μας. Όταν νιώθεις ότι είσαι κομμάτι μιας παρέας, αυτό περνάει και στον κόσμο. Αυτό ενδιαφέρει τόσο εμένα όσο και την Κατερίνα, τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Χρύσλα Γεωργακοπούλου, που για μένα έχουν γίνει σαν δεύτερή μου οικογένεια. Υπήρξαν πολλές στιγμές στον αέρα που έχω κάνει λάθη, αλλά ήταν εκεί για να με αγκαλιάσουν και όχι να με κατακρίνουν.

Έχεις δεχτεί κάποια πρόταση για την επικείμενη Εβδομάδα Μόδας;

Έχω δεχτεί δύο προτάσεις, αλλά δεν έχω καταλήξει κάπου. Δεν υπόσχομαι ότι θα είμαι 100% εκεί, αλλά υπάρχει πιθανότητα να περπατήσω για έναν σχεδιαστή. Ετοιμάζω όμως κι άλλα πράγματα.

Boom 1: «Βλέπω φέτος τη Βίκυ Καγιά πολύ πιο χαλαρή και τον Δημήτρη Σκουλό να "καταπίνει" διάφορα και να περνάει κορίτσια στο φλου. Η Ηλιάνα είναι υπερβολικά αυστηρή και δεν έχει δίκιο σε αυτά που λέει, να σκεφτεί πώς ήταν αυτή στην ηλικία των κοριτσιών. Την έχουν καλέσει να κάνει τον κριτή, όχι τον δικαστή»