Γιώργος Λέντζας: Άδειασε τον Σάκη Τανιμανίδη δημόσια - «Θα προτιμούσα να μην...»!

Δεν δίστασε να το πει!

Γιώργος Λέντζας: Άδειασε τον Σάκη Τανιμανίδη δημόσια - «Θα προτιμούσα να μην...»!

Τον Σάκη Τανιμανίδη άδειασε δημόσια ο Γιώργος Λέντζας με τον οποίο συνεργαζόντουσαν στο «World Party». «Θα προτιμούσα να μην...».

Ο παρουσιαστής βρέθηκε καλεσμένος στο «The 2night show» και δεν γινόταν να τον ανακρίνουν οι «Μύγες» κάνοντας πικάντικες ερωτήσεις.

«Θα προτιμούσες να ξανακάνεις εκπομπή με τον Σάκη Τανιμανίδη ή να μην δουλέψεις ξανά στην τηλεόραση;» τον ρώτησε ο Νικόλας Ράπτης. Σάκης Τανιμανίδης: Ραγδαίες εξελίξεις με τον παρουσιαστή!

Και ο Γιώργος Λέντζας χωρίς περιστροφές απάντησε: «Θα προτιμούσα να μην δουλέψω ξανά στην τηλεόραση με τον Σάκη Τανιμανίδη».

Γιώργος Λέντζας Σακης Τανιμανίδης

Σάκης Τανιμανίδης: Στο πλευρό του η αδερφή του σε μια από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές!

Η αδερφή του Σάκη Τανιμανίδη, βρέθηκε στο πλευρό του, σε μια από τις πιο ευτυχισμένες του στιγμές. Έχει μεγάλη αδυναμία στην Κασσιανή.

Μία ξεχωριστή εκδήλωση διοργάνωσε ο παρουσιαστής για τον εορτασμό της επετείου για τον ένα χρόνο λειτουργίας του Μουσείου Ψευδαισθήσεων στο Μοναστηράκι.

Το «παρών», μεταξύ άλλων, έδωσαν η σύζυγος του παρουσιαστή, Χριστίνα Μπόμπα, αλλά και η μικρότερη αδελφή του, Κασσιανή Τανιμανίδη.

Σάκης Τανιμανίδης: Γλίτωσε το «εγκεφαλικό» στο παρά πέντε!

Μάλιστα, πόζαραν όλοι μαζί στον φωτογραφικό φακό, μαζί και με την κουμπάρα του Μαρίνα Βερνίκου.
Σάκης Τανιμανίδης αδερφή

Σάκης Τανιμανίδης αδερφή

Χριστίνα Μπόμπα - Σάκης Τανιμανίδης: «Νέες περιπέτειες» στο σπίτι τους! Φωτογραφία από το σαλόνι!

«Νέες περιπέτειες» στο καινούργιο τους σπίτι θα έχουν η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης. Η φωτογραφία από το σαλόνι τους.

Το ζευγάρι πριν από μερικές εβδομάδες μετακόμισε σε νέο διαμέρισμα και είχαν μοιραστεί με διαδικτυακούς τους φίλους τις κούτες που έπρεπε να μεταφέρουν.

Το ζευγάρι ανυπομονεί να αποκτήσει νέες αναμνήσεις από το νέο τους σπίτι και το έκανε γνωστό η Χριστίνα Μπόμπα με μια φωτογραφία τους και το σχόλιο «Νέο σπίτι, νέες περιπέτειες, νέες αναμνήσεις».

Χριστίνα Μπόμπα - Σάκης Τανιμανίδης σπίτι