Σάσα Σταμάτη: Αποκάλυψη «βόμβα»! Είχε δεχθεί σeξουαλική παρενόχληση από πρώην Υπουργό!

Μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά και έδωσε λεπτομέρειες!

Σάσα Σταμάτη: Αποκάλυψη «βόμβα»! Είχε δεχθεί σeξουαλική παρενόχληση από πρώην Υπουργό!

Μια αποκάλυψη «βόμβα» έκανε η Σάσα Σταμάτη. Είχε δεχθεί σeξουαλική παρενόχληση από πρώην Υπουργό και υο αποκάλυψε για πρώτη φορά.

Μάλιστα, μιλώντας στις κάμερες έδωσε και λεπτομέρειες για το περιστατικό. Σάσα Σταμάτη: Αποκάλυψε τα ευχάριστα νέα η παρουσιάστρια!

«Σeξουαλική παρενόχληση έχεις δεχτεί;», ρώτησε την Σάσα Σταμάτη, η Μαρία Κοκολάκη από το Πρωινό και απάντησε:

«Κάποια στιγμή είχα μια συνέντευξη με έναν υπουργό. Μου έκλεισε ραντεβού σε ένα μεζεδοπωλείο. Όλα καλά, κάναμε τη συνέντευξη, ευδιάθετος, χαρούμενος… Κάποια στιγμή -ήταν μαζί με τους αστυνομικούς του- μου λέει «Να σε πάμε στο αυτοκίνητο, πιο κάτω»; Επειδή ήμουν λίγο μακριά λέω «Πάμε». Πάω να φύγω, τον χαιρετάω και μου λέει: «Να σου πω κάτι, εγώ πέρασα πάρα πολύ ωραία και αν θες μπορούμε το επόμενο Σαββατοκύριακο να πάμε στην Αράχωβα», ανέφερε η Σάσα Σταμάτη.

Σάσα Σταμάτη: Με αέρα μοντέλου κυκλοφορούσε στην Γλυφάδα! Τα δυο μέτρα πόδια της τους έκαναν όλους να "παραμιλούν"!

Με αέρα μοντέλου κυκλοφορούσε στην Γλυφάδα η Σάσα Σταμάτη. Τα δυο μέτρα πόδια της τους έκαναν όλους να "παραμιλούν" στον δρόμο.

Η παρουσιάστρια έχει αναλογίες που θα ζήλευαν πολλές. Μάλιστα, επιλέγει outfit που αναδεικνύουν τα καλλίγραμμα πόδια της και την σιλουέτα της.

Πριν από λίγες ημέρες ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε στο κέντρο της Γλυφάδας με το πιο sεxy σύνολο!

Η Σάσα Σταμάτη, επέλεξε να φορέσει μια μαύρη leather μίνι φούστα, την οποία συνδύασε με λευκό πουκάμισο σε φαρδιά γραμμή. Μάλιστα, το "απογείωσε" με μαύρες over the knee μπότες.

Σάσα Σταμάτη μοντέλο Γλυφάδα

Σάσα Σταμάτη μοντέλο Γλυφάδα

Σάσα Σταμάτη μοντέλο Γλυφάδα

Σάσα Σταμάτη: Βγήκε στο δρόμο με fashionable σύνολο και όλοι κοιτούσαν το κινητό της! Ποιον είχε πάνω;

Η Σάσα Σταμάτη βγήκε στο δρόμο με fashionable σύνολο και όλοι κοιτούσαν το κινητό της! Λογικό θα μας πείτε αφού με αυτόν που είχε πάνω, έγινε αντικείμενο σχολιασμού!

Η παρουσιάστρια, συνδύασε το τζιν της σε γραμμή ζιπ κιλότ με λευκό πουκάμισο με φουσκωτά μανίκια! Το look της ολοκλήρωσε με φιδίσια mules και στιλάτα γυαλιά ηλίου.

Σάσα Σταμάτη: Κάνει το βήμα... ανατροπή στην ζωή της! (Βίντεο)

Ωστόσο, τα βλέμματα όλων έπεσαν στην θήκη του κινητού της, η οποία είχε πάνω τον σχεδιαστή Karl Lagerfeld! Υπενθυμίζεται ότι ο ίδιος έχασε πριν λίγο καιρό την ζωή του, ενώ έχει γράψει ιστορία στον χώρο της μόδας... Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες του Υοuweekly.gr:

Σάσα Σταμάτη: Βγήκε στο δρόμο με fashionable σύνολο και όλοι κοιτούσαν το κινητό της! Ποιον είχε πάνω;Σάσα Σταμάτη: Βγήκε στο δρόμο με fashionable σύνολο και όλοι κοιτούσαν το κινητό της! Ποιον είχε πάνω;Σάσα Σταμάτη: Βγήκε στο δρόμο με fashionable σύνολο και όλοι κοιτούσαν το κινητό της! Ποιον είχε πάνω;Σάσα Σταμάτη: Βγήκε στο δρόμο με fashionable σύνολο και όλοι κοιτούσαν το κινητό της! Ποιον είχε πάνω;Σάσα Σταμάτη: Βγήκε στο δρόμο με fashionable σύνολο και όλοι κοιτούσαν το κινητό της! Ποιον είχε πάνω;

Σάσα Σταμάτη: Οι φωτογραφίες από την παραλία! Αυτό είναι το κορμί της χωρίς ρετούς!

Οι φωτογραφίες της Σάσας Σταμάτη από την παραλία! Έτσι είναι το κορμί της παρουσιάστριας χωρίς ίχνος από ρετούς!

Ο φωτογραφικός φακός την "έπιασε" στη Μύκονο να κάνει το μπάνιο της!

Τις καλοκαιρινές της διακοπές στη Μύκονο κάνει η Σάσα Σταμάτη, όπου πριν μερικές μέρες οι παπαράτσι την "έπιασαν" στην παραλία με τον Παύλο Βαρδινογιάννη.

Η παρουσιάστρια συνεχίζει να χαλαρώνει και να γεμίζει τις μπαταρίες της στο νησί των ανέμων και νέες φωτογραφίες ήρθαν στο "φως" της δημοσιότητας και μάλιστα αρετουσάριστες!

Με ένα ολόσωμο μαγιό η Σάσα απολάμβανε τις στιγμές στην παραλία και ο φακός έκανε τη... δουλειά, αποτυπώνοντας το κορμί της χωρίς κανένα φίλτρο!

Δείτε την!

Σάσα Σταμάτη: Οι φωτογραφίες από την παραλία! Αυτό είναι το κορμί της χωρίς ρετούς!Σάσα Σταμάτη: Οι φωτογραφίες από την παραλία! Αυτό είναι το κορμί της χωρίς ρετούς!Σάσα Σταμάτη: Οι φωτογραφίες από την παραλία! Αυτό είναι το κορμί της χωρίς ρετούς!Σάσα Σταμάτη: Οι φωτογραφίες από την παραλία! Αυτό είναι το κορμί της χωρίς ρετούς!

Σάσα Σταμάτη: Στο πλευρό της αυτές τις ώρες ο Παύλος Βαρδινογιάννης! Τι συνέβη;

Τι συνέβη στην Σάσα Σταμάτη αυτές τις ώρες και είναι στο πλευρό της ο Παύλος Βαρδινογιάννης; Αποκλειστικό ρεπορτάζ στο Vanda's blog!

Ένα από τα πιο δύσκολα καλοκαίρια της διανύει η Σάσα Σταμάτη, μετά την λήξη της συνεργασίας της με τον ΣΚΑΙ! Η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος, είχε κάνει συζητήσεις με κανάλια για να επιστρέψει στην τηλεόραση, αλλά δυστυχώς το τελευταίο της ραντεβού δεν πήγε καλά....

Η Σάσα είναι μια από τις πιο «δουλευταρούδες» δημοσιογράφους και παρουσιάστριεες και όπως έχει πει και η ίδια, εργάζεται για βιοποριστικούς λόγους! Μάλιστα η ίδια, είχε σχολιαστεί πολύ θετικά από συναδέρφους της, αφού ήταν από τις πρώτες που έφταναν στον σταθμό του Φαλήρου και έφευγε από τις τελευταίες. Ωστόσο, η σκληρή της δουλειά δεν απέδωσε καρπούς και έτσι το καλοκαίρι την βρήκε χωρίς τηλεοπτική στέγη! Η όμορφη Σάσα, χαλαρώνει στην Μύκονο μαζί με τον Παύλο Βαρδινογιάννη, και προσπαθεί να δει τι θα κάνει στα επαγγελματικά της, μιας και το το τοπίο είναι αρκετά θολό.

Ωστόσο, η όμορφη δημοσιογράφος είναι μαχήτρια και σίγουρα θα βρει την άκρη της! Μάλιστα πληροφορίες του Vanda's blog αναφέρουν ότι ένας ακόμα μεγάλος σταθμός, πρόκειται να την πλησιάσει. Εμείς φυσικά να της ευχηθούμε ό,τι καλύτερο!