Γιώργος Λιάγκας: "Λύγισε" ο παρουσιαστής! Τα πλάνα που τον συγκίνησαν και ξέσπασε - «Είναι θύμα»! (Βίντεο)

πρώτη φορά τον βλέπουμε έτσι!

Γιώργος Λιάγκας:

"Λύγισε" ο Γιώργος Λιάγκας σήμερα στην εκπομπή του. Μετά από πλάνα που είδε συγκινήθηκε και ξέσπασε. «Είναι θύμα», είπε.

Είναι από τις λίγες φορές που βλέπουμε έτσι τον παρουσιαστή στον αέρα της εκπομπής «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα».

Συγκεκριμένα, μετά από την συνέντευξη της Έφη Θώδη στον δημοσιογράφο τους, η οποία μίλησε για τα όσα έζησε στην τηλεόραση και την έκαναν να μπει σε ψυχιατρική κλινική, ο Γιώργος Λιάγκας "λύγισε".

Όπως είπε με "σπασμένη" φωνή η τραγουδίστρια είναι θύμα της τηλεόραση, αφού είναι καλοπροαίρετη και την εκμεταλλεύτηκαν.

Γιώργος Λιάγκας: Απαντάει δημόσια αν θα είναι ο παρουσιαστής του Big Brother!

Ο Γιώργος Λιάγκας απαντάει δημόσια αν θα είναι εκείνος ο παρουσιαστής του Big Brother!

Η επιστροφή του γνωστού ριάλιτι ανακοινώθηκε εχθές με επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ, καθώς διεκδίκησε τα δικαιώματα!

Ο γνωστός παρουσιαστής μέσα από την εκπομπή του «Μεσημέρι με τον Λιάγκα», στον ΣΚΑΪ ανακοίνωσε όλες τις λεπτομέρειες!

Όπως είπε ο ίδιος δεν του έχει γίνει πρόταση διότι μόλις πριν από τρεις μέρες ο σταθμός απέκτησε τα δικαιώματα του συγκεκριμένου προγράμματος.

Γιώργος Λιάγκας: Απαντάει δημόσια αν θα είναι ο παρουσιαστής του Big Brother!

Είπε χαρακτηριστικά:

«Πέρσι ήταν να το κάνει ο ΑΝΤ1 και είχε ακουστεί ότι θα το κάνω εγώ που ήμουν σε καθεστώς να μην κάνω τίποτα. Δεν μου έχει γίνει καμία πρόταση. Καταρχήν οι άνθρωποι το έκλεισαν προχθές το βράδυ στις Κάννες. Άρα πότε να προλάβουν να με πάρουν τηλέφωνο; Ακόμα τα στελέχη του ΣΚΑΪ είναι στις Κάννες.

Δεν θα το ‘κανα διότι είναι κάτι που εγώ διαφωνώ. Πιστεύω ότι θα πάει καλά, εμένα όμως δεν μου αρέσει να κάνω ριάλιτι. Είναι ένα ριάλιτι που παίζει με τους χαρακτήρες των ανθρώπων. Καλά κάνει βέβαια είναι τηλεοπτικό προϊόν».

Γιώργος Λιάγκας: Απαντάει δημόσια αν θα είναι ο παρουσιαστής του Big Brother!

Γιώργος Λιάγκας: «Παιδιά, που κατάντησαν τα καλλιστεία του ΑΝΤ1! Είναι κατάντια»! (Βίντεο)

Ο Γιώργος Λιάγκας έκραξε τα καλλιστεία. «Παιδιά, που κατάντησαν τα καλλιστεία του ΑΝΤ1! Είναι κατάντια», είπε ο παρουσιαστής.

Ο διαγωνισμός ομορφιάς έγινε με επιτυχία στο ανακαινισμένο θέατρο Alhambra, όπου ανέδειξε την πιο όμορφη γυναίκα της Ελλάδας, ωστόσο τα ευτράπελα δεν ήταν λίγα.

«Παιδιά, που κατάντησαν τα καλλιστεία του ΑΝΤ1… Τα κραταιά… Που τότε ο αείμνηστος Μίνωας Κυριακού είχε κορώνα στο σταθμό. Πως κατάντησε έτσι αυτός ο θεσμός; Η εικόνα είναι κατάντια»., είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

«Να πω για τη φίλη μου την Μαρία, που δεν φταίει. Της είπαν πως θα παρουσιάσει τα καλλιστεία. Δεν ήξερε που θα τα παρουσιάσει. Η κακομοίρα διάβαζε τα κείμενα από το χαρτάκι, δεν είχε ένα auto cue. Αν ήταν σε μια σκηνή υπερπαραγωγή θα ήταν μια χαρά, στη σκηνή αυτή που είχε ένα σεντόνι άσπρο…» συμπλήρωσε.

Στη συνέχεια της κουβέντας, γελώντας, ο Γιώργος Λιάγκας πρόσθεσε: «Αυτά τα μπαλόνια στο σκηνικό, τα άθλια. Η κριτική στου διαόλου τη μάνα και λέει πως βλέπει από κοντά την προσωπικότητα. Εδώ δεν βλέπεις τους ανθρώπους, βλέπεις και την προσωπικότητα;»

Γιώργος Λιάγκας: Απίστευτο δημόσιο ξέσπασμα! «Έχουν ψωνιστεί...»!

Ο Γιώργος Λιάγκας έκανε ένα απίστευτο δημόσιο ξέσπασμα στην εκπομπή του και είπε μεταξύ άλλων: «Έχουν ψωνιστεί...»!

Ο γνωστός παρουσιαστής σήμερα στην εκπομπή του στον ΣΚΑΪ με αφορμή ένα ρεπορτάζ της συναδέλφου του, Κλεοπάτρα Πατλάκη, άνοιξε «πυρ».

Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος παρουσίασε τρεις ανθρώπους που έκαναν δοκιμαστικό για την κριτική επιτροπή του νέου reality του Open «Δικαστήριο μόδας».

Ανάμεσα σε αυτά τα πρόσωπα ήταν και η influencer και fashion blogger Έλενα Γαλίφα.

Γιώργος Λιάγκας: Απίστευτο δημόσιο ξέσπασμα! «Έχουν ψωνιστεί...»!

Με αφορμή αυτή την αποκάλυψη ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε για τους influencers και τις απαιτήσεις που έχουν.

Είπε χαρακτηριστικά:

«Η κοπέλα κατάφερε γιατί είναι άξια και ικανή να ξεχωρίσει πραγματικά και να πάει διακοπές σε όλο τον κόσμο τζάμπα. Εδώ το καλοκαίρι μάζωξε τις ξένες influencers στην Μύκονο και την Σαντορίνη τζάμπα και μου έλεγε η Έλενα το τι παραξενιές έχουν επειδή είναι influencers και έχουν 300.000 followers. Οι παραξενιές του τελευταίου influencer δεν συγκρίνονται με τις παραξενιές του πρώτου star. Η Μενεγάκη που είναι η πρώτη star στην Ελλάδα, που δεν έχει παραξενιές την έβλεπα το καλοκαίρι στο Μεγανήσι απλή, με την τσάντα της, με τα παιδιά της, με την παντόφλα της και λοιπά. Οι influences θέλουν στο top ξενοδοχείο. Έχουν ψωνιστεί, να το προσέξουν».

Γιώργος Λιάγκας - Δημήτρης Ουγγαρέζος: Τι συμβαίνει μεταξύ τους; «Δεν ήρθε, με έστησε»!

Τι συμβαίνει μεταξύ του Γιώργου Λιάγκα και του Δημήτρη Ουγγαρέζου; Σήμερα ο Λιάγκας είπε χαρακτηριστικά: «Δεν ήρθε, με έστησε»!

Στην σημερινή εκπομπή του ΣΚΑΪ «Μεσημέρι με τον Λιάγκα» ο γνωστός παρουσιαστής προέβη σε μία αποκάλυψη!

Συγκεκριμένα αποκάλυψε πως μίλησε με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και τον έκανε ξανά follow στο Instagram - υπενθυμίζουμε πως τον είχε κάνει unfollow για άγνωστους μέχρι τώρα λόγους- και δεν έμεινε εκεί, αλλά όπως είχε πει κανόνισαν να πάνε για φαγητό, αλλά ο Δημήτρης τον έστησε!

Ο Γιώργος Λιάγκας είπε χαρακτηριστικά: «Με τον Δημήτρη που μίλησα με ξαναακολούθησε. Όλα καλά. Σήμερα με τον Δημήτρη ακολουθιόμαστε. Κανόνισα χθες να πάω να φάω μαζί του. Δεν ήρθε, με έστησε»!