Ναταλία Γερμανού: Απίστευτο! Τον κυνηγούσε για να δει αν φοράει εσώρουχο! (Βίντεο)

Έβαλε το χέρι της στο παντελόνι του!

Ναταλία Γερμανού: Απίστευτο! Τον κυνηγούσε για να δει αν φοράει εσώρουχο! (Βίντεο)

Απίστευτο αυτό που συνέβη! Η Ναταλία Γερμανού κυνηγούσε τον συνεργάτη της για να δει αν φοράει εσώρουχο!

Η γνωστή παρουσιάστρια στην σημερινή εκπομπή της στον AlphaTv, «Καλύτερα δεν γίνεται» έφερε τα πάνω κάτω!

Στην εκπομπή προβλήθηκε ένα ρεπορτάζ το οποίο ανέφερε ότι ένα ζευγάρι όταν κοιμάται χωρίς εσώρουχα έρχεται πιο κοντά!

Ναταλία Γερμανού: Το δημόσιο συγκινητικό μήνυμα στον Δημήτρη Ουγγαρέζο για τις δύσκολες ώρες που περνάει! (Βίντεο)

Έτσι, ρώτησαν την Ναταλία Γερμανού τι φοράει όταν κοιμάται με την παρουσιάστρια να δίνει ανάλογη απάντηση!

Όταν όμως η Ναταλία ρώτησε τον συνεργάτη της, Παναγιώτης Χατζηδάκης τι φοράει απάντησε:

«Εγώ δεν φοράω τίποτα... ούτε τώρα φοράω»!

Και τότε η Ναταλία Γερμανού τον κυνήγησε για να δει αν λέει αλήθεια, έβαλε το χέρι της στο παντελόνι και επιβεβαίωσε ότι δεν φορούσε εσώρουχο!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Η Ναταλία Γερμανού έστειλε δημόσια ένα συγκινητικό μήνυμα στον Δημήτρη Ουγγαρέζο για τις δύσκολες ώρες που περνάει αυτήν την στιγμή!

Η γνωστή παρουσιάστρια στην έναρξη της σημερινής εκπομπής της στον AlphaTv, «Καλύτερα δεν γίνεται», θέλησε να στείλει συλλυπητήρια στον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγα λεπτά ο γνωστός παρουσιαστής έχασε την μητέρα του τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Η Ναταλία Γερμανού έστειλε εκ μέρους όλης της ομάδας όλη τους την αγάπη και του είπε ότι είναι δίπλα του έστω και με την σκέψη!

Μάλιστα, είπε χαρακτηριστικά ότι τα λόγια είναι πολύ φτωχά σε αυτές τις περιπτώσεις και ότι όλα θέλουν τον χρόνο τους για να ξεπεραστούν!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ναταλία Γερμανού: Η αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή - «Τα έπαιρνε στο κρανίο»!

Μια αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή έκανε η Ναταλία Γερμανου σήμερα στον αέρα της εκπομπής της. «Τα έπαιρνε στο κρανίο».

Η παρουσιάστρια η οποία χθες βγήκε μόνο για μια ώρα στον αέρα του Alpha σπάνια κάνει αποκαλύψεις για πρώτην σχέση της, και με αφορμή κάποιες δηλώσεις της Μαρίας Σολωμού, θέλησε να μιλήσει για την δική της εμπειρία.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός απέφυγε να μιλήσει για τον Πάνο Μουζουράκη και μετά την προβολή των δηλώσεων της, η Ναταλία Γερμανού είπε πως δε γίνεται να ρωτάς έναν άνθρωπο μόνο για τη σχέση του, ειδικά όταν αυτός είναι ένας καταξιωμένος ηθοποιός και έχει να σου πει πράγματα για τη δουλειά του.

«Ρωτάγανε τη σχέση μου συνέχεια για μένα και τα έπαιρνε εκείνος στο κρανίο. Και τον δικαιολογώ απόλυτα τώρα που το σκέφτομαι», είπε χαρακτηριστικά.

Ναταλία Γερμανού προσωπική ζωή

Ναταλία Γερμανού: Μας καλησπέρισε, έκατσε μια ώρα στο πλατό και αποχώρησε! Τι συνέβη στην εκπομπή της;

Η Ναταλία Γερμανού σήμερα, μας καλησπέρα, έκατσε μια ώρα στο πλατό και αποχώρησε με την ομάδα της. Τι συνέβη στην εκπομπή της;

Όπως νωρίτερα είχε ενημερώσει, λόγω συνέλευσης των τεχνικών, η εκπομπή βγήκε στον αέρα στις 4 η ώρα, αντί για τις 2 που βγαίνει κάθε Σαββατοκύριακο.

Με το που βγήκε στον αέρα, η παρουσιάστρια ξεκίνησε με το τραγούδι «Ο τελευταίος χορός» που αναφέρει χαρακτηριστικά «Σε μια ώρα θα έχουν όλα τελειώσει» και είπε:

«Καλωσήρθατε στο σφηνάκι "Καλύτερα δε γίνεται"» και ανέφερε πως άλλαξαν τη σκαλέτα και ανανέωσε μαζί τους το ραντεβού για αύριο, Κυριακή 13/10!

«Είναι συμπυκνωμένη η διασκέδαση που θα απολαύσετε αυτή την ώρα μέχρι τις 17:00», είπε χαρακτηριστικά.

Ναταλία Γερμανού εκπομπή

Ναταλία Γερμανού: Ακομπλεξάριστη πόζαρε στον φακό με μάσκα ομορφιάς!

Η Ναταλία Γερμανού έδειξε για ακόμη μια φορά πόσο ακομπλεξάριστη είναι, αφού πόζαρε στον φωτογραφικό φακό με μάσκα ομορφιάς!

Η γνωστή παρουσιάστρια είναι πολύ ενεργή στα social media της και μοιράζεται σχεδόν καθημερινά στιγμές από την καθημερινότητά της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η Ναταλία Γερμανού είναι μία γυναίκα με χιούμορ και αυτοπεποίθηση, η απόλυτη συνταγή για μια επιτυχημένη γυναίκα.

Ναταλία Γερμανού: Ο άντρας που έρχεται για να αλλάξει την εκπομπή της! «Πυρετός» στον Alpha tv!

Έτσι αυτήν την φορά πόζαρε ακομπλεκάριστη στον φωτογραφικό φακό με μία μάσκα ομορφιάς και την δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram μέσα από ένα Instastory.

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Ναταλία Γερμανού: Ακομπλεξάριστη πόζαρε στον φακό με μάσκα ομορφιάς!

Ναταλία Γερμανού: Την «έπιασαν» οι φωτογράφοι με τον σύντροφό της! Τα «καυτά» φιλιά...

Χαμός έγινε με τη Ναταλία Γερμανού, την οποία «έπιασαν» οι φωτογράφοι με τον σύντροφό της! Τα «καυτά» φιλιά και η μεγάλη παρεξήγηση!

Μάλιστα το εν λόγω περιστατικό αποκάλυψε η ίδια στην εκπομπή της!

Τατιάνα Στεφανίδου VS Ναταλία Γερμανού! Ποια τα "σάρωσε" όλα στην τηλεθέαση 22/9;

Συγκεκριμένα στον αέρα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται», η παρουσιάστρια ανέφερε: «Ήταν πολλά χρόνια πριν και ήταν του χώρου… Ήμασταν στην Κύπρο και μας είχαν πετύχει παπαράτσι να φιλιόμαστε και έγινε μεγάλη φασαρία. Του άρπαξε τη μηχανή… Έφταιγα εγώ, έφταιγε και εκείνος… μόνο ο φωτογράφος δεν έφταιγε»!!

Ναταλία Γερμανού: Το είπε και τους άφησε "κάγκελο"! Αυτό είναι το άθλιο μπότοξ που έκανε - «Δεν κουνιόταν τίποτα»!

Το είπε και τους άφησε όλους "κάγκελο" η Βίκυ Καγιά. Αυτό είναι το άθλιο μπότοξ που έκανε στο πρόσωπο της. «Δεν κουνιόταν πραγματικά τίποτα».

Με αφορμή τις πλαστικές επεμβάσεις που έκανε η Αλιόνα στο Greece’s Next Top Model, η παρουσιάστρια δεν δίστασε να κάνει μια δική της αποκάλυψη.

Συγκεκριμένα είπε: «Πέρυσι έκανα ένα άθλιο μπότοξ και δεν μπορούσα να κουνήσω τίποτα στη μούρη μου… Δεν κουνιόταν πραγματικά τίποτα. Αν είσαι τόσο μικρή σαν την κοπέλα στο GNTM δεν χρειάζεται πραγματικά να κάνεις τίποτα», και μας άφησε άφωνους , αφού δεν περιμέναμε να το πει.

Ναταλία Γερμανού μπότοξ πλαστικές