Γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια λίγους μήνες μετά τον χωρισμό είναι ερωτευμένη ξανά! (Βίντεο)

Χαμογελάει ξανά!

Γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια λίγους μήνες μετά τον χωρισμό είναι ερωτευμένη ξανά! (Βίντεο)

Γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια λίγους μόνο μήνες μετά τον χωρισμό της είναι ερωτευμένη ξανά!

Η είδηση έγινε γνωστή σήμερα μέσα από την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στον AlphaTv, «Καλύτερα δεν γίνεται».

Ο λόγος για την Λάουρα Νάργες, η οποία λίγους μήνες μετά τον χωρισμό της με τον Μιχάλη Μουρούτσου φαίνεται να χαμογελάει ξανά και να είναι ερωτευμένη και πάλι!

Γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια λίγους μήνες μετά τον χωρισμό είναι ερωτευμένη ξανά! (Βίντεο)

Γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια λίγους μήνες μετά τον χωρισμό είναι ερωτευμένη ξανά! (Βίντεο)

Η πρόταση γάμου έγινε και δεν θα αργήσουν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας!

Συγκεκριμένα, η Φωτεινή Πετρογιάννη αποκάλυψε πως την είδε πρόσφατα στο Νέο Ψυχικό με τον νέο της σύντροφο και είπε χαρακτηριστικά:

«Να τον χαίρεται… Είναι ωραίο ζευγάρι! Μπράβο της»!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Νέος έρωτας στην ελληνική showbiz! Γνωστή παρουσιάστρια «λιώνει» για τα μάτια συνεργάτη της! (Βίντεο)

Ένας νέος έρωτας έρχεται στην ελληνική showbiz! Γνωστή παρουσιάστρια «λιώνει» για τα μάτια ενός συνεργάτη της!

Στην σημερινή εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στον ΣΚΑΪ, η Κλεοπάτρα Πατλάκη αποκάλυψε έναν νέο έρωτα ανάμεσα σε μία παρουσιάστρια και συνεργάτη της.

Είπε χαρακτηριστικά:

«Αυτή είναι επιτυχημένη παρουσιάστρια. Εξαιρετικά ταλαντούχα, με πολυετή παρουσία στον τηλεοπτικό χώρο. Σέξι λόγω προσωπικότητας. Και είναι ερωτευμένη με αυτόν, ο οποίος είναι νέος ωραίος, έχει χιούμορ, αλλά παράλληλα είναι και σοβαρός. Είναι ανομολόγητος έρωτας. Ο υποψήφιος μπορεί να το έχει υποψιαστεί. Η γλώσσα του σώματος είναι μαρτυριάρα».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της Ελληνικής showbiz και είναι πολύ ερωτευμένο!

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της Ελληνικής showbiz και είναι πολύ ερωτευμένο. Μάλιστα, βγήκε στην επιφάνεια όλο το παρασκήνιο της σχέσης του.

Πασίγνωστος τραγουδιστής είναι ξανά ερωτευμένος και η νέα σύντροφος του είναι καλλονή αεροσυνοδός, όπως είχε αποκαλυφθεί πριν λίγες ημέρες.

Όπως αποκαλύπτει η Espresso, ο αγαπημένος καλλιτέχνης και η Θεσσαλονικιά αεροσυνοδός είναι μαζί από τον περασμένο Οκτώβριο. Η σχέση της με τον Γιάννη Πάριο ήταν μέχρι πρότινος μυστική και ελάχιστοι συνάδελφοί της γνώριζαν για αυτό.

νέο ζευγάρι της Ελληνικής showbiz

Πηγή από το φιλικό περιβάλλον της Στέλλας Δόντση αποκάλυψε στην Espresso πως η «μούσα» του Γιάννη Πάριου δεν ήταν συνέχεια μαζί του στην Πάρο το καλοκαίρι, λόγω του μεγάλου φόρτου εργασίας της στην αεροπορική εταιρεία. Βρέθηκε εκεί μόνο για ένα διήμερο και επέστρεψε στη δουλειά της έχοντας στο κινητό της φωτογραφίες από τις πιο όμορφες γωνιές του κυκλαδίτικου νησιού.

«Με τον Γιάννη Πάριο δεν συναντιούνται στην Αθήνα, αλλά στη Θεσσαλονίκη. Είναι επιλογή του, για να αποφεύγουν τους παπαράτσι. Τον χειμώνα η Στέλλα ήταν στην πρεμιέρα του αγαπημένου της και μάλιστα σε prive τραπέζι, παρέα με φίλες και συναδέλφους της, ενώ έχει βρεθεί και σε καλοκαιρινές συναυλίες του» αναφέρει στην εφημερίδα η ίδια πηγή.