Έλα Χαμογέλα: «Έκραξαν» την Γερμανού! «Βρήκε ευκαιρία να βάλει χέρι...»!

«Θες να δεις αν φοράω βρακί;»!

Έλα Χαμογέλα: «Έκραξαν» την Γερμανού! «Βρήκε ευκαιρία να βάλει χέρι...»!

Στην σημερινή εκπομπή «Έλα Χαμογέλα», στο Open «έκραξαν» την Ναταλία Γερμανού και ακούστηκε χαρακτηριστικά η φράση: «Βρήκε ευκαιρία να βάλει χέρι...»!

Η παρουσιάστρια Σίσσυ Χρηστίδου και η παρέα της σχολίαζαν όπως κάθε σαββατοκύριακο τα θέματα της επικαιρότητας και της showbiz!

Έτσι, δεν έμεινε ασχολίαστο και το χθεσινό περιστατικό στην εκπομπής της Ναταλίας Γερμανού, «Καλύτερα δεν γίνεται», στον AlphaTv που κυνηγούσε συνεργάτη της για να δει αν φοράει εσώρουχο!

Η Σίσσυ Χρηστίδου είπε ότι δε θέλει να σχολιάσει κάτι για αυτό το θέμα, αντίθετα με τον Παύλο Σταματόπουλο που το σχολίασε και με το παραπάνω.

Είπε χαρακτηριστικά: «Ήθελε να βάλει χέρι και βρήκε την ευκαιρία...».

Δεν έμεινε όμως μόνο εκεί, αφού στην συνέχεια απευθύνθηκε στην Σίσσυ Χρηστίδου και της είπε αν θέλει να δει κι εκείνη αν φοράει ο ίδιος εσώρουχο, με την Σίσσυ να απαντάει αρνητικά!

«Έλα χαμογέλα»: Πώς τα πήγε στην πρεμιέρα; Σάρωσε ή τσακίστηκε;

Τα νούμερα τηλεθέασης για το «Έλα χαμογέλα»! Πώς τα πήγε στην πρεμιέρα; Σάρωσε ή τσακίστηκε; Το δυναμικό κοινό... μίλησε!

Η Σίσσυ Χρηστίδου, μετά το καλοκαίρι επέστρεψε στο Open tv! Η εκπομπή είχε εκπλήξεις αλλά κράτησε κυρίως την σκαλέτα που είδαμε και πέρσι αφού ως γνωστόν ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει!

Σίσσυ Χρηστίδου: Η εντυπωσιακή πρεμιέρα της εκπομπής της! Δείτε τα πρώτα πλάνα! (Βίντεο)

Κέρδισε ωστόσο χτες ή το κοινό την υποδέχτηκε χλιαρά; Η Σίσσυ και η ομάδα της σημείωσαν μέσο όρο στο γενικό σύνολο 8,6%, ενώ στο δυναμικό κοινό τα νούμερα ήταν λίγο πιο ανεβασμένα, με τον μέσο όρο να βρίσκεται στο 11,3%!

Σίσσυ Χρηστίδου: Μετράει αντίστροφα με εντυπωσιακή μαύρη φούστα!

Η Σίσσυ Χρηστίδου μετράει αντίστροφα για το ξεκίνημα της εκπομπής της, με μία εντυπωσιακή μαύρη φούστα!

Έμεινε μόλις μία εβδομάδα από την πρεμιέρα του "Έλα Χαμογέλα" στο OPEN TV!

H Σίσσυ Χρηστίδου μετράει αντίστροφα πλέον για το ξεκίνημα της εκπομπής της στο OPEN TV!

Το "Έλα χαμογέλα" κάνει πρεμιέρα το ερχόμενο Σαββατοκύριακο και η παρουσιάστρια ανέβασε μία φωτογραφία, για να μας προετοιμάσει!

Φορώντας μία υπέροχη μαύρη φούστα, η Σίσσυ μας ενημερώνει πως έμεινε μόλις μία εβδομάδα και η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει!

Υπενθυμίζουμε ότι πριν λίγο καιρό είχε γενέθλια και ο μεγαλύτερος γιος της και τα γιόρτασαν στην Χαλκιδική!

Δείτε την!