Γιάννης Κέντ: Ποιος είναι ο επιχειρηματίας που «έκλεψε» την καρδιά της Μαρί Κωνσταντάτου;

Όλα όσα δεν γνωρίζουμε για την ζωή του!

Γιάννης Κέντ: Ποιος είναι ο επιχειρηματίας που «έκλεψε» την καρδιά της Μαρί Κωνσταντάτου;

Ποιος είναι ο Γιάννης Κέντ, ο επιχειρηματίας που «έκλεψε» την καρδιά της Μαρί Κωνσταντάτου;

Πρόκειται για ένα από τα πρόσωπα που απασχολεί έντονα τα μέσα το τελευταίο διάστημα, απ' όταν δηλαδή έγινε γνωστό πως ο γοητευτικός άνδρας βρίσκεται στο πλευρό της Μαρί Κωνσταντάτου.

Το ζευγάρι πρόσφατα εθεάθη στο μεγάλο πάρτι που διοργανώθηκε για την πρώτη θεατρική παράσταση του Γιώργου Καπουτζίδη.

Γιάννης Κέντ: Ο επιχειρηματίας που «έκλεψε» την καρδιά της Μαρί Κωνσταντάτου! Τα ξενοδοχεία, η πόρσε και τα εκατομμύρια!

Μαρί Κωνσταντατού: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με casual look! Που την "τσάκωσε" ο φακός;

Ο Γιάννης Κέντ διαθέτει μία πολυτελή βίλα στην καρδιά του Παλαιού Ψυχικού, την οποία και είχε αγοράσει τη δεκαετία του 2000 έναντι σχεδόν 2 εκατομμυρίων.

Όλα δείχνουν πως η Μαρί Κωνσταντάτου έχει αφήσει πίσω το παρελθόν και το πολύκροτο διαζύγιο με τον αείμνηστο Μίνωα Κυριακού, που εξελίχθηκε σε «θρίλερ» λόγω της αμύθητη περιουσίας του ισχυρού άνδρα του ΑΝΤ1.

Γιάννης Κέντ: Ο επιχειρηματίας που «έκλεψε» την καρδιά της Μαρί Κωνσταντάτου! Τα ξενοδοχεία, η πόρσε και τα εκατομμύρια!

Ποιος είναι ο Γιάννης Κέντ

Οι πρώτες επαγγελματικές του κινήσεις, τον οδηγούν γρήγορα να αφήσει την Ελλάδα, αποδεχόμενος μία θέση στο Λονδίνο, το οποίο θα αποτελέσει και την επαγγελματική του βάση επί σειρά ετών.

Αναλαμβάνει Γενικός Διευθυντής της Gemstone Travel Ltd., μιας μεγάλης εταιρίας κρατήσεων αεροπορικών εισιτηρίων.

Οι αλλεπάλληλες σημαντικές επιτυχίες στην πρώτη γραμμή του νευραλγικού τομέα του Τουρισμού και η έμπρακτη καινοτομία του Γιάννη, εντυπωσιάζουν τον Richard Branson, ιδιοκτήτη της Virgin, που επιδιώκει ο ίδιος το 1999 να τον συναντήσει και να συνεργαστεί μαζί του με στόχο να οργανώσει και να διαχειριστεί το νεοσύστατο ταξιδιωτικό τομέα της εταιρίας, το Virgin.com. Κατά τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του με επικεφαλής το Γιάννη ο τομέας αυτός, απέφερε έσοδα 100εκ. €.

Γιάννης Κέντ: Ο επιχειρηματίας που «έκλεψε» την καρδιά της Μαρί Κωνσταντάτου! Τα ξενοδοχεία, η πόρσε και τα εκατομμύρια!

Το 2006, ιδρύει την youtravel.com, στην οποία η Barclay’s Ventures κάνει την πρώτη στην ιστορία της επένδυση σε startup εταιρία αναγνωρίζοντας και επιβραβεύοντας τη δυναμική και την προοπτική της. Η εκτίμηση της εταιρίας την πρώτη μέρα λειτουργίας της ξεπέρασε τις 15εκ. βρετανικές λίρες.

Ο Γιάννης Κεντ έχοντας πλέον αποκτήσει εξειδίκευση και σημαντική εμπειρία στο χώρο, επεκτείνει την επενδυτική του δραστηριότητα και προχωρά στην δημιουργία της ξενοδοχειακής αλυσίδας Aquis Hotels & Resorts, που έφτασε να λειτουργεί 14 ξενοδοχεία στην Ελλάδα. Ταυτόχρονα διατελεί μέλος της Επιτροπής Επενδύσεων στο Encore Capital LLC παρέχοντας στρατηγική διορατικότητα στην ταξιδιωτική βιομηχανία.

Παράλληλα συμμετέχει σε μία από τις μεγαλύτερες ιδιωτικοποιήσεις στο ξενοδοχειακό χώρο στην Ευρώπη, αυτή του εμβληματικού Αστέρα Βουλιαγμένης, στην οποία είχε μέχρι πρόσφατα το ρόλο του Principal στην Jermyn Street Real Estate Fund IV LP, υπό την ομπρέλα της AGC Equity Partners.

Γιάννης Κέντ: Ο επιχειρηματίας που «έκλεψε» την καρδιά της Μαρί Κωνσταντάτου! Τα ξενοδοχεία, η πόρσε και τα εκατομμύρια!

Το 2016 ο Γιάννης Κεντ διείσδυσε στο χώρο του θεάματος, ιδρύοντας την εταιρεία θεατρικών παραγωγών «Θεατρικές Σκηνές Α.Ε.», που ξεχωρίζει για την αρτιότητα και την υψηλή ποιότητα παραγωγών, καθώς προσφέρει μερικές από τις πιο επιτυχημένες εμπορικά παραστάσεις της τελευταίας δεκαετίας στην Ελλάδα.

Μια εταιρεία που κάλυπτε ακριβώς αυτή την ανάγκη των 60.000 Ελλήνων που σπούδαζαν τότε στη Μ. Βρετανία. Δημιούργησε, λοιπόν, στα μέσα της δεκαετίας του ’90 και συγκεκριμένα το 1995 το Greek Flight Club, μία ιστοσελίδα κρατήσεων ταξιδιών που γρήγορα γνώρισε μεγάλη επιτυχία και έτσι ξεκίνησε η πορεία του στον κλάδο του τουρισμού. Εξάλλου το μότο του κ. Κεντ είναι «το ταξίδι είναι η ανταμοιβή».

Και η ανταμοιβή ήρθε με την ίδρυση και άλλων εταιρειών για κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων, μέχρι που ανέλαβε το ρόλο του Διευθύνοντος Συμβούλου και Γενικού Διευθυντή Ξενοδοχείων του LM group.

Μαρί Κωνσταντάτου: Με γοητευτικό επιχειρηματία στο πλευρό της!

Με γοητευτικό επιχειρηματία στο πλευρό της εντόπισαν την Μαρί Κωνσταντάτου πριν από λίγες ημέρες, σύμφωνα με τα όσα είπαν στο Happy Day.

Μετά το διαζύγιο της, είναι η πρώτη φορά που την βλέπουμε να χαμογελά ξανά έπειτα από περίπου τρία χρόνια.

Όπως ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην εκπομπή της «Τους τελευταίους δυο τρεις μήνες κυκλοφορεί και πάλι χαμογελαστή», μάλιστα συνέχισε λέγοντας πως υπάρχει ανάμεσα τους μια σχέση φιλική παύλα συντροφική, ζεστή σχέση.

Μαρί Κωνσταντάτου: Η απίστευτη ατάκα που θα συζητηθεί! Δημόσιο "άδειασμα" στον Ant1!

Η Μαρία Κωνσταντάτου φαίνεται πως έχει στο πλευρό της τον θεατρικό επιχειρηματία Κεν.